Varaa lisäpalvelut Tallinnaan kauttamme

Tallinnan ruokakierros

Hinta: 79 € / aikuinen, 64 € / 4-12 vuotias
Opastettu retki

Tallinnan ruokakierros vie sinut kulinaariselle kävelylle Vanhankaupungin ja Kalamajan kortteleihin. Kierroksen aikana koet virolaisen keittiön makuja, tuoksuja ja tarinoita sekä tutustut samalla Vanhankaupungin kauneimpiin paikkoihin ja kuulet tarinoita Viron historiasta ja nykyajasta. Kierros koostuu noin kuudesta ruoka- ja juomapysäkistä. Voit maistella paikallisia perinteisiä ja moderneja ruokia ja joitain juomia. Sinulle tarjoillaan keittoa, erilaisia perinteisiä ruoka-otoksia ja pääset kokeilemaan paikallisia juomia, kuten ”Kali” ja ”Kama”, paikallisia snapseja ja makeisia sekä paikallisesti paahdettua kahvia tai lasillisen paikallista marja- tai hedelmäviiniä. Opastus on englanninkielinen. Retken kesto noin 3 tuntia. Minimiosallistujamäärä 2 aikuista. Retki järjestetään perjantaisin ja lauantaisin sekä joka päivä ajalla 1.5.-20.9. Retki on varattava viimeistään 4 päivää ennen matkaa.

Lippuja Estonia Teatteriin

Hinta: 32-39 € / henkilö
Omatoimikokemus

Varaa helposti Tallinnan matkaasi liput Estonia Teatteriin! Olemme valinneet ohjelmistosta kaikkialla maailmassa tunnettuja baletteja, oopperoita, musikaaleja ja myös operetteja. Pääset tutustumaan esityksiin ja esityspäiviin täältä. Mikäli et löydä näistä itsellesi mieleistä, voit varata kauttamme lipun myös muihin esityksiin (välityspalkkiomme on tällöin 8 €/tilaus.)

Nauti-paketti Kalev Spassa

Hinta: 69 €/henkilö
Omatoimikokemus

Nauti-pakettiin sisältyy klassinen hieronta tai aromihieronta (kesto 50 min.) ja kasvohoito hieronnalla, kuorinnalla, naamiolla ja kasvovoiteella (kesto 30 min.) miehille tai naisille.

Kylpylä suosittelee varaamaan hintaan sisältyvien hoitojen ajat etukäteen kylpylästä. Puh. +372 649 3350 tai sähköposti wellness@kalevspa.ee.

Fotografiska suomenkielinen opastus

Hinta: 19 € / aikuinen, 5 € / alle 16v.
Opastettu retki

Hyppää valokuvataiteen maailmaan opastuksen kautta. Fotografiskan suomenkielinen opastus järjestetään joka lauantai ja se kattaa koko talon neljä näyttelyä. Opastuksen aikana kuulet taustatietoa näyttelyistä, taiteilijoista ja heidän töistään. Opastus kestää noin tunnin.

Limusiini

Hinta: Alkaen 95 € / tunti
Omatoimikokemus

Hanki hieman luksusta matkaasi tilaamalla limusiini hakemaan sinut ja seurueesi Tallinnan satamasta. Jos matkustat puolisosi kanssa, mikä olisikaan parempi tapa siirtyä hotellille kuin tunnin limusiiniajelu Tallinnan upeissa maisemissa? Tai oletko menossa juhlaillalliselle johonkin Tallinnan upeista ravintoloista? Mikset yhdistäisi ravintolailtaan limusiiniajelua ja saavu ravintolan eteen pimenevässä illassa isolla limusiinilla. Varaus on tehtävä viimeistään 1 viikko ennen lähtöä.

LIMUSIINI CHRYSLER 300C VIP max 8 hlöä – Kaunis valkoinen limusiini vuodelta 2010. 9-metrisessä autossa on paikkoja 8 henkilölle. Salongissa on yhdistetty maustaa ja vaalea nahkaa, autossa on nykyaikainen ääni- ja videojärjestelmä. Autossa on jääkaappi, lasipidikkeet ja juomalasit 8 henkilölle. Hinta sisältää pullon kuohuviiniä.

LIMUSIIN HUMMER H1 max 12 hlöä – 8,5 m pitkä mustalla limusiinilla on punainen salonki, baari ja lasit 12 henkilölle. Ilmastointi on asiakkaiden säädettävä , kuljettajan kanssa saa puhua sisäpuhelimen kanssa. Autossa on LCD-TV-D, DVD-D, CD-D, MP3, karaoke. Hinta ei sisällä kuohuviiniä.

