Kroatian rannikko -matkan lisämaksulliset retket

Päiväretki Krkan kansallispuistoon ja Šibenikiin

Hinta: 58€/ henkilö
Opastettu retki

Aamiaisen jälkeen lähdemme oppaan johdolla tutustumaan upeaan Krkan kansallispuistoon, joka kuuluu maan suosituimpiin luontonähtävyyksiin. Krka tunnetaan erityisesti mahtavista vesiputouksistaan, suurimpana Skradinski Buk, joka on noin 800 metriä pitkä ja laskee yhteensä 46 metriä. Vesi on turkoosin kirkas ja luonto uskomattoman vehreä. Skradinski Bukin vesiputouksen alaosassa sijaitsevassa järvessä on mahdollista myös uida. Krkan vierailun jälkeen nautimme herkullisen lounaan ja jatkamme matkaa paikallisoppaan johdolla kiertokävelylle läheiseen Šibenikiin. Šibenikin idyllisessä Vanhassakaupungissa on lukuisia merkittäviä rakennuksia, kirkkoja ja luostareita, ehkä tunnetuimpana Pyhän Jaakobin katedraali, Unescon maailmanperintökohde. Lisäksi kaupungista löytyy useita linnakkeita, kuten korkealla kukkulalla sijaitseva Pyhän Mikaelin linnoitus, josta on huikeat näkymät kaupungin yli saaristoon. Splitiin palaamme illansuussa.
Retken hinta 58€ sisältää kuljetukset, oppaat, lounaan sekä sisäänpääsyn Krkan kansallispuistoon. Retken kesto on noin 8h. Vähimmäislähtijämäärä 20 hlö. Varattava viimeistään 14 vrk ennen matkan alkua.

Veneretki Cavtatiin

Hinta: 49€/ henkilö
Opastettu retki

Veneretki Dubrovnikista viehättävään Cavtatin merenrantakaupunkiin oppaan johdolla. Cavtat on yksi vanhimmista asutuspaikoista alueella ja Kroatian eteläisin kohde. Konavlen laakson reunalle rakennetussa kaupungissa on kauniita historiallisia rakennuksia, lukuisia rantakahviloita, ravintoloita ja mukavia ostosmahdollisuuksia, sekä unohtumaton merimaisema. Retken hinta sisältää bussikuljetukset satamaan, oppaan, venematkat sekä lounaan (kalaa, perunoita ja salaattia, juomana viiniä ja virvoitusjuomia). Retken hinta on 49€. Kesto on noin 6h. Vähimmäislähtijämäärä 25 hlö. Varattava viimeistään 14 vrk ennen matkan alkua.