Lissabon — Hotellit

Dare Lisbon House Apartments
Huoneisto
Lissabonin historiallisessa sydämessä ja liikekeskustassa, Baixa de Lisboan kaupunginosassa sijaitseva Dare Lisbon House Apartments tarjoaa tyylikästä huoneistomajoitusta. Kaikki kaupungin palvelut löytyvät läheltä ja esimerkiksi Alfaman sympaattinen naapurusto on vain kivenheiton päässä hotellilta.
Hotellin mukavuudet
  • Lisämaksusta 20€/ yö /lemmikki, ilmoitettava erikseen

  • Huoneistoja

Ibis Styles Lisboa Centro Marques de Pombal
Hotelli
Parque Eduardo VII puistoa lähellä sijaitseva Ibis Styles Lisboa Centro Marques de Pombal on mukava kolmen tähden hotelli. Lähin metroasema on vain kahden ja tunnettu Avenida da Liberdade -katu 10 minuutin kävelymatkan päässä hotellilta.
Hotellin mukavuudet
Fenicius Charme Hotel
Hotelli
Lissabonin keskustassa sijaitseva Fenicius Charme Hotel sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella ja lähin metroasemakin on vain 200 metrin päässä. Uudessa ja modernissa hotellissa on viehättävä terassi kaupunkinäkymin.
Hotellin mukavuudet
HF Fenix Lisboa
Hotelli
Tripadvisor-logo
7.7 / 10
Upeat maisemat tarjoava, moderni HF Fenix Lisboa-hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla, Marquês de Pombalin alueella. Lähin metroasema on aivan kulman takana, joten kaikki Lissabonin nähtävyydet ovat lähes oven takana jo kolkuttelemassa.
Hotellin mukavuudet
  • Maksullinen n. 10€/vrk

Hotel do Chiado
Hotelli
Lissabonin historiallisella ja arvostetulla alueella sijaitsevassa Hotel do Chiadossa on upea kattoterassi, jolta on näkymät Sao Jorgen linnalle. Baixan ja Chiadon kaupunginosien välissä sijaitsevaa hotellia ympäröi kulttuurinen monimuotoisuus ja upeat ostosmahdollisuudet.
Hotellin mukavuudet
Turim Saldanha
Hotelli
Lissabonin Saldanhassa sijaitseva tyylikäs Turim Saldanha-hotelli tarjoilee tasokasta majoitusta kaupungin palveluiden ja nähtävyyksien kupeessa.
Hotellin mukavuudet