Boheemi Tallinna - kävelykierros Kalamajassa

Hinta: 54 € / henkilö
Opastettu retki

Lähde tutustumaan Telliskivin boheemiin ilmapiiriin suomenkielisen oppaan johdolla, ihaile puisia ”tallinnalaistaloja” ja löydä piilotettuja katukahviloita. Tämä rauhallinen pieni kaupunginosa aivan Vanhankaupungin kupeessa tarjoaa matkailijalle paljon mielenkiintoista – arkkitehtuuria, historiaa, taidetta ja aitoa paikallista elämää. Retken kesto noin 2 tuntia. Minimiosallistujamäärä 2 henkilöä. Retki järjestetään vuonna 2023 joka lauantai ajalla 25.2.-16.12. ja joka keskiviikko ajalla 7.6.-23.8. Retki on varattava viimeistään 4 pv ennen matkaa.

Tallinna Zoo -liput

Hinta: 8-14€/henkilö
Omatoimikokemus

Tutustu pohjoisen jännittävimpaan eläinkokoelmaan!
Kokoelmassa on yli 10 000 eläintä yli 500 eri lajista, mukaanlukien selkärangattomat. Eläintarhassa asustelee afrikannorsuja, amurintiikereitä, jääkarhuja, suippohuulisarvikuonoja ja paljon muita. Täältä löydät myös yhden maailman parhaimman kokoelman vuorikauriita ja villilampaita, lisäksi monipuolisesti eri kotka-, pöllö- ja haukkalajeja. Eläintarhan lähes 89 hehtaarin alalla löydät luonnollista metsää ja mielenkiintoisia puutarhoja – varaa vierailuasi varten reilusti aikaa.

 

 

 

Fotografiskan sisäänpääsy

Hinta: 15 - 16 € / henkilö
Omatoimikokemus

Suosittu valokuvataidekeskus sijaitsee Tallinnan luovan keskuksen Telliskiven sydämessä. Fotografiskaan on valittu näyttelyitä, jotka eivät ole pelkästään kauniita, vaan herättävät myös ajatuksia, epämukavia tunteita ja kipua sekä yhteiskunnallista keskustelua. Keskuksessa voit tutustua huippuvalokuvaajien sekä nousevien kykyjen vertaansa vailla oleviin näyttelyihin, jotka vaihtuvat noin kolmen kuukauden välein. Näyttelyt ovat kahdessa kerroksessa (hissi löytyy). Alakerrasta löydät kahvilan sekä lahjatavarakaupan, ylimmässä kerroksessa on puolestaan ravintola, jonka kattoterassilta aukeaa upea näkymä yli koko Tallinnan!

Keksintötehdas PROTO

Hinta: 13 - 15 € / henkilö
Omatoimikokemus

Noblessnerin vanhan sukellusvenetelakan alueella sijaitseva Keksintötehdas PROTO hyödyntää virtuaalitodellisuutta, jossa kaiken ikäiset vieraat voivat testailla tekniikan ihmeitä. PROTO ei ole vain museo, tiedepuisto tai viihdekeskus – se yhdistää kaikki kolme ainutlaatuisella tavalla!

Vesipuisto -perhelippu Kalev Spahan (3 tuntia)

Hinta: 59 € / perhe (2 aikuista ja enintään 3 alle 17-vuotiasta lasta)
Omatoimikokemus

Kalev Spa -vesipuistoon yksi Pohjois-Viron suurimmista vesipuistoista ja se tarjoaa hauskoja hetkiä kaiken ikäisille vesipedoille. Vesipuistosta löytyy muun muassa Viron suurin ja syvin 50 metrin allas, useampi vesiliukumäki sekä porealtaita, lastenaltaita ja erilaisia saunoja. Perhelipun hintaan sisältyy 2 aikuista sekä enintään 3 alle 17-vuotiasta lasta.

Vesipuisto-perhelippu Viimsi Span Atlantis H2O Aquaparkiin (päivälippu)

Hinta: 64 € / perhe (2 aikuista ja enintään 2 alle 16-vuotiasta lasta)
Omatoimikokemus

Atlantis H2O Aquaparkissa on useita hauskoja vesilaitteita: aaltoallas, virtausallas ja kahdeksan erilaista liukumäkeä, joista pisin on yli 120 m. Pikkulapsille on oma leikkialue kahden pienemmän liukuputken ja kiipeilyalan kanssa sekä 0,20 metrin syvyinen uima-allas. Atlantis H2O Aquapark on Viron ainutlaatuisin veden ja luonnon tutkimuskeskus, jossa voit kohdata rohkean vesikarhun ja nähdä omin silmin, kuinka suuri on sinivalas tai miten Arkhimedeen laki ja vesivoimala toimivat. Atlantis H2O Aquapark sijaitsee Viimsi Spa -kylpylän yhteydessä. Tallinnan keskustasta Viimsiin on matkaa noin 9 km. Perhelipun hintaan sisältyy 2 aikuista sekä enintään 2 alle 16-vuotiasta lasta.

