Varaa lisäpalvelut Tallinnaan kauttamme

Lippuja Estonia Teatteriin

Hinta: 24-29 € / henkilö
Omatoimikokemus

Varaa helposti Tallinnan matkaasi liput Estonia Teatteriin! Olemme valinneet ohjelmistosta kaikkialla maailmassa tunnettuja baletteja, oopperoita, musikaaleja ja myös operetteja. Pääset tutustumaan esityksiin ja esityspäiviin täältä. Mikäli et löydä näistä itsellesi mieleistä, voit varata kauttamme lipun myös muihin esityksiin (välityspalkkiomme on tällöin 8 €/tilaus.)

Måneskin-konsertti Riiassa 18.5.2023 (sis. kuljetukset Tallinnasta)

Hinta: 110 € / henkilö
Omatoimikokemus

Maailmanlaajuiseksi rock-sensaatioksi noussut italialainen Måneskin esiintyy Riiassa 18.5.2023! Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus lähteä Tallinnasta yhteiskuljetuksella Måneskinin virolaisten fanien kanssa kohti Riian Mezaparksin ulkoilmatapahtumapaikkaa ja nauttimaan ”Loud Kids Tour Gets Louder” -maailmankiertueen tunnelmasta!

Scorpions Tallinnassa 17.6.2023

Hinta: 75 € / henkilö
Omatoimikokemus
Rockmusiikin elävä legenda Scorpions saapuu Tallinnan Laululavalle 17.6.2023! Jo melkein 60 vuoden ajan maailman musiikkilavoilla esiintynyt Scorpions on yksi aikakautensa merkkipaaluista. Tallinnan Laululavan keikka on osa Rock Believer -maailmankiertuetta.

Tallinn Craft Beer Weekend, päivälippu (lauantai)

Hinta: 94 € / henkilö
Omatoimikokemus

Huippusuosittu Craft Beer Weekend järjestetään jälleen toukokuussa Tallinnan Kulttuurikattilassa. Lipun hintaan sisältyy 1 päivän pääsy tapahtumaan lauantaina 6.5. sekä kaikki tarjolla olevat oluet.

Tarkistathan ajankohtaisen aikataulun aina järjestäjän sivuilta.

Huomioithan, että lipulla ei ole peruutusoikeutta.

Tallinn Craft Beer Weekend (2 päivän lippu)

Hinta: 144 € / henkilö
Omatoimikokemus

Huippusuosittu Craft Beer Weekend järjestetään jälleen toukokuussa Tallinnan Kulttuurikattilassa. Lipun hintaan sisältyy pääsy tapahtumaan molempina päivinä sekä kaikki tarjolla olevat oluet.

Tapahtuma alkaa pe 5.5. klo 16 ja päättyy la 6.5. klo 22.
Tarkistathan ajankohtaisen aikataulun aina järjestäjän sivuilta.

Huomioithan, että lipulla ei ole peruutusoikeutta.

Depeche Mode Tallinnassa 6.8.2023

Hinta: 81 € / henkilö
Omatoimikokemus

Legendaarinen brittiläinen yhtye Depeche Mode saapuu Tallinnan Laululavalle 6.8.2023! ”The Memento Mori Tour” -maailmankiertue esittelee yhtyeen uusia kappaleita heidän ”Memento Mori” -albumilta ja tour on myös ensimmäinen viiden vuoden tauon jälkeen.

Megadeth Tallinnassa 26.7.2023

Hinta: 62 € / henkilö
Omatoimikokemus

Legendaarinen trash metal -yhtye Megadeth saapuu Tallinnaan 26.7.2023! Tallinnan Laululavan keikka on osa Megadethin Europe… 2023! -maailmankiertuetta ja koska kiertue ei saavu Suomeen, on tämä ehdottomasti paras mahdollisuus päästä näkemään bändin livenä kesällä 2023!

The Weeknd Tallinnassa 12.8.2023

Hinta: 89 € / henkilö
Omatoimikokemus

Ennätyksiä murskannut modernin pop-musiikin supertähti The Weekndin ”After Hous Til Dawn” -maailmankiertue saapuu Tallinnan Laululavalle lauantaina 12.8.2023! Tämä on lähin paikka Suomesta lähteä mukaan nauttimaan huikeasta ainutlaatuisesta konsertista!

