Bonusta jokaisesta matkasta!

Tallinn Viimsi Spa

Tallinn Viimsi Spa on täyden palvelun kylpylähotelli, vain 11 kilometrin päässä Tallinnan keskustasta kauniilla ja rauhaisalla Viimsin alueella. Hotellin läheltä löydät uimarantoja sekä metsä- ja retkipolkuja, jotka tarjoavat hyvät puitteet rentouttavalle lomalle.
Kylpylähotelli

Monipuolinen Tallinn Viimsi Spa -kylpylähotelli sijaitsee noin 11 km päässä Tallinnan satamasta. Hotelli soveltuu erityisesti lapsiperheille sekä niille, jotka haluavat rentoutua erilaisten hoitojen- ja kauneuspalveluiden äärellä.

Hotellin palveluihin kuuluu ravintola, pubi, elokuvateatteri, allasosasto, vesipuisto Atlantis H2O, SPA 18+ -saunakeskus, SPA Beauty kauneuskeskus, hoito-osasto, yksityinen Hammasklinikka Lumen, lasten leikkihuone sekä kokoustilat. Monipuolisen tarjonnan lisäksi Viimsin alueen palvelut ovat aivan hotellin lähettyvillä.

Tallinn Viimsi Span huoneista löytyy perusmukavuudet, mutta niissä ei ole ilmastointia. Suurimmassa osassa huoneista on kuitenkin ranskalainen parveke. Huonehintaan sisältyy kylpytakit sekä uimahallin, kuntosalin ja saunakeskuksen käyttö aukioloaikoina. Atlantis H2O vesipuiston ja SPA 18+ -saunakeskuksen käyttö ei sisälly majoituksen hintaan, vaan pääsylipun voi ostaa erikseen Viimsin hotellivastaanotosta.

 

imt.fi asiakasarviot
588 arvostelua
8.3 / 10
Tripadvisor
1095 arvostelua
Hotellin mukavuudet
 • Black Rose pub

 • Lemmikit sallittuja lisämaksusta. Varattava erikseen etukäteen.

 • Hotellin pihalla parkkipaikkoja Pysäköinti on ilmaista kylpylän asiakkaille. Auton rekisterinumero tulee ilmoittaa hotellin vastaanottoon

 • Ravintola Viimsi Spa ja Sushi ravintola

 • Tallinnan itäpuolella Viimsin kunnan keskustassa

 • SPA 18+ -kylpylä

  SPA 18+ -kylpylä

  SPA 18+ -saunakeskuksen käyttö ei kuulu majoituksen hintaan, vaan pääsylipun voi ostaa erikseen Viimsin hotellivastaanotosta.

 • Kauneushoitola

 • Vesipuisto

Miksi valita Tallinn Viimsi Spa?
Paljon tekemistä koko perheelle!
Ihana +18 saunakeskus aikuisille
Laaja hoitovalikoima
Täyden palvelun kylpylähotelli
Hauska H2O vesipuisto!

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Tallinn Viimsi Spa

Katuosoite: Randvere tee 11, Viimsi vald, 74001 Harju maakond, Estonia
Puh: +372 606 1000
S-posti: info@spatallinn.ee
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Tallinnan keskusta
Tallinnan keskusta
11 km
Viimsin ruokakaupat
Viimsin ruokakaupat
500 m
Haabneeme beach
Haabneeme beach
1,5 km
Viimsin kylpylään ihastuimme kesällä. On mukavasti lähellä Tallinnaa, mutta silti rauhallinen ympäristö, kaikki tarpeellinen kuitenkin lähettyvillä.
Eija
Kylpylähoidot olivat loistavia. Hotellikylpyläkompleksi on monipuolinen.
Saara
Perheloman merkeissä hotellin allasosasto, saunat ja Atlantis vesipuisto olivat ne parhaat jutut. Ja mikä mahtavinta; altaiden vedet olivat ihanan lämpimät…
Miia
Viimsi mukava kesäkaupunki jonne helppo mennä paikallisbussilla, samoin liikkua busseilla lähi ympäristössä.Ihana kuumakivihieronta.
Leena

Lisätiedot majoituksesta

Maksulliset lisäpalvelut:

 • Lemmikkihuone. Varattava etukäteen.

Muita lisätietoja:

 • Kylpylä pidättää oikeuden vaihtaa buffet-tarjoilun ruokalistalta tilattavaksi ateriaksi asiakasmäärän mukaan.
 • Hotellin pihalla parkkipaikkoja kuin myös vesipuiston pysäköintialueella. Pysäköinti on ilmaista kylpylän asiakkaille. Auton rekisterinumero tulee ilmoittaa hotellin vastaanottoon.