Kolmården ja päivä Tukholmassa Helsingistä

Kolmården ja Päivä Tukholmassa Helsingistä -matkalla koet upean Kolmårdenin eläinpuiston ja vietät toisen vauhdikkaan päivän Tukholmassa. Laivamatkat kulkevat upeilla Siljan Serenade ja Symphony kävelykatulaivoilla.
imt.fi asiakasarviot
61 arvostelua
9.2 / 10
Lähtöpäivä

Helsinki–Tukholma

Silja Symphony tai Silja Serenade lähtee Helsingistä kello 17:00 kohti Tukholmaa. Ilta aikaa nauttia kävelykatu-laivan monista ravintoloista ja kaupoista. Ensimmäinen yö vietetään  laivalla.

2. päivä

Tukholma–Kolmården

Laiva saapuu Tukholmaan 10:00. Suomalainen bussi kuljettaa Kolmårdeniin, jonne on matkaa noin 160 kilometriä. Päivä aikaa Kolmårdenissa puiston sulkemiseen asti. Illaksi bussi kuljettaa Quality Hotel Globe -hotelliin Tukholmaan.

  • Kesäkuussa Kolmården on auki klo 10-18 ja heinä-elokuussa klo 10-19
3.päivä

Tukholma

Hotelliaamiaisen jälkeen, noin klo 10, kuljetus Tukholman keskustaan ja Djurgårdenille, missä Tukholman suosituimmat lasten kohteet Junibacken, Vasa-laiva -museo, Skansen ja Grönalund odottavat. Iltapäivällä bussikuljetus satamaan. Silja Serenade tai Symphony lähtee Tukholmasta kello 16:45 kohti Helsinkiä.

  • Kuljettaja kertoo matkalla tarkemman lähtöajan ja -paikan
Paluupäivä

Tukholma–Helsinki

Laiva saapuu Helsinkiin klo 10:30.

Hinta sisältää:

  • laivamatka Helsinki–Tukholma ja Tukholma–Helsinki Silja Symphonylla tai Silja Serenadella valitussa hyttiluokassa
  • kuljetukset suomalaisella ilmastoidulla tilausajobussilla
  • sisäänpääsy Kolmårdenin eläinpuistoon sisältäen eläinpuiston kaikki elämykset, kuten delfiinishow, rajoittamaton pääsy erilaisille radoille ja Gondoli-Safarille, kaikki eläinten show’t ja näytökset sekä Bamsen maailma. Sisäänpääsymaksuun eivät sisälly ateriat, erikoistapahtumat ja matkamuistot.
  • yöpymisen Quality Hotel Globe -hotellissa Tukholmassa
  • aamiaisen hotelliaamuna

Tutustu matkan kohteeseen