Varaa lisäpalvelut Riikaan kauttamme

Päivä Jurmalassa

Hinta: 10 € / henkilö
Omatoimikokemus

Lähde Riiasta viettämään omatoiminen päivä Jurmalassa! Voit pistäytyä hemmottelemassa itseäsi kylpylähoidoilla, ihailla upeita pitsihuviloita, kävellä rannalla meri-ilmasta nauttien tai vaikkapa tutustua Jurmalan museoihin! Lähtö Riiasta klo 10:30 ja paluu takaisin noin klo 16:00. Retkeä ei ole saatavilla keskikesän lähdöillä.

Hinta sisältää bussikuljetukset Riika-Jurmala-Riika suomalaisen kuljettajan johdolla. Palvelu ei sisällä opastuksia tai sisäänpääsymaksuja. Päivä Jurmalassa vietetään omatoimisesti. Paikat on varattava ennen matkaa muun matkavarauksen yhteydessä tai viimeistään neljä vuorokautta ennen lähtöpäivää. Mahdollisesta kuljetusten peruuntumisesta ilmoitamme viimeistään kaksi viikkoa ennen matkaa.

Kanavaristeily, Riika

Hinta: 16 € / henkilö
Omatoimikokemus

Kanavaristeilyllä Riian Vanhankaupungin ympäri koet Riian uudella tavalla. Noin 50 minuuttia kestävällä risteilyllä kuljetaan Vanhankaupungin kanavaa pitkin aina Daugava-joen vasemmalle rannalle. Tunnelmalliset jokiveneet Darling, Maria, Laima ja Rebecca kuljettavat pitkin ihastuttavaa kanaalia. Voit hypätä oman aikataulusi mukaan mihin laivaan haluat ja tutustua Riikaan vesiteitse. Lähtöjä on touko-syyskuussa päivittäin klo 10:00 – 16:00, hyvällä ilmalla jopa 30 min välein! Matkan aikana nähdään muun muassa Vapaudenpatsas, Ooppera, Latvian kansallisteatteri, Kauppahallit (Zeppelin), kirjastotalo, matkustajasatama ja paljon muuta. Lähtölaituri sijaitsee keskustassa, aivan lähellä Vapaudenpatsasta (Bastion Hill pier). Risteily on myynnissä touko-syyskuussa ja se on varattava viimeistään 4 pv ennen matkaa.