Bonusta jokaisesta matkasta!

Tallinna

Kaunis ja monipuolinen, lähimatkailuun oiva Tallinnan kaupunki on mielenkiintoinen ja uniikki yhdistelmä vanhaa ja uutta. Tutustu Tallinnan historialliseen muurien suojaamaan Vanhaankaupunkiin, moderniin uuteen keskustaan sekä kaupungin lukuisiin nähtävyyksiin ja ravintoloihin.

Tallinnan Vanhankaupungin miljöö on yksi Euroopan parhaiten säilyneistä keskiaikaisista kaupungeista. Vanhan Tallinnan kadut ovat täynnä tunnelmallisia pieniä ravintoloita. Makuelämyksiä ja romantiikka löytää holvikellareista. Kesällä terassit levittäytyvät toreille ja lukuisille mukulakivikaduille.

Tallinnan uuden keskustan modernit lasi- ja tornitalot kohoavat Vanhankaupungin porttien edestä. Uudesta keskustasta löydät muoti- ja merkkiliikkeet, isot ostoskeskukset kuten Viru Keskuksen sekä kulttuurielämyksiä esimerkiksi Estonia-teatterin laadukkaasta valikoimasta.

Viron pääkaupunkiin Tallinnaan matkustaa Helsingistä laivalla nopeimmillaan vain kahdessa tunnissa. Kaupungissa järjestetään monia tapahtumia huippuartistien konserteista ja erilaisista festivaaleista urheilutapahtumiin. Mielenkiintoiset museot ja uudistetut trendikkäät lähiöt takaavat elämyksellisen loman. Kauttamme voit varata haluamasi majoituksen laajasta hotellivalikoimasta sekä laiva-aikataulut oman suunnitelmasi mukaan.

Lisää Tallinnasta

  1. Viihtyisät ravintolat kutsuvat
  2. Löydä kirpputorien aarteita
  3. Koe boheemi Telliskivi ja Kalamaja
  4. Tee edullisia ostoksia
  5. Hauskaa tekemistä koko perheelle
  6. Lähde pyöräseikkailulle Tallinnassa
  7. Ihania hetkiä kahdestaan
  8. Yli 30 hotellin valikoima
  9. Elämykset ja vaikuttavat museot
  10. Helppo kohde vaikkapa kaveriporukan kanssa!

Tallinnan keskustan alue on kompakti ja siellä on helppo liikkua kävellen. Tallinnassa on kuitenkin myös erinomaisen toimiva julkinen liikenne. Bussit ja raitiovaunut liikennöivät päivittäin aamusta iltaan. Matkalippu tulee näyttää leimauslaitteelle aina kun nousee sisään liikennevälineeseen. Kun poistut kyydistä, ei lippua tarvitse näyttää laitteelle uudelleen. Lue lisää Tallinnan julkisesta liikenteestä ja lippujen hinnoista.

Taksilla liikkuessa kannattaa olla tarkkana, sillä taksien hinnat voivat vaihdella suurestikin ja liikkeellä on valitettavan paljon epärehellisiä takseja. Ennen matkan alkua tutustu hinnastoon, joka on taksin oikean takaoven ikkunassa. Takseissa maksetaan käteisellä, mutta useissa takseissa voi maksaa myös pankkikortilla. Lue Visit Tallinn -sivuston vinkit taksilla matkustamiseen.

Vaivaton tapa liikkua Tallinnassa on Bolt-sovellus. Sovellukseen syötetään haluttu määränpää ja oma sijainti toimii lähtöpaikkana. Sovellus etsii lähimpänä olevat autot. Sovelluksesta voit valita auton mielesi mukaan ja samalla näet myös matkan hinnan etukäteen. Maksu menee sovellukseen ladatulta maksukortilta, mutta osa sovelluksista tarjoaa myös käteismaksumahdollisuuden.

