Bonusta jokaisesta matkasta!

Varna

Bulgarian kolmanneksi suurimmassa kaupungissa leuto ilma hellii matkaajaa talvella ja rantalomailijaa kesällä. Varnaan matkustaakin miljoonia lomailijoita vuosittain. Kuumistalähteistä ja rantaelämästä tunnettu kaupunki on myös monien suurtapahtumien näyttämö. Kutsumanimeltään Mustanmeren helmi on varsinkin kesäisin rantaloimailijoiden suosikki.

Bulgarian yksi tunneituimmista rantalomakohteista on Mustanmeren helmenä tunnettu Varna. Paitsi rantaelämää, kaupunki tunnetaan myös pitkästä historiastaan, mielenkiintoisesta kulttuurielämästä ja lukuisista tapahtumista ympäri vuoden.

Lisää Varnasta

Taksien hintataso Varnassa on edullinen. Jos haluat liikkua vieläkin huokeammin, kannattaa hypätä paikallisbussin kyytiin. Kaupungin bussiverkosto on tiheä ja kaupunkibussit kiertelevät yleensä muutaman minuutin välein. Varnan kaupungilla on myös oma mobiiliapp TicketVarna josta ostat lipun kätevästi, sekä seuraat reaaliaikaisesti bussin saapumista pysäkille. Varnan lentokenttä sijaitsee noin 15 minuutin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Busseja liikennöi keskustan ja kaupungin välillä noin 20 minuutin välein, ympäri vuorokauden.

Bulgarian hintataso on suomalaiselle edullinen. Varnassa voit löytää kahden tyyppisiä shoppailuriemuja. Keskustan kadut ovat täynnä kiinnostavia pieniä butiikkeja, joista löydät suosittuja merkkejä edullisesti. Vieraile myös parfymerioissa, joissa voit tuoksutella kuuluisaa Bulgarian Ruusua.
Toinen tapa tehdä ostoksia Varnassa ovat ostoskeskukset. Niistä suurimat ovat Grand Mall ja Mall Varna. Näistä keskuksista löydät laajan valikoiman tuttuja kauppaketjuja.
Jos mietit mitä tuliaisia Varnasta kannattaa napata mukaan, niin bulgarialaiset ovat kuuluisia käsityötaidoistaan. Varsinkin puutyöt, savi- ja keramiikka sekä nahka- ja villatuotteet ovat matkailijoiden suosiossa. Kuten muissakin Balkanin maissa, ikonimaalaus on vahvasti edustettuna myös Bulgariassa. Ehkäpä oikea ikoni on liian kallis matkamuisto, mutta katupuodeista löytää laajan valikoiman puisia jäljitelmiä.

Varsinkin kesäsesongissa Varnan yökerho ja ravintolatarjonta on vilkasta ja monipuolista. Kesäsesonki alkaa toukokuulta ja kestää syyskuun loppuun. Talvikuukausiksi moni ravintola sulkee ovensa.
Suosittuja yökerhoja löytyy sekä Varnan keskustasta että rannalta. Suosituin rantaclubeista ovat Club Horizont ja Cubo. Keskustassa monen suosikki kulttuuribaari Speakeasy. Keskustasta löytyy myös useita käsityöoluita tarjoavia baareja.

UKK – Usein kysyttyjä kysymyksiä Varnan lentopallomatkoista:

Mitkä ovat lähtöpäivät?
Lähtöpäiviä on kaksi 29.8. sekä 30.8., molemmat matkat ovat 7 yön paketteja.

Mitä matka sisältää?
Matka sisältää suorat charter-lennot Varnaan, majoituksen valitussa hotellissa aamiaisin, otteluliput Suomen otteluihin, opaspalvelut kohteessa sekä verot ja viranomaismaksut.

Onko samat oppaat mukana kuin viimeksi?
Kyllä on! Pyrimme siihen, että samat Aikamatkojen oppaat palvelevat teitä jälleen tämän vuoden kisamatkalla.

Mistä saan otteluliput?
Otteluliput Suomen otteluihin sisältyvät meillä matkan hintaan. Sinun ei tarvitse huolehtia niistä erikseen. Matkan hinta sisältää tässä kohtaa 50 euron varausmaksun lippupaketista. Loppusumma selviää, kun lippupakettien hinnat vahvistuvat.

Milloin pääsen tekemään varauksen?
Vaikka heti, matkat ovat varattavissa!

Millaiset ovat peruutusehdot?
Lentopallomatkoissa on erillisehdot jotka löydät tästä.

Millaiset ovat maksuehdot?
Matkasta maksetaan ennakkomaksu, joka on 30% matkan hinnasta. Ennakkomaksu erääntyy kun varsinainen varaus on tehty. Loppusumma matkasta erääntyy 50 vuorokautta ennen lähtöä.

Miksi matkustaa Varnaan?
Lomailijaa hemmotteleva ilmasto
Rantaelämä
Kulttuuri- ja historialliset kohteet
Kaupunki on aina täynnä tapahtumia ja elämää

Matkat

Lentopallomatka Varnaan, 29.8.2023, 7 yötä (5 peliä)

Helsinki-Varna
Kuljetus Varnan lentokentältä hotellille
Varna (7yötä)
Kuljetus hotellilta Varnan lentokentälle
Varna-Helsinki
Hintaan sisältyy liput kaikkiin Suomen alkusarjan peleihin (5 peliä) ja tietenkin fanikatsomossa.


Varnan rantaloma 30.8.2023 -lähtö

Kuljetus Varnan lentokentältä hotellille
Varna (7 yötä)
Kuljetus hotellilta Varnan lentokentälle
Paluulento Varna-Helsinki
Lähde 7 yön rantalomalle Bulgarian Kultahietikolle Mustanmeren rannalle. Matkan ajankohta 30.8.-6.9.2023. Käyttämällä tarjouskoodia IMTAURINKO saat matkan nyt tarjoushintaan alkaen 798,50 € / hlö jaetussa kahden hlön huoneessa. Hyödynnä tarjous ja varaa matkasi Varnan aurinkoon!


Pelkät lennot ja kuljetukset Varnaan

Helsinki-Varna
Kuljetus Varnan lentokentältä hotellille
Kuljetus hotellilta Varnan lentokentälle
Varna-Helsinki
Lähde nauttimaan kesän auringosta suorilla charter-lennoilla Helsingistä Varnaan. Matkan hintaan sisältyy lentojen lisäksi lentokenttäkuljetukset lentokentältä hotellille ja hotellilta lentokentälle.


Lentopallomatka Varnaan 30.8.2023, 7 yötä (4 peliä)

Helsinki-Varna
Kuljetus Varnan lentokentältä hotellille
Varna (7 yötä)
Kuljetus hotellilta Varnan lentokentälle
Varna-Helsinki
Hintaan sisältyy liput neljään Suomen alkusarjan peliin fanikatsomossa.


Matkailuammattilaisten vinkit Varnan matkaasi

Tietoa kohteesta

Tietoa
Päivälämpötilat
maaliskuu
10 °C
toukokuu
17 °C
elokuu
26 °C
lokakuu
16 °C

Tutustu videoihin Varnasta