Hotellimme Korfulla

Hotelli
Kävelymatkan päässä Korfun kaupungin Vanhastakaupungista oleva Vain aikuisille tarkoitettu tyylikäs Boutique-hotelli on ihanteellinen paikka rentouttavan loman viettämiseen. Hotellin sijainti vehreällä esikaupunkialueella houkuttelee nauttimaan ainutlaatuisen rauhallisesta tunnelmasta ilman huolta huomisesta.
Hotellin mukavuudet
Hotelli
Paloekastritsa on pala kauneinta Korfua, noin 20 kilometriä saaren pääkaupungista luoteeseen. Paleokastritsan kukkulalla sijaitseva kaunis design-hotelli houkuttelee lomailijoita viehättävällä allasalueella sekä upealla näköalalla kirkkaansiniselle Joonianmerelle.
Hotellin mukavuudet
  • Huoneissa lisämaksusta

  • Huoneissa lisämaksusta

Hotelli
Dassian viihtyisässä lomakohteessa, noin 12 kilometriä Korfun kaupungista sijaitsee rauhallisen, vehreän maiseman keskellä Magna Graecia Hotel. Täällä on helppo ladata akkuja hiljentymällä puutarhan uima-altaalla tai antautua hemmoteltavaksi erilaisilla hieronnoilla, kreikkalaisia makuelämyksiä unohtamatta!
Hotellin mukavuudet
  • Lisämaksu

Huoneisto
Gouvian kylässä, noin 10 kilometriä Korfun kaupungista sijaitseva Govino Bay ihastuttaa isolla puutarha-alueella, jossa kaikki viehättävät majoitusyksiköt sijaitsevat. Alueella on myös oma uimaranta, jossa voi ihailla Gouvianlahden kauniita maisemia.
Hotellin mukavuudet
Hotelli
Tyylikäs vain aikuisille tarkoitettu hotelli sijaitsee kahden kilometrin päässä Korfun Vanhastakaupungista, Garitsan lahdella. Hotellin aurinkoterassi kreikkalaistyylisine holvikaareineen kutsuu luokseen lomapäivän viettoon, eikä uimarannallekaan ole kuin vain muutaman minuutin kävelymatka.
Hotellin mukavuudet