Varsinkin kesäaikaan Tallinnassa on helppoa ja vaivatonta vuokrata polkupyörä ja tutustua sen avulla kaupunkiin ja sen lähialueiseen, tai lähteä ehkäpä joko hieman pidemmälle kaupungin ulkopuolelle. Polkupyörän vuokraus Tallinnassa onnistuu tästä linkistä.

Tallinna tarjoaa täydelliset puitteet viihtyisään shoppailulomaan. Tallinnasta löytyy niin pieniä paikallisia käsityö- ja designliikkeitä kuin isoja kauppakeskuksiakin. Hinnat eivät välttämättä ole kovinkaan paljon edullisemmat kuin Suomessa, mutta erilaista valikoimaa Tallinnasta kyllä löytyy. Tutustu paikallisten pienyrittäjien tuotteisiin ja virolaiseen designiin. Vaateostoksia tekevälle Tallinna tarjoaa monia kansainvälisiäkin vaateketjuja, joita ei Suomesta löydy. Lue parhaat shoppailuvinkkimme Tallinnaan!

Tallinnan laaja ravintolavalikoima tarjoaa monenlaisia vaihtoehtoja. Oletpa sitten lähiruoan ystävä, kokeilunhaluinen tai vegaani, Tallinnasta löytyy sinulle sopiva ravintola. Tutustu ravintolavinkkeihimme!

Tallinnassa tapahtuu ympäri vuoden. Tutustu esim. Tallinnan vanhankaupungin päiviin, joissa järjestetään ilmaisia konsertteja, teatteriesityksiä, näyttelyitä, markkinoita ja paljon muuta mielenkiintoista!

Upeita kohteita löytyy myös Tallinnan ulkopuolelta. Hyppää bussin kyytiin tai vuokraa auto ja lähde seikkailulle lähikohteisiin. Luontoelämyksiä kaipaavalle suosittelemme päiväretkeä Keilan tai Jägalan vesiputouksille. Matkalla Keilaan voit pysähtyä ihailemaan merimaisemia Türisalun jyrkänteeltä. Matkaa Keilalta voit jatkaa myös Keila-Joen linnalle tai Paldinskin suljettuun kaupunkiin. Noin 40 minuutin ajomatkan päässä Tallinnasta löydät Lahemaan kansallispuiston, jonka upeissa suomaastoissa pääset vaellusretkille pitkospuita pitkin. Tallinnasta itään voit ajella Viimsin ulkoilma-alueelle, jossa kohtaat perinteistä virolaista rakennuskulttuuria. Tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta etelään sijaitsee Rummu Karjäärin ainutlaatuinen entinen louhosalue, joka varsinkin kesäaikaan on vesiurheilijoiden ja auringon palvojien suosiossa. Kartanomiljööseen kaipaavan kannattaa tehdä retki itään, jossa saman päiväretken aikana voi kohdata Vihulan, Sagadin ja Palmsen kunnostetut kartanot.

Miksi matkustaa Tallinnaan
Vanhankaupungin keskieurooppalainen tunnelma
Dynaaminen ja uudistuva kaupunki
Trendikkäät lähiöt kuten Kalamaja ja Telliskivi
Lyhyen laivamatkan päässä
Runsaasti erinomaisia ravintoloita

Matkat

Tallinnan hotellimatka

Helsinki-Tallinna
Tallinna (valitsemasi määrä öitä)
Tallinna-Helsinki
Valikoimassa Tallinnan keskustahotellit aina pienistä Vanhankaupungin hotelleista viiden tähden luksukseen – valitse hotelli joka sopii sinun lomaasi! Laivamatkat sisältyvät pakettiin ja voit valita itse omat aikataulusi sekä matkasi pituuden.


Tallinnan kylpyläloma

Helsinki-Tallinna
Tallinna (valitsemasi määrä öitä)
Tallinna-Helsinki
Valikoimassa Tallinnan suosituimmat kylpylähotellit! Laivamatkat sisältyvät pakettiin ja voit valita itse omat aikataulusi sekä matkasi pituuden.