Viimsi SPA:n 18+ spa- ja saunakeskus

Hinta: 30-37 € / henkilö / 3 tuntia
Omatoimikokemus

9 kilometriä Tallinan keskustasta, Tallinn Viimsi SPAn uusin osa on spa- ja saunakeskus SPA18+. Täällä voit viihtyä rauhassa ja hiljaisuudessa, koska SPA18+ on tarkoitettu ainoastaan aikuisille. SPA18+ keskus tarjoaa ihanan nautinnollisen hetken tunnelmallisessa vesi- ja saunaparatiisissa.

Paksu Margareeta -tornin sisäänpääsy

Hinta: 14 € / aikuinen
Omatoimikokemus

Viron Merimuseon päänäyttely on vuodesta 1981 lähtien sijainnut lähes 500-vuotisen historian omaavassa Paksu Margareeta -tykkitornissa Tallinnan Vanhassakaupungissa. Paksu Margareeta -tornissa museovierasta odottaa tutustumisretki Viron merenkulun ja kalastuksen historiaan sen alkuajoista lähtien nykypäivään. Näyttely koostuu yli sadasta laivan pienoismallista ja levittäytyy neljään kerrokseen. Lisäksi avoinna on myös kattoterassi, josta avautuu kaunis näköala matkustajasatamaan, keskikaupungille ja Vanhankaupungin kattojen ylle.

Merimuseon sisäänpääsy

Hinta: 19 € / aikuinen
Omatoimikokemus

Oletko jo käynyt Viron suosituimmassa museossa, Merimuseossa? Tallinnan sataman vanhat vesitasohallit on remontoitu ja uudistettu interaktiiviseksi koko perheen näyttelyksi – kuuluisaksi Merimuseoksi. Voit tutustua 1930-luvun tyyliseen oikeaan sukellusvene Lembitiin (siinä voit käydä myös sisällä) ja vesitaso Short 184 nähdään luonnollisessa koossaan. Koe maailmanympärysmatka Keltaisessa sukellusveneessä, katsele akvaarion mereneläviä, kokeile lentosimulaattoria ja väistä miinat kun kauko-ohjaat pienoislaivaa altaassa! Tämä ei ole suotta suosittu kohde koko perheelle!

Teletornin sisäänpääsy

Hinta: 15€/17€ aikuinen, ajankohdasta riippuen
Omatoimikokemus

Koe Tallinnan Eiffel-torni! 314 metrisestä TV-Tornista avautuu huikeat näkymät Tallinnan ylle, ja näköalojen lisäksi Teletornista löytyy tekemistä sekä lapsille että vähän vanhemmillekin vierailijoille. Voit esimerkiksi tehdä oman TV-lähetyksen ja jakaa sen ystävillesi sosiaalisen median välityksellä! TV-Tornissa voit lisämaksusta kokeilla myös mm. reunakävelyä 170 metrin korkeudessa, valjailla turvattuna tietenkin. TV-Torni sijaitsee noin 9 kilometriä Tallinnan keskustasta Piritan suuntaan.

Polkupyörän vuokraus Tallinnassa

Omatoimikokemus

Polkupyörällä pääset näppärästi liikkumaan kaupungilla tai ehkä innostut lähtemään tutustumaan Tallinnan ympäristöön. Voit vuokrata polkupyörän suoraan yhteistyökumppanimme CityBiken varausjärjestelmästä. Pyörät noudetaan osoitteesta Vene tn. 33, 10123 Tallinna.

Bussikuljetus Karnaluksiin ja Rocca al Mareen

Hinta: 5 € / henkilö
Omatoimikokemus

Jouluostoksia etsivälle järjestämme perjantaina 8.12. kuljetukset kuuluisaan Karnaluksi käsityökauppaan sekä Rocca al Maren ostoskeskukseen. Kuljetus lähtee Nordic Forum hotellilta ja maksaa 5 €/henkilö. Ensin matkataan Karnaluksiin ja sieltä matka jatkuu Rocca al Mareen. Hintaan kuuluu myös paluukuljetus. Yhteensä retki kestää 5 tuntia klo 9:30-14:30.