Praha — Retket ja lisäpalvelut

Yksityiskuljetus lentokenttä-hotelli-lentokenttä, 1-4 henkilöä

Hinta: MENOPALUU 30 € / KULJETUS
Omatoimikokemus

Haluatko kuljetuksen lentokentältä hotelliin vaivattomasti? Varaa menopaluu kuljetus ennakkoon meiltä viimeistään viisi arkipäivää ennen lähtöä.

Yksityiskuljetus on oma kuljetus, jossa kuljetus on suoraan hotelliisi.

MM-jääkiekko 2024, otteluliput

Omatoimikokemus

Ottelulippu käy lippuun merkittyyn jääkiekon MM-kisaotteluun Prahassa. Metrolla liikut hallille helposti oman aikataulun mukaan. Otteluliput on varattu kisoista valitusta kategoriasta. Suomen peleissä ympärilläsi on myös muita Suomi-faneja.

Suomen pelit 2024:
10.5. FIN-CZE klo 20:20
12.5. FIN-GBR klo 12:20
13.5. NOR-FIN klo 16:20
16.5. FIN-AUT klo 16:20
18.5. CAN-FIN klo 16:20
20.5. FIN-DEN klo 20:20
21.5. FIN-SUI klo 20:20
23.5. Puolivälierät
25.5. Semifinaalit
26.5. Finaalipelit

Retki Kutna Horalle

Hinta: 74€ / henkilö
Opastettu retki

Kutná Hora ( saks. Kuttenberg) on kuulunut vuodesta 1995 lähtien UNESCON maailmanperintöluetteloon . Kohteeseen kuuluvat mm. gotiikkaa edustava viisilaivainen Pyhän Barbaran katedraali, jonka rakentaminen aloitettiin 1388 , ja Neitsyt Marian katedraali Sedlecissä. Kutná Hora perustettiin hopeakaivosten ympärille. Kaivoksia on ollut alueella ainakin 1200-luvun ensimmäiseltä puoliskolta asti. Kaupunki kehittyi nopeasti ja vuonna 1419 hussilaissotien alussa Böömin toiseksi merkittävin kaupunki Prahan jälkeen. Kutna Horasta löytyy myös erikoinen luukirkko, jota restauroi vuosina 1703-1710 barokkilaismalliseksi kuuluisa italialainen arkkitehti Giovanni Santini. Koristelu kirkossa on tehty erilaisista ihmisluista.
Mielenkiintoinen on esim. kattokruunu tai ruhtinas Schwarzenbergin vaakuna. Hintaan sisältyy bussikuljetus, suomenkielinen opastus, sisäänpääsymaksut ja lounas retken aikana. Retken kesto noin 7 tuntia. Retken ajankohta on 9.5.2024 ja se on myynnissä vain IMT:n kautta matkan ostaneille asiakkaille.

Retki Uneticen olutkaupunkiin

Hinta: 74€ / henkilö
Opastettu retki

Tsekeissä on tunnetusti rikas olutkulttuuri. Prahan keskustasta noin 30 minuutin ajomatkan päässä sijaitsee Uneticen pikkukaupunki. Kaupungin miniolutpanimo on viime vuosina saavuttanut suuren suosion ja arvostuksen tsekkiläisten keskuudessa. Retkellä pääsemme olutpanimokierrokselle, jonka aikana kuulemme olueen valmistuksesta ja historiasta. Lisäksi kierroksen aikana maistelemme muutamia panimon tuotteita. Panimokierroksen jälkeen nautimme panimon ravintolassa paikallisen lounaan. Hintaan sisältyy bussikuljetus, suomenkielinen opastus, kierros olutpanimossa, olutmaistiaiset ja lounas retken aikana. Retken kesto noin 5 tuntia. Retken ajankohta on 9.5.2024 ja se on myynnissä vain IMT:n kautta matkan ostaneille asiakkaille.

Retki Krivoklatin Linnalle

Hinta: 69€ / henkilö
Opastettu retki

Prahasta on noin tunnin verran ajomatkaa Berounka-joen varrella sijaitsevaan pieneen Krivoklatin maalaiskylään. Retkellä vieraillaan keskiaikaisessa Krivoklatin linnassa, jossa on paljon nähtävää. Tämä komea kivilinna rakennettiin aikoinaan jo 1200-luvulla. Linnan pihoilla on muutamia yksityisiä käsityöntekijöitä, jotka myyvät ainutlaatuisia tuotteitaan pikku putiikeissaan. Linnavierailun jälkeen nautitaan lounasta idyllisessä Krivoklatin kylässä. Retken hintaan sisältyy bussikuljetukset, suomenkielinen opastus, pääsyliput ja lounas (alku-,  pää- ja jälkiruoka). Retken ajankohta on 8.5.2024 ja se on myynnissä vain IMT:n kautta matkan ostaneille asiakkaille.