Retket ja lisäpalvelut Pärnussa

Estonian Groove -konsertti 25.12.2023

Hinta: 40 €
Omatoimikokemus

Tule kuuntelemaan aiemmin julkaisematta jääneitä funk-, soul- ja jazz kappaleita 70- ja 80 -luvulta. Rita Ray, Robert Linnan ja Ivo Linnan tulkitsevat Viron legendaaristen yhtyeiden ja solistien kappaleita ja sävellyksiä. Konsertissa kuullaan musiikkia mm. Apelsin, Marjut Kruutin, Els Himman ja Gunnar Grapsin ohjelmistosta sekä sävellyksiä Raivo Tammikulta, Uno Naissolta ja Valter Ojakääriltä. Vihdoin on aika taas groovata yhdessä!

Konsertin kesto n. 2 h sisältäen tauon. Konsertti alkaa klo 16.00 Pärnun konserttitalolla. Ilmoittautumiset konserttiin 11.12. mennessä. Liput toimitetaan asiakkaille sähköpostitse noin viikko ennen matkaa.

Retki Riian joulumarkkinoille 25.12.2023

Hinta: 45 € / henkilö
Opastettu retki

Valloittava Riian joulutori herää taas upeaan loistoonsa. Tunnelmalliset kojut, tuoksuvat mausteet ja höyryävät herkut odottavat vierailijoita. Riian torille ja sen ympäristöön tutustumiseen retkellä on aikaa pari tuntia.

Retken kesto 8-9 tuntia. Lähtö retkelle tapahtuu klo 9:15 Pärnu hotellilta Pärnun keskustasta. Muilta hotelleilta (Viiking, Tervis, Ammende, Hedon, Wesset, Paradiis ja Strand) nouto aiemmin, hakuajat ilmoitetaan lähempänä matkaa.

Retken hinta sisältää bussikuljetuksen ja suomenkielisen oppaan palvelut retken ajan.

Retken toteutuminen edellyttää 25 lähtijää. Mahdollisesta peruutuksesta ilmoitamme viimeistään viikko ennen matkaa.

 

GlowGolf Pärnu

Hinta: 8 € arkipäivinä ja 10 € arki-iltaisin ja viikonloppuisin
Omatoimikokemus

Koe elämyksellinen GlowGolf sisäminigolf Pärnussa!

GlowGolf sijaitsee OKOK-elämyskeskuksessa, osoitteessa Lai 18, Pärnu. Hintaan sisältyy mailat ja pallot, yksi kierros 12-reikäisellä elämysminigolfradalla. Kierros kestää porukan koosta riippuen noin 30-60 minuuttia.

Mailat ja pallon saa näyttämällä OKOK:n kassalla IMT:n matkainfoa tai ostettua palvelua IMT OmaLoma Appissa. Valitsethan palvelun sen mukaan, milloin aiot mennä golfaamaan!

Golfpaketti White Beach Golf-kentälle

Hinta: 57,50€ / henkilö, 18 reikää
Omatoimikokemus

Pärnunlahden upeiden rantojen läheisyydestä löytyy Pärnun ensimmäinen 18-reikäinen golfkenttä, White Beach Golf. Kentän on suunnitellut Kosti Kuronen DA SAFA, joka on myös Suomen huippukenttien isä. White Beach Golf-kenttä valmistui nykyiseen muotoonsa vuonna 2005. Klubirakennus valmistui vuonna 2014. Klubirakennuksessa palvelee saunatilat, ravintola ja pro-shop. White Beach Golf on noin 14 kilometrin päässä Pärnun keskustasta.

Kenttään kuuluu paljon vettä. Kenttää sivuaa Audrujoki, jonka lisäksi on kaivettu useita järviä. Kaivettu maa on käytetty väylien muotoilemiseksi linkstyyppiseksi dyynimaisemaksi. Ammattilaiset saavat White Beach Golf sopivaa haastetta, mutta kenttä tarjoaa pelaamisen iloa ja onnistumisen mahdollisuuksia myös vasta-alkajille. White Beach Golf toivottaa kaikentasoiset golfaajat tervetulleiksi (green card vaadittu).

