Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn — Lisäpalvelut

Kylpy 25 min

Hinta: 22 € / henkilö

Valitse itsellesi mieluisin kylpy: Kleopatran maitokylpy, laventeli kylpy tai rosmariini kylpy. Tehokkasti lihaksia rentouttava ja hierova kylpy sopii treenajille tai esimerkiksi pitkän kävelylenkin jälkeen. Sopii myös hyvin klassista hierontaa edeltäväksi hoidoksi. Hoidon kesto 25 min.

Parafiinihoito jaloille 30 min

Hinta: 26 € / henkilö

Syväkosteuttava jalkahoito lämpimällä parafiininaamiolla (ei sisällä pedikyyriä eikä kynsien lakkausta). Parafiini on luonnollinen balsami, joka tukee ihon joustavuutta ja pehmeyttä. Se lisää ihon kosteutta levitettäessä ja parantaa edelleen ihon kosteustasoa hoidon päätyttyä. Terapeuttisesti se toimii eräänlaisena lämpöterapiana ja voi auttaa lisäämään verenkiertoa, rentouttamaan lihaksia ja vähentämään nivelten jäykkyyttä. Hoidon kesto 30 min.

Parafiinihoito käsille 30 min

Hinta: 26 € / henkilö

Syväkosteuttava käsihoito lämpimällä parafiininaamiolla (ei sisällä manikyyriä eikä kynsien lakkausta). Parafiini on luonnollinen balsami, joka tukee ihon joustavuutta ja pehmeyttä. Se lisää ihon kosteutta levitettäessä ja parantaa edelleen ihon kosteustasoa hoidon päätyttyä. Terapeuttisesti se toimii eräänlaisena lämpöterapiana ja voi auttaa lisäämään verenkiertoa, rentouttamaan lihaksia ja vähentämään nivelten jäykkyyttä. Hoidon kesto 30 min.

Klassinen hieronta 50 min

Hinta: 46 € / henkilö

Klassisessa kokovartalohieronnassa keskitytään ensin selän ja niskan alueeseen, sitten jalkoihin ja käsivarsiin. Hierontaan kuuluu myös miellyttävä päähieronta. Hoidon kesto 50 min.