Hestia Hotel Haapsalu Spa — Lisäpalvelut

Klassinen hieronta 50 min

Hinta: 49 €

Klassinen hieronta perustuu erilaisiin liikkeisiin ja otteisiin. Asiakkaan toiveen ja tarpeen mukaan hierotaan koko vartalo tai vain joko ylä- tai alavartalo. Hieronta parantaa veren- ja lymfa-aineiden kiertoa, vilkastuttaa aineenvaihduntaa, vahvistaa immuunipuolustusta sekä vähentää lihasjännitystä ja stressiä. 

Päähieronta 30 min

Hinta: 35 €

Päähieronnassa käytetään ikivanhoja stressiä poistavia menetelmiä, joissa pään, kaulan, kasvojen ja hartioiden hieronnan johdosta pään verenkierto paranee, hiusten kasvu kiihtyy, myös hiustenlähtö ja harmaantuminen vähenee. Hoito sopii hyvin myös unettomuudesta kärsiville. Ennen hoitoa ja sen jälkeen täytyy juoda paljon vettä tai teetä, jotta liikkeelle lähteneet kuona-aineet poistuisivat kehosta. Päähieronta ei sovi korkeaa verenpainetta, epilepsiaa tai erilaisia tulehdustauteja sairastaville eikä myöskään henkilöille, joilla on todettu kasvaimia. Kesto 30 min.

Klassinen pedikyyri

Hinta: 42 €

Hoito alkaa aromaattisella,  jalkoja pehmentävällä vaahtohauteella. Kynsinauhat ja ihon kovettumat käsitellään ja kynnet muotoillaan. Lopuksi jalat voidellaan. Hoitoon ei kuulu kynsien lakkaus. Hoidon pituus 55  minuuttia.

Klassinen manikyyri

Hinta: 32 €

Klassinen käsien ja kynsien hoito sopii sekä miehille että naisille. Hoidon aikana kynsinauhat öljytään,  sen jälkeen kynsien  kylpy, ja lopuksi kynsien muotoilu ja käsivoide. Kynsien lakkaus ei sisälly hintaan. Hoidon pituus 45 minuuttia.

Kasvohoito herkälle iholle

Hinta: 57 €

Herkälle, punertavalle, kosteutta kaipaavalle iholle. Hoidolla on elvyttävä, kosteuttava ja  rauhoittava vaikutus. Hoidossa käytettävät tuotteet ovat joko erittäin vähän tuoksuvia tai täysin tuoksuttomia. Hoidon pituus 60 minuuttia.

Pohjolan Pojat- vartalohoito miehelle

Hinta: 62 €

Keho kuoritaan tuoksuvilla kuorinta-aineilla kuolleiden ihosolujen poistamiseksi. Kuorinnan jälkeen seuraa rentouttava vartalohieronta aromihierontaöljyllä, joka virkistää ihoa ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Hoito kosteuttaa ja ravitsee vartalon ja hoidon jälkeen iho huokuu maskuliinista energiaa ja tuoksua. Hoidon kesto 75 minuuttia.

Mutahoito 15 min

Hinta: 40 €

Mutahoito hoitaa kroonisia nivelsairauksia ja psoriasista, lieventää kipuja, nopeuttaa aineenvaihduntaa ja solujen uusiutumista sekä poistaa kehosta ylimääräistä nestettä ja kuona-aineita. Hoitoa annetaan koko vartalolle. Hoitoaika 15 minuuttia.

Mustahelmi vartalohoito

Hinta: 52 €

Keho kuoritaan mustan helmen merisuola vartalokuorinnalla, joka puhdistaa ihon syvältä mutta hellävaraisesti. Tämän jälkeen seuraa rentouttava vartalohieronta mustahelmihierontapalsamilla, joka ravitsee ja kosteuttaa ihoa runsaasti, tekee siitä sileän, joustavan ja jättää iholle kauniin kuullon. Hoidon pituus 60 minuuttia.

Lämmin vuorivaha käsittely

Hinta: 11 €

Lämmitetty vuorivaha on paikallinen lämpökäsittely, joka sopii hyvin jännittyneiden lihasten rentouttamiseen (esimerkiksi ennen hierontaa) tai kipua ja tulehdusta lievittäväksi ja verenkiertoa tukevaksi kroonisille nivelvaivoille. Hoidon kesto 15 minuuttia.

Klassinen hieronta 25 min

Hinta: 29 €

Klassinen hieronta on erilaisten liikkeiden ja tekniikoiden yhdistelmä. Hierottavan toiveiden ja tarpeiden mukaan hierotaan joko koko vartaloa tai keskitytään pelkästään ylä- tai alavartaloon. Klassinen hieronta parantaa verenkiertoa, mukaan lukien imukudoksen verenkiertoa, sekä nopeuttaa aineenvaihduntaa. Lisäksi se vahvistaa immuunijärjestelmää, vähentää lihasjännitystä ja stressiä.

 

Rentouttava ja virkistävä yrttikylpy

Hinta: 20 €

Automaatiolla tehtävä vesihieronta, kuten klassinen hieronta, parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä rentouttaa kokonaisvaltaisesti. Kylpyläaltaan pohjalla ja sivuilla olevista suuttimista paineella syöksyvä vesi hieroo, vähentää lihasjännitystä ja lievittää kipua. Kylpyvesi sisältää yrttejä, joilla on palauttava ja parantava vaikutus kehoon. Hoidon kesto 15 minuuttia.

Suolahuone

Hinta: 11 €

Suolahuonehoito eli haloterapia on tehokas hoito hengitystieongelmia, astmaa, kroonisia ihosairauksia sekä stressiä ja väsymystä vastaan. Suolahuoneessa istuessasi annat suola-aerosolin vaikuttaa yhdessä pehmeän suolalampun valon ja rentouttavan musiikin kanssa. Hoidon kesto 30 minuuttia.

Parafiinihoito käsille tai jaloille

Hinta: 25 €

Parafiinihoito syväkosteuttaa ja ravitsee ihoa, parantaa verenkiertoa ja pehmentää kynsiä. Parafiini sisältää E-vitamiinia, joka rauhoittaa ja lievittää mahdollisia ihoärsytyksiä. Käsihoidossa kädet ensin kuoritaan, jonka jälkeen ne laitetaan lämpimään parafiiniin ja kääritään käsineisiin. Jalkahoidossa jalat ensin puhdistetaan kuorintavoiteella, jonka jälkeen upotetaan hetkeksi lämpimään parafiiniin ja kääritään sukkiin. Parafiinin annetaan hetken toimia ja rentouttaa. Hoito päätetään käsi-/jalkavoiteen hieromisella iholle. Hoito ei sisällä manikyyriä/pedikyyriä tai kynsien lakkausta. Hoidon kesto 30 minuuttia.