Bonusta jokaisesta matkasta!

Dare Lisbon House Apartments

Lissabonin historiallisessa sydämessä ja liikekeskustassa, Baixa de Lisboan kaupunginosassa sijaitseva Dare Lisbon House Apartments tarjoaa tyylikästä huoneistomajoitusta. Kaikki kaupungin palvelut löytyvät läheltä ja esimerkiksi Alfaman sympaattinen naapurusto on vain kivenheiton päässä hotellilta.
Huoneisto

Kun etsit joustavaa majoitusta aivan Lissabonin keskustasta, ota suunnaksesi Dare Lisbon House Apartments. Upeasti kunnostetussa 1700-luvulla rakennuksessa sijaitseva huoneistohotelli sijaitsee erinomaisella sijainnilla Baixa de Lisboan kaupunginosassa ja kaupungin nähtävyydet, lukuisat hyvät ravintolat ja baarit löydät kävelyetäisyydeltä majapaikastasi.

Ylellisesti ja tyylikkäästi sisustettuja huoneistoja hotellista löytyy 23 kappaletta erilaisiin tarpeisiin. Paikallisten taiteilijoiden kanssa yhteistyössä suunnitelluista huoneistoista löytyy ilmastointi, oma täysin varusteltu keittiö, ruokailutila sekä marmorinen kylpyhuone, osassa lisäksi erillinen olohuone. Aamiainen nautitaan omassa rauhassa ja hotellin henkilökunta toimittaa tuoretta leipää ovesi taakse joka aamu. Huoneistoissa on upeita arkkitehtuurisia yksityiskohtia kuten paljasta tiiliseinää sekä alkuperäisiä pylväiltä. Huoneistoihin kuljetaan hissillä ja osa huoneistoista on kaksi kerroksisia.

Illan päätteksi voit suunnata hotellin aulassa olevaan baariin ja nauttia maukkaista juomista loungessa rentoutuen. Hotellin remontoinnin yhteydessä on kiinnitetty erityistä huomiota energiatehokkuuteen, sosiaaliseen kestävyyteen sekä hiilijalanjäljen pienentämiseen. Hotellin omaan vastuullisuusohjelmaan voit tutustua täältä.

Tripadvisor-logo
Tripadvisor
161 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Lisämaksusta 20€/ yö /lemmikki, ilmoitettava erikseen

  • Huoneistoja

Miksi valita Dare Lisbon House Apartments?
Upeita huoneistoja
Erinomainen sijainti
Loistavat arvostelut

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Dare Lisbon House Apartments

Footer Logo Rua dos Sapateiros, 135 Lisboa, 1100-577 Portugal
Puh: +351 213 461 407
S-posti: geral@darelisbon.com
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Keskustassa
Keskustassa
São Jorgen linna
São Jorgen linna
850 m
Ponte 25 de Abril -silta
Ponte 25 de Abril -silta
4.6 km
Lentokenttä
Lentokenttä
7.1 km

Tutustu hotelliin videoilta

Lisätiedot majoituksesta

Aamiainen nautitaan omassa huoneistossa.