Tallinnan ruokakierros

Hinta: 79 € / aikuinen, 59 € / 4-12 vuotias
Opastettu retki

Tallinnan ruokakierros vie sinut kulinaariselle kävelylle Vanhankaupungin ja Kalamajan kortteleihin. Kierroksen aikana koet virolaisen keittiön makuja, tuoksuja ja tarinoita sekä tutustut samalla Vanhankaupungin kauneimpiin paikkoihin ja kuulet tarinoita Viron historiasta ja nykyajasta. Kierros koostuu noin kuudesta ruoka- ja juomapysäkistä. Voit maistella paikallisia perinteisiä ja moderneja ruokia ja joitain juomia. Sinulle tarjoillaan keittoa, erilaisia perinteisiä ruoka-otoksia ja pääset kokeilemaan paikallisia juomia, kuten ”Kali” ja ”Kama”, paikallisia snapseja ja makeisia sekä paikallisesti paahdettua kahvia tai lasillisen paikallista marja- tai hedelmäviiniä. Opastus on englanninkielinen. Retken kesto noin 3 tuntia. Minimiosallistujamäärä 2 aikuista. Retki järjestetään perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin sekä joka päivä ajalla 1.5.-30.10. Retki on varattava viimeistään 4 pv ennen matkaa.

Limusiini

Hinta: Alkaen 95 € / tunti
Omatoimikokemus

Hanki hieman luksusta matkaasi tilaamalla limusiini hakemaan sinut ja seurueesi Tallinnan satamasta. Jos matkustat puolisosi kanssa, mikä olisikaan parempi tapa siirtyä hotellille kuin tunnin limusiiniajelu Tallinnan upeissa maisemissa? Tai oletko menossa juhlaillalliselle johonkin Tallinnan upeista ravintoloista? Mikset yhdistäisi ravintolailtaan limusiiniajelua ja saavu ravintolan eteen pimenevässä illassa isolla limusiinilla. Varaus on tehtävä viimeistään 1 viikko ennen lähtöä.

LIMUSIINI CHRYSLER 300C VIP max 8 hlöä – Kaunis valkoinen limusiini vuodelta 2010. 9-metrisessä autossa on paikkoja 8 henkilölle. Salongissa on yhdistetty maustaa ja vaalea nahkaa, autossa on nykyaikainen ääni- ja videojärjestelmä. Autossa on jääkaappi, lasipidikkeet ja juomalasit 8 henkilölle. Hinta sisältää pullon kuohuviiniä.

LIMUSIIN HUMMER H1 max 12 hlöä – 8,5 m pitkä mustalla limusiinilla on punainen salonki, baari ja lasit 12 henkilölle. Ilmastointi on asiakkaiden säädettävä , kuljettajan kanssa saa puhua sisäpuhelimen kanssa. Autossa on LCD-TV-D, DVD-D, CD-D, MP3, karaoke. Hinta ei sisällä kuohuviiniä.

Fotografiskan sisäänpääsy

Hinta: 15 € /aikuinen
Omatoimikokemus

Suosittu valokuvataidekeskus sijaitsee Tallinnan luovan keskuksen Telliskiven sydämessä. Fotografiskaan on valittu näyttelyitä, jotka eivät ole pelkästään kauniita, vaan herättävät myös ajatuksia, epämukavia tunteita ja kipua sekä yhteiskunnallista keskustelua. Keskuksessa voit tutustua huippuvalokuvaajien sekä nousevien kykyjen vertaansa vailla oleviin näyttelyihin, jotka vaihtuvat noin 3 kuukauden välein. Näyttelyt ovat kahdessa kerroksessa (hissi löytyy). Alakerrasta löydät  kahvilan sekä lahjatavarakaupan, ylimmässä kerroksessa on puolestaan ravintola, jonka kattoterassilta aukeaa upea näkymä yli koko Tallinnan!

Keksintötehdas PROTO

Hinta: 16 € / henkilö tai perhelippu 32 €
Omatoimikokemus

Noblessnerin vanhan sukellusvenetelakan alueella sijaitseva Keksintötehdas PROTO hyödyntää virtuaalitodellisuutta, jossa kaiken ikäiset vieraat voivat testailla tekniikan ihmeitä. PROTO ei ole vain museo, tiedepuisto tai viihdekeskus – se yhdistää kaikki kolme ainutlaatuisella tavalla!

Boheemi Tallinna - kävelykierros Kalamajassa

Hinta: 54 € / henkilö
Opastettu retki

Lähde tutustumaan Telliskivin boheemiin ilmapiiriin suomenkielisen oppaan johdolla, ihaile puisia ”tallinnalaistaloja” ja löydä piilotettuja katukahviloita. Tämä rauhallinen pieni kaupunginosa aivan Vanhankaupungin kupeessa tarjoaa matkailijalle paljon mielenkiintoista – arkkitehtuuria, historiaa, taidetta ja aitoa paikallista elämää. Retken kesto noin 2 tuntia. Minimiosallistujamäärä 2 henkilöä. Retki järjestetään vuonna 2023 joka lauantai ajalla 25.2.-16.12. ja joka keskiviikko ajalla 7.6.-23.8. Retki on varattava viimeistään 4 pv ennen matkaa.

