Pariisi — Retket ja lisäpalvelut

Disneyland Paris -lippu 1 päivä / 1 puisto (Pariisi)

Hinta: Hinta riippuen ajankohdasta, näet ajankohtaisen hinnan matkasi lisäpalveluista
Omatoimikokemus

Koko perheen hauskasta ja jättimäisestä huvipuistosta löytyy kaksi erillistä puistoa; Disneyland Park ja Walt Disney Studios Park. Disneyland Park-puisto täyttyy fantasiasta, täällä klassiset Disney-tarinat ja Star Wars -legendat heräävät henkiin. Walt Disney Studios Parkin alueella puolestaan pääsee tutustumaan Disneyn ja Pixarin hauskoista ja värikkäistä maailmoista aina jännittävään toiminnan täyteiseen Marvel Avengers Campukseen. Tällä 1 päivän lipulla voit valita toisen puistoista vierailukohteeksesi. Lippu oikeuttaa suoran sisäänpääsyn puistoon lipulle valittuna päivänä, vierailua ei tarvitse enää erikseen rekisteröidä Disneylandin ennakkoilmoittautumisjärjestelmään. Lippuvaraus tehdään valitsemaasi päivään, jota ei myöhemmin enää voi vaihtaa. 0-2 -vuotiaat pääsevät puistoihin maksutta, ikä saatetaan tarkistaa puiston portilla. Huomioithan, että puistolippuja ei voi ostaa enää puiston portilta, vaan ne on ostettava etukäteen. Kaikilla 3-vuotiailla ja siitä vanhemmilla tulee olla oma lippu puistoon päästäkseen. Alle 12-vuotialla tulee olla mukana yli 15-vuotias valvoja. Puistoon ja takaisin kulkeminen omatoimisesti, lippu ei sisällä kuljetuksia.

Disneyland Paris -lippu 1 päivä / 2 puistoa (Pariisi)

Hinta: Hinta riippuen ajankohdasta, näet ajankohtaisen hinnan matkasi lisäpalveluista
Omatoimikokemus

Koko perheen hauskasta ja jättimäisestä huvipuistosta löytyy kaksi erillistä puistoa; Disneyland Park ja Walt Disney Studios Park. Disneyland Park-puisto täyttyy fantasiasta, täällä klassiset Disney-tarinat ja Star Wars -legendat heräävät henkiin. Walt Disney Studios Parkin alueella puolestaan pääsee tutustumaan Disneyn ja Pixarin hauskoista ja värikkäistä maailmoista aina jännittävään toiminnan täyteiseen Marvel Avengers Campukseen. Tällä 1 päivän lipulla pääset vierailemaan yhden päivän aikana näissä molemmissa puistoissa. Lippu oikeuttaa suoran sisäänpääsyn puistoihin lipulle valittuna päivänä, vierailua ei tarvitse enää erikseen rekisteröidä Disneylandin ennakkoilmoittautumisjärjestelmään. Lippuvaraus tehdään valitsemaasi päivään, jota ei myöhemmin enää voi vaihtaa. 0-2 -vuotiaat pääsevät puistoihin maksutta, ikä saatetaan tarkistaa puiston portilla. Kaikilla 3-vuotiailla ja siitä vanhemmilla tulee olla oma lippu puistoon päästäkseen. Alle 12-vuotialla tulee olla mukana yli 15-vuotias valvoja. Huomioithan, että puistolippuja ei voi ostaa enää puiston portilta, vaan ne on ostettava etukäteen. Puistoon ja takaisin kulkeminen omatoimisesti, lippu ei sisällä kuljetuksia.

Disneyland Paris -lippu 2 päivää / 2 puistoa (Pariisi)

Hinta: Hinta riippuen ajankohdasta, näet ajankohtaisen hinnan matkasi lisäpalveluista
Omatoimikokemus

Koko perheen hauskasta ja jättimäisestä huvipuistosta löytyy kaksi erillistä puistoa; Disneyland Park ja Walt Disney Studios Park. Disneyland Park-puisto täyttyy fantasiasta, täällä klassiset Disney-tarinat ja Star Wars -legendat heräävät henkiin. Walt Disney Studios Parkin alueella puolestaan pääsee tutustumaan Disneyn ja Pixarin hauskoista ja värikkäistä maailmoista aina jännittävään toiminnan täyteiseen Marvel Avengers Campukseen. Tällä 2 päivän lipulla pääset vierailemaan kahtena peräkkäisenä päivänä näissä molemmissa puistoissa. Lippu oikeuttaa suoran sisäänpääsyn puistoihin lipulle valittuina päivinä, vierailua ei tarvitse enää erikseen rekisteröidä Disneylandin ennakkoilmoittautumisjärjestelmään. Lippuvaraus tehdään valitsemiisi päiviin, joita ei myöhemmin enää voi vaihtaa. 0-2 -vuotiaat pääsevät puistoihin maksutta, ikä saatetaan tarkistaa puiston portilla. Huomioithan, että puistolippuja ei voi ostaa enää puiston portilta, vaan ne on ostettava etukäteen. Kaikilla 3-vuotiailla ja siitä vanhemmilla tulee olla oma lippu puistoon päästäkseen. Alle 12-vuotialla tulee olla mukana yli 15-vuotias valvoja. Puistoon ja takaisin kulkeminen omatoimisesti, lippu ei sisällä kuljetuksia.