Bonusta jokaisesta matkasta!

Metropol Spa Hotel

Rotermannin korttelissa Tallinnan sydämessä sijaitseva urbaani kylpylähotelli sopii aikuisempaan makuun. Lähistöltä löytyy lukuisia hyviä ravintoloita, kahviloita sekä hyvät ostosmahdollisuudet. Kylpylän käyttö aukioloaikoina sisältyy hintaan.
Hotelli

Business-luokan kylpylä- ja kokoushotelli Metropol Spa Hotel sijaitsee Tallinnan keskikaupungissa, ainutlaatuisessa Rotermannin korttelissa. Hotelli on vain kävelymatkan päässä historiallisesta Vanhastakaupungista, satamasta sekä keskustan palveluista. Metropol Spa Hotel on mainio valinta loma- tai kokousmatkaa varten.

Metropol Spa Hotellissa on 137 mukavaa huonetta. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Huoneet ovat tilavia, ne ovat sisustettu skandinaaviseen tyyliin tyylikkäästi, mutta silti kodikkaasti vastaamaan vaativammankin asiakkaan odotuksia. Majoitukseen sisältyy kylpyläosaston ja kuntosalin käyttö.

Hotellissa voit rentoutua monin tavoin. Metropol Span kylpyläosastolta löytyy uima-allas, neljä erilaista saunaa ja neljä poreallasta, baari, kuntosali sekä Wellness-osasto, jossa voit varata kauneus- ja vartalohoitoja. Miellyttävä musiikki, huolella valitut tuotteet ja ammattitaitoinen henkilökunta takaavat täydellisen rentoutumisen ja hemmottelukokemuksen.

Metropol Span yhteydestä löytyy uusi Capitol-ravintola, joka tarjoaa edistyksellisiä makuyhdistelmiä tyylikkäässä ilmapiirissä.

Vuoden 2024 alusta voit varata majoituksen Comfort-huoneessa myös ilman aamiaista

Varaa hotellimatka Tallinnaan IMT:ltä.

imt.fi asiakasarviot
664 arvostelua
8.6 / 10
Tripadvisor-logo
Tripadvisor
868 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Rotermannin korttelissa

  • Ravintola Capitol

  • Parkkihalli. Hotellin edessä muutama vartioimaton parkkipaikka. Etukäteen voi varata paikat hotellin maksullisesta parkkihallista.

Miksi valita Metropol Spa Hotel
Tasokas kylpylähotelli
Uima-allas, saunat, porealtaat
Erinomainen sijainti

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Metropol Spa Hotel

Roseni 9, 10111 Tallinn
Puh: +372 667 4600
S-posti: booking@metropol.ee
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Viru Keskus
Viru Keskus
500 m
D-terminaali
D-terminaali
600 m
Raatihuoneentori
Raatihuoneentori
900 m
Kalamaja ja Telliskivi
Kalamaja ja Telliskivi
2,6 km

Tutustu hotelliin

Lyhyt matka satamasta hotellille. Hotelli oli hintalaatu suhteen erinomainen. Kylpylä oli siisti ja miellyttävän rauhallinen. Hotellin lähellä oli ravintola Kaks…
Maarit
Hotellin sijainti oli erinomainen, lisäksi allasosasto ylitti odotukset!
Jan
Tasokas, siisti hotelli hyvällä sijainnilla, kiva aikuisille soveltuva spa-osasto. Kiireetön viikonloppu ja mukavaa tekemistä loistoseurassa.
Susanna
Uusi ja rauhallinen hotelli ja ihana kylpyläosasto.
Soile

Lisätiedot majoituksesta

  • Tupakoitsijat voivat käyttää ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevaa tupakkahuonetta. Muuten hotelli on savuton.
  • Hotellin asiakkaat voivat varata hoitoja Wellness osaston verkkosivuilta.
  • Hotelli saattaa pyytää kaikilta asiakkailta sisäänkirjautumisen yhteydessä luottokortin numeron mahdollista minibaarin käyttöä ja/tai kylpyläosaston palveluiden ostamista varten.
  • Lemmikit ei sallittuja.