Vesipuisto -perhelippu Kalev Spahan (3 tuntia)

Hinta: 59 € / perhe (2 aikuista ja enintään 3 alle 17-vuotiasta lasta)
Omatoimikokemus

Kalev Spa -vesipuistoon yksi Pohjois-Viron suurimmista vesipuistoista ja se tarjoaa hauskoja hetkiä kaiken ikäisille vesipedoille. Vesipuistosta löytyy muun muassa Viron suurin ja syvin 50 metrin allas, useampi vesiliukumäki sekä porealtaita, lastenaltaita ja erilaisia saunoja. Perhelipun hintaan sisältyy 2 aikuista sekä enintään 3 alle 17-vuotiasta lasta.

Vesipuisto-perhelippu Viimsi Span Atlantis H2O Aquaparkiin (päivälippu)

Hinta: 64 € / perhe (2 aikuista ja enintään 2 alle 16-vuotiasta lasta)
Omatoimikokemus

Atlantis H2O Aquaparkissa on useita hauskoja vesilaitteita: aaltoallas, virtausallas ja kahdeksan erilaista liukumäkeä, joista pisin on yli 120 m. Pikkulapsille on oma leikkialue kahden pienemmän liukuputken ja kiipeilyalan kanssa sekä 0,20 metrin syvyinen uima-allas. Atlantis H2O Aquapark on Viron ainutlaatuisin veden ja luonnon tutkimuskeskus, jossa voit kohdata rohkean vesikarhun ja nähdä omin silmin, kuinka suuri on sinivalas tai miten Arkhimedeen laki ja vesivoimala toimivat. Atlantis H2O Aquapark sijaitsee Viimsi Spa -kylpylän yhteydessä. Tallinnan keskustasta Viimsiin on matkaa noin 9 km. Perhelipun hintaan sisältyy 2 aikuista sekä enintään 2 alle 16-vuotiasta lasta.

Merimuseon sisäänpääsy

Hinta: 15 € / aikuinen
Omatoimikokemus

Oletko jo käynyt Viron suosituimmassa museossa, Merimuseossa? Tallinnan sataman vanhat vesitasohallit on remontoitu ja uudistettu interaktiiviseksi koko perheen näyttelyksi – kuuluisaksi Merimuseoksi. Voit tutustua 1930-luvun tyyliseen oikeaan sukellusvene Lembitiin (siinä voit käydä myös sisällä) ja vesitaso Short 184 nähdään luonnollisessa koossaan. Koe maailmanympärysmatka Keltaisessa sukellusveneessä, katsele akvaarion mereneläviä, kokeile lentosimulaattoria ja väistä miinat kun kauko-ohjaat pienoislaivaa altaassa! Tämä ei ole suotta suosittu kohde koko perheelle!

Teletornin sisäänpääsy

Hinta: 15 € / aikuinen
Omatoimikokemus

Koe Tallinnan Eiffel-torni! 314 metrisestä TV-Tornista avautuu huikeat näkymät Tallinnan ylle, ja näköalojen lisäksi Teletornista löytyy tekemistä sekä lapsille että vähän vanhemmillekin vierailijoille. Voit esimerkiksi tehdä oman TV-lähetyksen ja jakaa sen ystävillesi sosiaalisen median välityksellä! TV-Tornissa voit lisämaksusta kokeilla myös mm. reunakävelyä 170 metrin korkeudessa, valjailla turvattuna tietenkin. TV-Torni sijaitsee noin 9 kilometriä Tallinnan keskustasta Piritan suuntaan.

Tallinna Zoo -liput

Hinta: 8 € / aikuinen, 5 € / 7-17 -vuotias, alle 7-vuotias ilmainen
Omatoimikokemus

Tutustu pohjoisen jännittävimpaan eläinkokoelmaan!
Kokoelmassa on yli 10 000 eläintä yli 500 eri lajista, mukaanlukien selkärangattomat. Eläintarhassa asustelee afrikannorsuja, amurintiikereitä, jääkarhuja, suippohuulisarvikuonoja ja paljon muita. Täältä löydät myös yhden maailman parhaimman kokoelman vuorikauriita ja villilampaita, lisäksi monipuolisesti eri kotka-, pöllö- ja haukkalajeja. Eläintarhan lähes 89 hehtaarin alalla löydät luonnollista metsää ja mielenkiintoisia puutarhoja – varaa vierailuasi varten reilusti aikaa.

