Rooma – ikuinen kaupunki

Ikuinen kaupunki Rooma odottaa matkailijoita. Matka on opastettu, jotta saat kaiken irti tästä upeasta historiaa täynnä olevasta kaupungista. Lähdöt vuonna 2023 ovat 17.9., 21.9., 5.10. ja 22.10..

1.päivä

Lento Helsinki–Rooma

Finnairin suora lento lähtee 07:45 Helsingistä. Roomaan saavutaan 10:10.

Lentokenttä–hotelli

Suomalainen opas ja bussi vastassa lentokentällä. Kuljetus kentältä hotelliin.

Majoittuminen Roomaan (3 yötä)

Majoittuminen hotelliin kolmeksi yöksi. Matkatavarat voi jättää hotellille säilytykseen, jos huone ei ole saavuttaessa vielä valmiina.

Tutustuminen Roomaan aloitetaan värikkäästä ja boheemista Trasteveren kaupunginosasta. Opas johdattaa kaupungin ilta- ja yöelämän keskukseen. Kävelykierrokselle on mahdollisuus ostaa lisämaksusta street food -maistiaispaketti.

Maksulliset lisäpalvelut
2. päivä

Toisen matkapäivän aamuna tapaat jälleen oppaan hotellilla. Opas johdattaa kävelykierrokselle Rooman ikonisimmille nähtävyyksille. Näet mahtipontisen Piazza Venezian, käyskentelet Fori Imperalilla ja vaikutut kun upea Colosseum avautuu silmiesi edessä. Opastuksen kesto noin kolme tuntia.

Iltapäivällä on mahdollisuus vielä lisämaksulliseen retkeen Rooman lähistöllä olevalle maatilalle. Pääset italialaisen ruoan alkulähteille ja maistamaan oliiviöljyä sekä viiniä suoraan tuottajilta.

Maksulliset lisäpalvelut
3.päivä

Kolmannen matka päivän aamuna tapaat oppaan jälleen hotellilla. Tänään vuorossa on historiallinen keskusta; Imperial Forums, lukemattomat kirkot, renesanssi rakennuksia ja tunnelmallisia kapeita kujia. Näet parasta mitä Roomalla on tarjota! Opastuksen kesto on noin kolme tuntia. Tässä päivässä vieraillaan myös upeassa Doria Pamphiljissä, jonka sisäänpääsy kuuluu matkan hintaan.

Paluupäivä

Hotelli–lentokenttä

Viimeisenä matkapäivänä huoneet luovutetaan puoleen päivään mennessä. Voit nauttia vielä iltapäivän Rooman tunnelmasta tai lähteä lisämaksulliselle retkelle noin 30 kilometriä Roomasta länteen sijaitsevaan Ostia Anticaan. Tämä ikivanha satamakaupunki on arkeologinen helmi.

Retken jälkeen bussi ja opas hakevat päivän omatoimisesti viettäneet hotellilta ja kuljettaa lentokentälle.

Maksulliset lisäpalvelut

Rooma–Helsinki

Paluu lento Roomasta Helsinkiin lähtee 19:45.

Matkan hinta sisältää:

  • lennot Helsinki–Rooma–Helsinki
  • kolme yötä hotellissa
  • hotelliaaimiaiset
  • opastetut lentokenttäkuljetukset saapumis- ja lähtöpäivänä
  • opastettu kävelykierros tulopäivän iltana
  • kolmen tunnin opastettu kävelykierros eri nähtävyyksillä toisena ja kolmantena matkapäivänä
  • kuulokkeet kävelykierroksen ajaksi
  • sisäänpääsyn Doria Pamphiliin

Tutustu matkan kohteeseen