Tallinn Viimsi Spa — Lisäpalvelut

Wellness-paketti puolihoidolla

Wellness-pakettiin sisältyy 1 illallinen päivässä (klo 17:00-20:00) ja 1 hoito päivässä. Huom! Ei illallista eikä hoitoja lähtöpäivänä.

Hoitovalikoima: Klassinen selkähieronta 30 min, Rentouttava selkähoito laavakivillä 30 min, Selluliitin vastainen hoito ongelma-alueille 30 min, Greippikuorinta vartalohoito 30 min, Jalkapohjahieronta 30 min, Rentouttava kasvohoito 30 min, Parafiinihoito käsille 30 min

Sisäänpääsy SPA18+ spa- ja saunakeskukseen

Hinta: 26 €/hlö

Eksklusiivinen spa- ja saunakeskus SPA18+.  Täällä voit viihtyä rauhassa ja hiljaisuudessa, koska SPA18+ on tarkoitettu ainoastaan aikuisille. Sisäänpääsyn hinnalla voit vierailla SPA18+ keskuksessa niin monta kertaa kuin haluat.  SPA18+ tarjoaa aikuisille mm. rentoutumishuoneen virkistävine juomineen ja hedelmineen, 6 ylellistä löyly- ja höyrysaunaa, tunnelmallisen äänimaailman, Turkkilaisen hamam -saunan, Japanilaisen onsen -kuumavesialtaan ja saarenmaalaisen mutasaunan. Voit myös osallistua erilaisiin saunarituaaleihin tai ostaa lisämaksusta erilaisia hoitoja ja Thai -hierontoja. Allasosastolta löytyy myös kahvila ja allasbaari.

 

Illallispaketti

Illallispaketti sisältää illallisen perilläolopäivinä (ei lähtöpäivänä).  Illallinen tarjoillaan pääsääntöisesti sunnuntai-torstai klo 17:00-20:00 Black Rose pubissa 2-ruokalajin annoksina (oma erillinen menu nähtävissä Black Rose pubissa) ja perjantaisin ja lauantaisin klo 17:00-20:00 noutopöydästä hotellin ravintolassa. Ruokajuomina vesi ja kahvi/tee.

Laatuaikaa kahdestaan (kahdelle)

Hinta: 126 € / kaksi henkilöä

Anna aikaa itsellesi, sillä mikään ei ole arvokkaampaa kuin kyky nauttia ajasta itsensä ja ystävien seurassa. Pakettiin sisältyy pääsyliput kahdelle SPA18+ -osastolle ja yksi 40 minuutin hieronta kahdelle.

Spa Design -paketti

Spa Design -pakettiin sisältyy 1 hoito per yö seuraavasta hoitovalikoimasta: Klassinen kokovartalohieronta 60 min, Rentouttava hieronta kuumilla kivillä 50 min, Klassinen käsihoito lakkauksella 60 min, Klassinen kasvohoito 60 min, Guinot “Flash Beauty” Kasvohoito 40 min, Pedikyyri 50-60 min (lakkaus lisämaksusta), Kosteuttava mango vartalohoito 60 min.
Pakettiin ei sisälly ruokailuja. Ruokailut tilattavissa lisämaksusta erikseen.