Jokiristeily suomenkielisellä opastuksella

Hinta: 17 € / aikuinen, 12 € / 2-11v ja 0 € / 0-1v
Opastettu retki

Kesällä 2023 IMT:n asiakkaana voit lähteä myös suomenkielellä opastetuille risteilymatkoille Pärnun joelle. Risteily kestää noin yhden tunnin. Laivamatkalla kohtaat Pärnun uudesta kuvakulmasta samalla kun opas kertoo mielenkiintoisia asioita Pärnun historiasta ja nykyisyydestä. Laivalla on wc ja kahvio, josta saa kahvia, pientä naposteltavaa sekä mietoja alkoholijuomia. Alus lähtee klo 18:00 keskustan sillan kupeesta laiturilta (konserttitaloa vastapäätä), osoite Lai 2. Opastettu risteily järjestetään perjantaisin ajalla 19.5.-11.8.2023.

Valgerannan seikkailupuisto

Hinta: Aikuinen 25 €, alle 18-vuotiaat 8-21€ iästä riippuen
Omatoimikokemus

Pärnusta noin 10 km päässä sijaitseva Valgerannan seikkailupuisto on ihanteellinen retkikohde, jos etsit jännitystä ja haasteita sekä aktiivista lomaa perheen ja ystävien kanssa. Puiden latvoihin rakennetuissa seikkailuradoissa voit viihtyä ja koetella rohkeuttasi! Kiipeilemisen lomassa voit nauttia taustalla kimaltelevasta merimaisemasta.

Puiston radoista löytyy viisi erilaista vaativuustasoa. Kaikkien ratojen suorittamiseen menee aikaa noin 2-3 tuntia. Pienimmille (alle 6v. tai alle 115cm) pituisille lapsille on oma erillinen lastenrata Lastepark, josta löytyy riippusiltoja ja -kiikkuja sekä köysiratoja. Seikkailujen jälkeen voi retkeä jatkaa esimerkiksi rannalla piknikin merkeissä ja nuotiota poltellen. Valgerannassa on myös mahdolisuus pelata frisbeegolfia 1,7 km pituisella metsäradalla.

Lipun hinta ja sisältö vaihtelee iästä riippuen:
2-5-vuotiaiden lippu sisältää pääsyn Lasteparkin radoille
6-11-vuotiaiden lippu sisältää valjaat, harjoitteluradan ja radat 1-3
12-17 -vuotiaiden sekä aikuisten lippu sisältää valjaat, harjoitteluradan, radat 1-6 sekä vapaapudotushypyn

Kuljetus puistoon tapahtuu omatoimisesti. Pärnun linja-automasemalta pääsee Valgerannaan bussilla numero 25 tunnin välein. Pärnusta johtaa Valgerannaan myös hyvä pyörätie.

Lottemaan teemapuisto

Hinta: 25€ / yli 2-vuotiaat lapset & aikuiset, alle 2-vuotiaat ilmaseksi
Omatoimikokemus

Lottemaa tarjoaa löytämisen iloa ja aktiviteetteja isoille ja pienille vieraille. Voit seikkailla seikkailupuistossa, tavata Lotte -kirjoista ja -elokuvista tuttuja hahmoja, etsiä ulospääsyä labyrintista, tutkia planetaariossa maailmankaikkeutta, tutustua erilaisiin soittimiin, musisoida, urheilla, askarrella Oskarin vajassa Lotten isän kanssa, leikkiä hauskoja leikkejä Lotten, Brunon ja Albertin kanssa sekä kuunnella iäkkään matkustajakoiran Klausin tarinoita kaukaista maista.

Puisto sijaitsee merenrannalla, jossa on mukavaa ottaa aurinkoa hiekkarannalla ja kastautua lämpimään meriveteen. Lottemaan ravintola ja kahvilat tarjoavat maukkaita ruokia. Rannalta löytyy myös rantakahvila! Vaikka päivä olisi sateinen, ei huolta, Lottemaan taloissa on hauska leikkiä sisätiloissa, tutkia keksintöjen koneita tai kerätä elämyksiä.