Käsityömatka Tallinnaan

Helsinki-Tallinna
Kuljetus Karnaluksiin ja hotellille
Tallinna (1 tai 2 yötä)
Martin markkinat Saku Suurhallissa
Saku Suurhall - Satama
Tallinna-Helsinki
Hand Finnished ja imt.fi yhteistyössä järjestämä iloinen käsityömatka Tallinnaan sisältää mm. shoppailua Karnaluksissa, hauskaa käsityöteemaista iltaohjelmaa sekä Martin Markkinat. Tutustu matkaohjelmaan.


Päiväristeily Tallinnaan Tallink Shuttle -laivoilla

Helsinki-Tallinna
Tallinna
Tallinna-Helsinki
Lähde päiväristeilylle Tallinnaan Tallink Shuttle -laivoilla, matka aika vain kaksi tuntia. Voit itse määritellä maissaoloajan pituuden!


Kalev Span kylpyläloma

Helsinki-Tallinna
Kalev Spa (valitsemasi määrä öitä)
Tallinna-Helsinki
Kalev Span kylpylälomaan sisältyy laivamatkat, majoitus sekä valitsemasi lisämaksulliset kylpylähoidot ja ruokailut.


Viimsin kylpyläloma

Helsinki-Tallinna
Tallinna-Viimsi
Tallinn Viimsi Spa (valitsemasi määrä päiviä)
Viimsi-Tallinna
Tallinna-Helsinki
Viimsin kylpylälomalle voi valita bussikuljetuksen Tallinnan satamasta kahdesti viikossa. Omalla autolla matkaan voi lähteä joka päivä.


Naisten EM-lentopallon kisamatka Tallinnaan (hotellimatka)

Helsinki - Tallinna
Tallinna (valitsemasi määrä öitä)
EM-ottelut - Saku Suurhall
Tallinna - Helsinki
Lähde kannustamaan Suomen naisia lentopallon EM-kisoihin Tallinnaan! Suomen alkulohkon pelit ovat ajalla 17.-23.8.2023. Varaa matkasi ajoissa ja lähde mukaan EM-kisahuumaan! Matkan hinta sisältää laivamatkat ja hotellimajoituksen. Otteluliput lisämaksusta.


Naisten EM-lentopallon kisamatka Tallinnaan (päivämatka)

Helsinki - Tallinna
EM-ottelu - Saku Suurhall
Tallinna - Helsinki
Naisten lentopallon EM-kisamatka Tallinnaan. Valitse oma päiväreissusi Suomen alkulohkon pelipäivien mukaan ajalla 17.-23.8. ja lähde nauttimaan EM-kisahuumasta! Suomet pelit: to 17.8. klo 17:00, la 19.8. klo 19:00, su 20.8 klo 16:00, ma 21.8. klo 20:00 ja ke 23.8. klo 17:00.


Scorpions konserttimatka Tallinnaan (lähtö 17.6.2023)

Helsinki-Tallinna
Tallinna (valitsemasi määrä öitä)
Scorpionsin keikka Laululavalla
Tallinna-Helsinki
Scorpions tuo "Rock Believer” -maailmankiertueensa Tallinnan Laululavalle lauantaina 17.6.2023! Lähde yhden tai vaikka useammankin yön keikkamatkalle Tallinnaan! Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä keikkalipun seisomapaikalla!


Megadeth konserttimatka Tallinnaan (lähtö 26.7.2023)

Helsinki-Tallinna
Tallinna (valitsemasi määrä öitä)
Megadethin keikka Laululavalla
Tallinna-Helsinki
Megadeth tuo "Europe... 2023!” -maailmankiertueensa Tallinnan Laululavalle keskiviikkona 26.7.2023! Lähde yhden tai vaikka useammankin yön keikkamatkalle Tallinnaan! Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä keikkalipun seisomapaikalla!


