Teneriffa — Hotellit

Huoneisto
Viihtyisä huoneistohotelli Vigilia Park toivottaa sinut tervetulleeksi viihtymään luokseen Puerto de Santiagon keskustassa. Hotellista on ainutlaatuiset näkymät Los Gigantesin kallioille.
Hotellin mukavuudet
  • Lisämaksu, ilmoitettava erikseen

  • SPA-palveluita

Hotelli
Puerto de la Cruzin alueella, kauniin kävelykadun varrella sijaitseva 4Dreams Hotel on vain alle kilometrin päässä rannalta eikä ostosmahdollisuudet tai ravintolatkaan ole kuin kymmenen minuutin kävelymatkan päässä.
Hotellin mukavuudet
Tasokas Iberostar Bouganville Playa sijaitsee San Eugenion rantakadulla Costa Adejessa. Playa de el Bobon ranta on vain noin 250 metrin päässä.
Hotellin mukavuudet
Sol Arona Tenerife sijaitsee Los Cristianosin alueella. Los Cristianosin ranta on kivenheiton päässä hotellista. Lähistöllä sijaitsevat myös Siam Park ja Jungle Park. Teneriffan eteläiselle lentoasemalle on matkaa 15 kilometriä.
Hotellin mukavuudet

Hotel Médano sijaitsee El Médanossa Etelä-Teneriffalla aivan meren rannalla. Hotellissa on baari, ravintola, moderni lounge ja laaja terassi, jolta on näkymä merelle.

Hotellin mukavuudet
Paradise Park Fun Lifestyle Hotel sijaitsee Los Cristianosin alueella, joka kuuluu Costa Adejen ja Playa de las Americasin kanssa saaren suosituimpiin turistialueisiin. Hotelli sopii hyvin kaiken ikäisille ja sisältää monipuoliset palvelut.
Hotellin mukavuudet
Monipuolinen, puutarhan ympäröimä Best Jacaranda Hotel sijaitsee erinomaisella paikalla Costa Adejessa, vain noin 550 metrin päässä suositulta Playa Fañabén rannalta.
Hotellin mukavuudet
Hotelli
Kivenheiton päässä rannalta sijaitseva hotelli tarjoaa romanttiset puitteet rennolle lomamatkalle. Meriveden ollessa liian kylmää voit suunnata lekottelemaan hotellin katolla sijaitsevalle allasalueelle.
Hotellin mukavuudet
  • Jacuzzi

Hotelli
Hieman korkeammalta rinteiltä avautuu kauniit maisemat kaupungin yli merelle saakka. Monipuolinen lomakeskus sijaitsee Teneriffan eteläosassa, Las Americas -golfkentän vieressä kaupungin hälinän ulottumattomissa.
Hotellin mukavuudet
  • Maksullinen

  • Spa palvelut

    Spa palvelut

    Lisämaksusta

Be Live Experience Orotava hotelli sijaitsee Puerto de la Cruzin keskustassa, näkymin vuoristoon sekä merelle. Se on vain 200 metrin päässä rannalta ja Lago Martianezista. Martianez-ostoskeskus on aivan vieressä.
Hotellin mukavuudet
Laadukas ja palveluiltaan monipuolinen neljän tähden hotelli, joka sijaitsee asuinalueella Puerto de la Cruzissa, noin 1,5 kilometrin päässä ydinkeskustasta.
Hotellin mukavuudet
Hyvätasoinen hotelli sijaitsee aivan Puerto de la Cruzin keskustassa Lago Martiánezin keinotekoisen järven edustalla. Hotellista on hienot näkymät Teide-vuorelle. Rannalle on vain 300 metriä.
Hotellin mukavuudet
Parque Vacacional Eden huoneistohotelli sijaitsee Puerto de la Cruzissa rauhallisella alueella laajan puutarhan ympäröimänä. Keskustaan ja Playa Jardín rannalle kävelee noin 20 minuutissa.
Hotellin mukavuudet