Pysäköintialue sijaitsee 800 m päässä teemapuistosta, pysäköinnin hinta on 3 €/päivä. Pysäköintialueelta kulkee minijuna teemapuistoon, junan hinta on 2 €/suunta. Pysäköintimaksut tai minijunan liput ostetaan paikan päältä. Pärnun bussiasemalta lähtee bussi Lottemaahan. Bussiaikatauluja voi katsoa osoitteesta www.tpilet.ee. Lähtöpysäkki: Pärnu bussijaam ja päätepysäkki: Reiu kool Tahkuranna vald. Bussipysäkki on Lottemaan parkkipaikan läheisyydessä. Bussilipun saa ostettua bussikuskilta tai asemarakennuksen lippukioskilta.Taksiyhtiö Pärnu Takso (p.+372 5593 222) kuljettaa Lottemaan teemapuistoon 15 €/suunta ja taksibussilla 17€/suunta.

Retki Alpakkafarmille

Hinta: 19€/aikuinen ja 9€/alle 15-vuotias, 0€/0-2 vuotiaat
Opastettu retki

Lähde mukaan maaseudulle! Valloittavat alpakat ja muut kotieläimet odottavat Pärnun alpakkafarmilla. Farmi sijaitsee 12 kilometrin päässä Pärnun keskustasta ja avaa ovensa ryhmävierailua varten. Tilalla voi silitellä alpakoita, syöttää niille herkkuja ja tutustua myös suloisiin kääpiövuohiin ja tepsutteleviin kanoihin. Retken hintaan kuuluu bussikuljetukset retkelle oppaan johdolla, eläinten kohtaaminen tilalla ja tilan esittely talon emännän johdolla (opas tulkkaa). Farmilta löytyy matkamuistokauppa. Kesällä tulossa farmin pihalle lapsille sähköautot ja leikkipiha.  

Retkipäivät kesällä keskiviikkoisin 28.6., 5.7., 12.7., 19.7., 26.7., ja 2.8. klo 09:00-12:00. Retken kesto 2,5 – 3 tuntia.

Pärnun jokiristeily

Hinta: 12-22 € / henkilö
Omatoimikokemus

M/S Pärnu kutsuu rentouttavalle risteilylle kauniille Pärnun joelle. Risteily kestää noin tunnin. Laivalla on wc ja kahvio, josta saa kahvia, pientä naposteltavaa sekä mietoja alkoholijuomia. Laivalla ei ole opasta. Kesäaikaan lähtöjä on useampia päivässä. Viimeinen lähtö illalla on niin sanottu auringonlaskuristeily, joka kestää noin 2 tuntia. Risteily järjestetään joka päivä ajalla 1.6.-31.8.2023. Lähdöillä on säävaraus sekä minimilähtijämäärä 8 hlöä.

Pernovan luontotalo

Hinta: 10€ / aikuinen, perhelippu 28€ (sis. 2 aikuista+ lapset alle 18v)
Omatoimikokemus

Pernovan luontotalossa vierailijat pääsevät tutustumaan luonnon monimuotoisuuteen niin Viron kuin muun maailman osalta ympäri vuoden. Luontotalo tarjoaa monipuolista tekemistä kaikenikäisille luontoharrastajille. Pysyvän näyttelyn lisäksi voi seikkailla tilavassa talvipuutarhassa tai uppoutua astronomian maailmaan omassa kerroksessa. Luontotietämystään voi lisätä kierroksen aikana myös Dome Cineman näytöksissä.

 

Vuokra-auto matkaasi

Omatoimikokemus

Haluatko kokea seikkailuja kaupungin ulkopuolella? IMT:n kautta voit vuokrata auton lomaasi. Voit vuokrata auton suoraan yhteistyökumppanimme Sixtin varausjärjestlmästä. Saat 10% alennusta asiakkaanamme normaaleista vuokra-autohinnoista. Hinta määräytyy vuokrapäivän ja autoluokan mukaisesti.