Paksu Margareeta -tornin sisäänpääsy

Hinta: 15 € / aikuinen
Omatoimikokemus

Viron merimuseon päänäyttely on vuodesta 1981 lähtien sijainnut lähes 500-vuotisen historian omaavassa Paksu Margareeta -tykkitornissa Tallinnan Vanhassakaupungissa. Paksu Margareeta -tornissa museovierasta odottaa tutustumisretki Viron merenkulun ja kalastuksen historiaan sen alkuajoista lähtien nykypäivään. Näyttely koostuu yli sadasta laivan pienoismallista ja levittäytyy neljään kerrokseen. Lisäksi avoinna on myös kattoterassi, josta avautuu kaunis näköala matkustajasatamaan, keskikaupungille ja Vanhankaupungin kattojen ylle.

Polkupyörän vuokraus Tallinnassa

Omatoimikokemus

Polkupyörällä pääset näppärästi liikkumaan kaupungilla tai ehkä innostut lähtemään tutustumaan Tallinnan ympäristöön. Voit vuokrata polkupyörän suoraan yhteistyökumppanimme CityBiken varausjärjestelmästä. Pyörät noudetaan osoitteesta Vene tn. 33, 10123 Tallinna.

Elegantti ja kaunis Kadriorg -kävelykierros

Hinta: 86 € / henkilö
Opastettu retki

Suomenkielinen opas johdattaa sinut tutustumaan Kadriorgin kaupunginosaan, joka tunnetaan Kadriorgin palatsista, eleganteista puuhuviloista sekä kauniista puistosta, joka on ehdottomasti paikka, jota ei voi jättää näkemättä. Tsaari Pietari I:n kesäasunnoksi aikoinaan rakennetussa barokkipalatsissa on taidemuseo, jonka vaihtuvat näyttelyt tuovat yleisön eteen taideaarteita kansainvälisesti tunnetuista museoista ja yksityiskokoelmista. Sisäänpääsy taidemuseoon sisältyy retken hintaan. Retken kesto noin 3 tuntia. Minimiosallistujamäärä 2 henkilöä. Retki järjestetään vuonna 2023 joka lauantai ajalla 6.5.-30.9. ja joka keskiviikko ajalla 7.6.-23.8. Retki on varattava viimeistään 4 pv ennen matkaa.

Päiväristeily Naissaarelle

Hinta: 56 € / aikuinen, 25 € / 5-17 vuotias
Omatoimikokemus

Tallinnan edustalla sijaitseva Naissaar toimi ennen Neuvostoliiton sotilastukikohtana ja se oli suljettu muulta maailmalta. Saarelta löytyykin ainutlaatuisia muistoja sekä miehitysvuosilta että sotaa edeltäneeltä ajalta. Nykyisin saari on suojeltu luonnonpuisto ja suosittu retkikohde. Lentosatamasta alkavan, tunnin mittaisen laivamatkan aikana matkan varrelle jäävät muun muassa Katariinanlaituri, Paljassaar ja Vahemadalan majakka. Naissaarella sinua odottaa armeijan vanha kuorma-auto, jonka kyydissä lähdetään Hop On – Hop Off -kierrokselle. Digitaalinen GPS-0pas opastaa (muun muassa suomeksi) metsäpolkujen nähtävyyksiin ja kertoo tarinoita pysähdysten aikana. Kohtaat muun muassa Pietari Suuren merilinnoituksen tykkipatterit sekä jännittävät maanalaiset tunnelit. Halutessasi voit kiivetä 207 porrasta majakan huipulle, josta 45 metrin korkeudessa näköalatasanteella näkyy hyvällä ilmalla pohjoisessa Suomen rannikko ja etelässä Tallinnan tornit. Kierroksen kokonaiskesto on noin 3,5 tuntia, johon sisältyy noin 1,5 km kävely metsäpolulla. Paluulaivamatkalla nautitaan merimaisemien lisäksi buffetlounaasta. Omatoiminen retki kestää 6,5 tuntia. Retkipäivät: Tulossa kesälle 2023. Retki on varattava viimeistään 4 pv ennen matkaa.

Vuokra-auto matkaasi

Omatoimikokemus

Haluatko kokea seikkailuja kaupungin ulkopuolella? IMT:n kautta voit vuokrata auton lomaasi. Voit vuokrata auton suoraan yhteistyökumppanimme Sixtin varausjärjestlmästä. Saat 10% alennusta asiakkaanamme normaaleista vuokra-autohinnoista. Hinta määräytyy vuokrapäivän ja autoluokan mukaisesti.