Retket ja lisäpalvelut Pärnussa

Perheretki Alpakkafarmille

Hinta: 26€/aikuinen ja 19€/alle 13-vuotias
Opastettu retki

Lähde tutustumaan hellyttäviin alpakoihin ja muihin kotieläimiin. Alpakkafarmi sijaitsee noin 12 km päässä Pärnusta Tallinnan suuntaan. Farmilla talon emäntä tutustuttaa tilan toimintaan, mukana on myös suomenkielinen opas. Kierroksen jälkeen on runsaasti aikaa rapsutella suloisia alpakoita sekä tilan kääpiövuohia ja kanoja. Rapsuttelun jälkeen siirrytään tupaan nauttimaan kakkukahvit, lapsille kakun kanssa mehua. Retki varataan etukäteen toimistostamme. Retken kokonaiskesto on 2 tuntia.
Retken lähtöpäivät ovat talvilomaviikoilla 24.2. ja 3.3.2023.

Retken hinta sisältää: kuljetukset Pärnusta alpakkafarmille, opastuksen, tilakierroksen ja kakkukahvit

Valgerannan seikkailupuisto

Hinta: Aikuinen 19-24 €, nuori (yli 140 cm) 15-20 €, nuori (115-140 cm) 12-15 €, 2-6 vuotiaat 6-8 €, Perhelippu 63-79 €,
Omatoimikokemus

Pärnusta noin 10 km päässä sijaitseva Valgerannan seikkailupuisto on ihanteellinen retkikohde jos etsit jännitystä ja haasteita sekä aktiivista lomaa perheen ja ystävien kanssa. Puiden latvoihin rakennetuissa seikkailuradoissa voit viihtyä ja koetella rohkeuttasi! Kiipeilemisen lomassa voit nauttia taustalla kimaltelevasta merimaisemasta.

Puiston radoista löytyy viisi erilaista vaativuustasoa. Kaikkien ratojen suorittamiseen menee aikaa noin 2-3 tuntia. Alle 7v./115cm pituisille lapsille on oma erillinen seikkailurata josta löytyy riippusiltoja ja -kiikkuja sekä laskeutuvia köysiratoja. Seikkailupuioston hinta sisältää sisäänpääsyn ja seikkailuradat. Seikkailujen jälkeen voi retkeä jatkaa esimerkiksi rannalla, piknikin merkeissä ja nuotiota poltellen. Valgerannassa on myös mahdolisuus pelata frisbeegolfia 1,7 km pituisella metsäradalla.

Kuljetus puistoon omatoimisesti. Pärnun linja-automasemalta pääsee Valgerannaan bussilla no. 25, lähdöt tunnin välein.

Golfpaketti White Beach Golf-kentälle

Hinta: Aikuinen 40-166 €, 13-17 vuotiaat 20-29 €
Omatoimikokemus

Pärnunlahden upeiden rantojen läheisyydestä löytyy Pärnun ensimmäinen 18-reikäinen golfkenttä, White Beach Golf. Kentän on suunnitellut Kosti Kuronen DA SAFA, joka on myös Suomen huippukenttien isä. White Beach Golf-kenttä valmistui nykyiseen muotoonsa vuonna 2005. Klubirakennus valmistui vuonna 2014. Klubirakennuksessa palvelee saunatilat, ravintola ja pro-shop. White Beach Golf on noin 14 km  päässä Pärnun keskustasta.

Kenttään kuuluu paljon vettä.  Kenttää sivuaa Audrujoki, jonka lisäksi on kaivettu useita järviä. Kaivettu maa on käytetty väylien muotoilemiseksi linkstyyppiseksi dyynimaisemaksi. Ammattilaiset saavat White Beach Golf sopivaa haastetta, mutta kenttä tarjoaa pelaamisen iloa ja onnistumisen mahdollisuuksia myös vasta-alkajille. White Beach Golf toivottaa kaikentasoiset  golfaajat tervetulleiksi (green card vaadittu).

 

 

Pärnun jokiristeily

Hinta: 13-21 € / henkilö
Omatoimikokemus

M/S Pärnu kutsuu rentouttavalle risteilylle kauniille Pärnun joelle. Risteily kestää noin tunnin. Laivalla on wc ja kahvio, josta saa kahvia, pientä naposteltavaa sekä mietoja alkoholijuomia. Laivalla ei ole opasta. Kesäaikaan lähtöjä on useampia päivässä. Viimeinen lähtö illalla on niin sanottu auringonlaskuristeily, joka kestää noin 2 tuntia. Risteily järjestetään joka päivä ajalla 1.6.-31.8.2022 ja se on varattava viimeistään 4 pv ennen matkaa. Lähdöillä on säävaraus sekä minimilähtijämäärä 5 hlöä.

Vuokra-auto matkaasi

Omatoimikokemus

Haluatko kokea seikkailuja kaupungin ulkopuolella? IMT:n kautta voit vuokrata auton lomaasi. Voit vuokrata auton suoraan yhteistyökumppanimme Sixtin varausjärjestlmästä. Saat 10% alennusta asiakkaanamme normaaleista vuokra-autohinnoista. Hinta määräytyy vuokrapäivän ja autoluokan mukaisesti.