Bonusta jokaisesta matkasta!

Tallinn Viimsi Spa

Tallinn Viimsi Spa on täyden palvelun kylpylähotelli, vain 11 kilometrin päässä Tallinnan keskustasta kauniilla ja rauhaisalla Viimsin alueella. Hotellin läheltä löydät uimarantoja sekä metsä- ja retkipolkuja, jotka tarjoavat hyvät puitteet rentouttavalle lomalle.
Kylpylähotelli

▶️ Varaa kylpyläloma Viimsiin

Monipuolinen Tallinn Viimsi Spa -kylpylähotelli sijaitsee noin 11 kilometrin päässä Tallinnan satamasta. Hotelli soveltuu erityisesti lapsiperheille sekä niille, jotka haluavat rentoutua erilaisten hoitojen ja kauneuspalveluiden äärellä.

Hotellin palveluihin kuuluvat sauna- ja allasosasto, vesipuisto Atlantis H2O, vain aikuisille tarkoitettu SPA 18+, kauneuskeskus, hoito-osasto, ravintola, pubi, yksityinen Hammasklinikka Lumen, lasten leikkihuone, elokuvateatteri sekä kokoustilat. Monipuolisen tarjonnan lisäksi Viimsin alueen palvelut ovat aivan hotellin lähettyvillä.

Viimsi Span sauna- ja liikuntakeskus uusittiin täysin vuosina 2022-23 ja kylpylässä on nyt yhteensä 11 erilaista saunaa! Höyry- ja löylysaunojen lisäksi keskuksessa on iso rituaalisauna, suolakivi-, kataja-, savusauna sekä infrapuna-joogasauna. Pienempien vierailijoiden iloksi löytyy lastenallas. Isommille on rauhallisempaa oleilua varten lekotteluallas ja puolestaan kehon ja mielen karaistukseen ulkoallas viileämmällä vedellä. Saunojen ja altaiden välittömässä läheisyydessä on myös tyylikkäät hoitotilat, josta löydät ihanteellisen mahdollisuuden rentoutumiseen, nauttimalla erilaisista hieronnoista ja kehohoidoista. Upouudet pukuhuoneet palvelevat naisten ja miesten puolten lisäksi myös perheitä unisex-puolellaan.

Tallinn Viimsi Span huoneista löytyy perusmukavuudet, mutta niissä ei ole ilmastointia. Suurimmassa osassa huoneista on kuitenkin ranskalainen parveke. Huonehintaan sisältyy kylpytakit sekä uimahallin, saunakeskuksen ja kuntosalin käyttö aukioloaikoina. Atlantis H2O vesipuiston ja SPA 18+ -saunakeskuksen käyttö ei sisälly majoituksen hintaan, vaan pääsylipun voi ostaa erikseen varauksen yhteydessä tai hotellin vastaanotosta.

 

imt.fi asiakasarviot
623 arvostelua
8.2 / 10
Tripadvisor-logo
Tripadvisor
1393 arvostelua
Hotellin mukavuudet
 • Tallinnan itäpuolella Viimsin kunnan keskustassa

 • Ravintola Viimsi Spa ja Sushi ravintola

 • Black Rose pub

 • Hotellin pihalla parkkipaikkoja Pysäköinti on ilmaista kylpylän asiakkaille. Auton rekisterinumero tulee ilmoittaa hotellin vastaanottoon

 • Lemmikit sallittuja lisämaksusta. Lemmikkihuone varattava etukäteen.

 • Lisämaksullinen SPA18+ -saunakeskus

  Lisämaksullinen SPA18+ -saunakeskus

  Käyttö ei kuulu majoituksen hintaan. Pääsylipun voi ostaa erikseen varauksen yhteydessä tai hotellin vastaanotosta.

 • Kauneushoitola

 • Vesipuisto

Miksi valita Tallinn Viimsi Spa?
Paljon tekemistä koko perheelle!
Uudistettu allasosasto ja 11 saunaa!
Ihana SPA18+ Spa- ja saunakeskus aikuisille
Laaja hoitovalikoima
Täyden palvelun kylpylähotelli
Hauska Atlantis H2O vesipuisto!
Saunarituaaleja monena päivänä viikossa

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Tallinn Viimsi Spa

Randvere tee 11, Viimsi vald, 74001 Harju maakond, Estonia
Puh: +372 606 1000
S-posti: info@spatallinn.ee
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Tallinnan keskusta
Tallinnan keskusta
11 km
Viimsin ruokakaupat
Viimsin ruokakaupat
500 m
Haabneeme beach
Haabneeme beach
1,5 km
Parasta oli saunaosaston monipuolisuus
Saara
Parasta oli kylpyläosasto, kokonaisuus Viimsissä, rauhallista, monenlaista tekemistä, ulkoilumahdollisuuksia ja peruskaupat lähellä. Siistiä, turvallista. Hyvä ruoka. Sujuva, huoleton kokonaisuus!
Leena
Viimsin kylpylään ihastuimme kesällä. On mukavasti lähellä Tallinnaa, mutta silti rauhallinen ympäristö, kaikki tarpeellinen kuitenkin lähettyvillä.
Eija
Kylpylähoidot olivat loistavia. Hotellikylpyläkompleksi on monipuolinen.
Saara

Lisätiedot majoituksesta

Maksulliset lisäpalvelut:

 • Lemmikit lisämaksusta, lemmikkihuone varattava etukäteen.
 • Kuljetukset hotellille

Muita lisätietoja:

 • Kylpylä pidättää oikeuden vaihtaa buffet-tarjoilun ruokalistalta tilattavaksi ateriaksi asiakasmäärän mukaan.
 • Pysäköinti on mahdollista hotellin pihalla ja vesipuiston pysäköintialueella. Pysäköinti on ilmaista kylpylän asiakkaille. Auton rekisterinumero tulee ilmoittaa hotellin vastaanottoon.