Bonusta jokaisesta matkasta!

Kroatian rannikko

Kroatian rannikko hurmaa matkailijan vehreällä luonnolla, kirkasvetisillä rannoilla, upeilla merimaisemilla ja lukuisilla historiallisilla kohteilla.  Kiertomatkallamme Splitistä Dubrovnikiin tutustut kahteen Kroatian merkittävään kaupunkiin, mutta pääset myös nauttimaan luontokohteista ja kulttuurista sekä maistelemaan perinteisiä herkkuja.

Matkan ensimmäinen kohde  Split on Kroatian liikenteen solmukohta. Välimatkat eri puolille maata ovat lyhyet. Split on tärkeä satamakaupunki, josta on erinomaiset laivayhteydet useille, suosituille Kroatian saarille. Keskustaa kaunistaa viihtyisä rantabulevardi sekä Unescon maailmanperintölistalle merkitty Vanhakaupunki. Matkan kaksi ensimmäistä yötä vietetään kaupungissa. Halukkaat voivat osallistua päiväretkelle vesiputouksistaan tunnettuun Krkan kansallispuistoon, joka on ehdottomasti yksi maan suosituimpia luontokohteita sekä Šibenikin satamakaupunkiin. Matkalla kohti Dubrovnikia näemme vielä Omisin kohdalla Cetina joen muokkaaman jylhän kanjonin.

Dubrovnikissa vietämme kolme viimeistä yötä. Tutustumme värikkään historian omaavaan Vanhakaupunkiin oppaan johdolla ja vierailemme sen vieressä korkeuksiin kohoavalla Srd-kukkulalla sekä sotamuseossa. Kukkulalta avautuvat maisemat kaupungin yli merelle ovat unohtumattomat. Dubrovnikissa jää hyvin aikaa myös omatoimiseen kaupunkiin tutustumiseen.

Miksi lähteä Kroatian rannikolle?
Suomenkielinen opas mukana koko matkan ajan
Bussikuljetukset ilmastoidulla bussilla
Koe omaleimaiset, historialliset kaupungit ja maailmanperintökohteet
Vieraile vehreissä, vertaansa vailla olevissa luontokohteissa
Ihaile upeaa saaristoa ja kirkkaan sinisiä rantoja
Siisteys ja vieraanvaraisuus ihastuttaa
Nauti tuoreita, paikallisia perinneherkkuja

Matkat

Kroatian rannikko, Split-Dubrovnik

Helsinki-Split
Krka ja Šibenik
Split-Dubrovnik
Dubrovnik
Dubrovnik
Dubrovnik-Helsinki
Vuonna 2024 IMT:n matkatuotantoon palaa Kroatian rannikko. Lähtöpäivät toukokuussa ovat 6.5. ja 20.5. sekä kaksi lähtöä lokakuussa joiden lähtöpäivät tarkentuvat myöhemmin.


Katso kuvia matkalta

Reitti ja kohteet

Reittikartta