Hotellimme Kosilla

Kos, Kosta Palace City Hotel
Hotelli
Tällä suositulla hotellilla on ainutlaatuinen sijainti Kosin kaupungin sataman viehättävissä maisemissa. Kattoterassin uima-allas sekä lähellä sijaitseva hiekkaranta kilpailevat huomiostasi kaupungin palveluiden äärellä.
Hotellin mukavuudet
  • Suljettu marras-huhtikuussa

Kos, Diamond Boutique Hotel
Hotelli
Tyylikäs Boutique-luksushotelli kutsuu lomailemaan Kosin kaupungin keskustan välittömässä läheisyydessä. Rentoudu hotellin allasalueella, hemmottele itseäsi hieronnoilla, nauti show-keittiön maukkaista herkuista ja päivän päätteeksi nauti ylellisistä vuodevaatteista valmistautuen seuraavaan unohtumattomaan lomapäivään.
Hotellin mukavuudet
Kos, Maritina Hotel
Hotelli
Tämä viihtyisä hotelli sijaitsee Kosin kaupungin keskustassa, vain muutaman minuutin kävelymatkan päästä kaupungin rannalta. Hotellin ehdoton vetonaula on uima-altaalla varustettu tyylikäs kattoterassi.
Hotellin mukavuudet
Kardamena, Nissia Kamares
Huoneisto
Ihastuttava, perinteiseen kreikkalaisten saarten tyyliin rakennettu Nissia Kamares sijaitsee Kardemenassa vain muutaman sadan metrin päässä hiekkarannalta ja kaupungin palveluista. Hotellin kaunis puutarha, ystävällinen henkilökunta ja rento ilmapiiri kutsuvat loman viettoon!
Hotellin mukavuudet
Kardamena, Cleopatra Superior Hotel
Hotelli
Perheomisteinen Cleopatra Superior sijaitsee rauhallisella paikalla Kardamenan lomakylässä ja sieltä on helppo suunnistaa sekä rannalle että keskustan palveluiden äärelle. Hotelli on osa kolmen hotellin kompleksia ja voit käyttää niiden kaikkien tiloja, joten käytössäsi on kolme suurta uima-allasta ja kourallinen baareja.
Hotellin mukavuudet
Marmari, Esperia Hotel
Hotelli
Marmarin alueella sijaitseva Esperia Hotel on viihtyisä perheomisteinen hotelli, jonka lähistöltä löytyy monipuolinen valikoima erilaisia ravintoloita, kahviloita, baareja sekä ostosmahdollisuuksia. Uimaranta sjaitsee kävelyetäisyydellä hotellilta.
Hotellin mukavuudet
  • Lisämaksu, varattava erikseen

  • Tenniskenttä

  • aulatiloissa

Tigaki, Tigaki´s Star Hotel
Hotelli
Viehättävä, perheomistuksessa oleva hotelli sijaitsee lähellä Tigakin upeaa hiekkarantaa. Hotellin rauhallinen sijainti, kaunis allasalue sekä ystävällinen palvelu mahdollistavat onnistuneen loman Kreikan auringon alla.
Hotellin mukavuudet
  • Suljettu talvikautena.

  • Hotellin yleisissä tiloissa.

Tigaki, Tropical Sol
Hotelli
Vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Tigakin hiekkarannalta sijaitseva hotelli tarjoaa leppoisan majoituksen rauhallisessa ympäristössä. Aina ei tarvitse lähteä rannalle saakka, sillä hotellilta löytyy palmujen reunustama puutarha- ja allasalue, jossa voit rentoutua snackbaarin tarjoiluista nauttien.
Hotellin mukavuudet
  • Pysäköinti kadun varrella