Napoli ja Amalfin rannikko -matkan lisämaksulliset retket

Kokopäiväretki Caprille

Hinta: 119 € / henkilö
Opastettu retki

Capri on luonnonkaunis ja monimuotoinen paratiisisaari Napolinlahdella. Sitä ovat kautta aikojen asuttaneet useat hallitsijat, taiteilijat ja julkisuuden henkilöt. Niin ikään turistit ovat tuttu näky saarella.

Kuljetusten sujuvuuden takia suositulle Caprin saarelle kannattaa lähteä varhain aamulla. Bussi kuljettaa satamaan, josta on noin tunnin mittainen merimatka saarelle. Perillä nousemme jälleen bussin kyytiin ja siirrymme Caprille ja Anacaprille, joissa teemme opastetun kiertokävelyn. Korkeammalla sijaitsevalla Anacaprilla, Solaron vuoren juurella vierailemme Villa San Michelessä, maailmankuulun ruotsalaisen lääkärin ja kirjailijan Axel Munthen huvilalla. Omakustanteinen lounastauko ja hieman vapaata aikaa. Paluu hotellille illansuussa.

Hinta sisältää bussikuljetukset, laivamatkat, kiertoajelun saarella paikallisoppaan johdolla, sisäänpääsyn Villa San Micheleen sekä suomenkielisen oppaan palvelut. Retken kesto noin 10 h.

Suositellaan varaamaan matkavarauksen yhteydessä tai viimeistään 14 vrk ennen lähtöä. Retki toteutuu, jos vähimmäisosallistujamäärä täyttyy. Mahdollisesta peruutuksesta ilmoitetaan viimeistään 10 vrk ennen lähtöä.