Metropol Spa Hotel — Lisäpalvelut

Makeisia huoneeseen

Hinta: 15 €

Tilaa Kalevin karkkitehtaan klassiset tryffelit hotellihuoneeseen etukäteen! Toimitus huoneeseen ennen sisäänkirjautumista, mikäli muuta toivetta toimitusajasta ei ole etukäteen ilmoitettu.

Kylpytossut

Hinta: 2 €/pari

Lisää mukavuutta hotellivierailulla varaamalla etukäteen kylpytossut! Tossut toimitetaan huoneeseen ennen sisäänkirjautumista, mikäli muuta toivetta toimitusajasta ei ole etukäteen ilmoitettu. Huomioithan, että jos majoitut muussa kuin Comfort-huoneessa, kylpytossut kuuluvat jo huonevarusteluun.

Kuohuviinipullo huoneeseen

Hinta: 25 €/pullo

Tilaa kuohuviinipullo ja lasit hotellihuoneeseen etukäteen! Kuohuviini toimitetaan huoneeseen ennen sisäänkirjautumista, mikäli muuta toivetta toimitusajasta ei ole etukäteen ilmoitettu.

Muistathan mainita varauksen toiveissa, saisiko olla makea, kuiva vai alkoholiton kuohuviini!

Vaihtoehdot: Makea kuohuviini Canti Asti, Kuiva kuohuviini Cantine Maschio Prosecco Extra Dry Spumante tai Alkoholiton kuohuviini.

Punaviinipullo huoneeseen

Hinta: 25 €/pullo

Tilaa punaviinipullo ja lasit hotellihuoneeseen etukäteen! Carmen Wave series Right Wave Pinot Noir. Pullo toimitetaan huoneeseen ennen sisäänkirjautumista, mikäli muuta toivetta toimitusajasta ei ole etukäteen ilmoitettu.

Valkoviinipullo huoneeseen

Hinta: 25 €/pullo

Tilaa valkoviinipullo ja lasit hotellihuoneeseen etukäteen! Carmen Wave series Left Wave Sauvignon Blanc. Pullo toimitetaan huoneeseen ennen sisäänkirjautumista, mikäli muuta toivetta toimitusajasta ei ole etukäteen ilmoitettu.

Myöhäinen huoneenluovutus klo 14:00

Hinta: 20 €/huone

Nauti hotellihuoneesta vähän pidempään! Myöhäinen huoneenluovutus klo 14:00 normaalin klo 12:00 sijaan. Palvelu on huonekohtainen.