The Weeknd konserttimatka Tallinnaan, 1 yö (lähtö 12.8.2023)

Helsinki-Tallinna
Tallinna (1 yö)
The Weekndin konsertti Laululavalla
Tallinna-Helsinki
Ennätyksiä murskannut modernin pop-musiikin supertähti The Weeknd saapuu keikalle Tallinnaan elokuussa 2023. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä keikkalipun seisomapaikalla!


The Weeknd konserttimatka Tallinnaan, 2 yötä (lähtö 11.8.2023)

Helsinki-Tallinna
Tallinna (2 yötä)
The Weekndin konsertti Laululavalla
Tallinna-Helsinki
The Weeknd tuo upean "After Hous Til Dawn" -maailmankiertueensa Tallinnan Laululavalle 12.8.2023! Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä keikkalipun seisomapaikalla!


Depeche Mode konserttimatka Tallinnaan, 1 yö (lähtö 6.8.2023)

Helsinki-Tallinna
Tallinna (1 yö)
Depeche Moden konsertti Laululavalla
Tallinna-Helsinki
Legendaarinen Depeche Mode saapuu keikalle Tallinnaan 6.8.2023. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä keikkalipun seisomapaikalla!


Depeche Mode konserttimatka Tallinnaan (lähtö 5.8.2023)

Helsinki-Tallinna
Tallinna (valitsemasi määrä öitä)
Depeche Moden keikka Laululavalla
Tallinna-Helsinki
Depeche Mode tuo "The Memento Mori Tour” -maailmankiertueensa Tallinnan Laululavalle sunnuntaina 6.8.2023! Lähde kahden, tai vaikka useammankin yön keikkamatkalle Tallinnaan! Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä keikkalipun seisomapaikalla!


Joutsenlampi-balettimatka Tallinnaan, 1 yö

Helsinki-Tallinna
Tallinna (1 yö)
Joutsenlampi-baletti
Tallinna-Helsinki
Ota lyhyt irtiotto Tallinnan kulttuurin pariin ja yhdistä matkaasi Tšaikovskin taianomainen Joutsenlampi-baletti. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun Joutsenlampi-balettiin matkasi ensimmäisenä iltana.


La Traviata -oopperamatka Tallinnaan, 1 yö

Helsinki-Tallinna
Tallinna (1 yö)
La Traviata -ooppera
Tallinna-Helsinki
Ota lyhyt irtiotto Tallinnan kulttuurin pariin ja yhdistä matkaasi Giuseppe Verdin suosituin ooppera La Traviata. Valittavissa keskustahotellit. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun La Traviata -oopperaan matkasi ensimmäisenä iltana.


My Fair Lady -musikaalimatka Tallinnaan, 1 yö

Helsinki-Tallinna
Tallinna (1 yö)
My Fair Lady -musikaali
Tallinna-Helsinki
Ota lyhyt irtiotto Tallinnan kulttuurin pariin ja yhdistä matkaasi yksi maailman suosituimmista musikaaleista My Fair Lady. Valittavissa keskustahotellit. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun My Fair Lady -musikaaliin matkasi ensimmäisenä iltana.


Lohengrin-oopperamatka Tallinnaan 1 yö

Helsinki-Tallinna
Tallinna (1 yö)
Lohengrin-ooppera
Tallinna-Helsinki
Lähde kulttuurimatkalle Tallinnaan nauttimaan Wagnerin romanttisesta Lohengrin oopperasta. Valittavissa keskustahotellit. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun oopperaan matkasi ensimmäisenä iltana.


1 yö Helsingissä + Tallinnan hotellimatka

Helsinki
Hotelli-Länsiterminaali
Helsinki-Tallinna
Tallinna (valitsemasi määrä öitä)
Tallinna-Helsinki
Yhdistä matkallasi kaksi pääkaupunkia Helsinki ja Tallinna. Vietä ensimmäinen yösi Helsingissä ja jatka siitä matkaa Viron puolelle.


IMT:n matkailuammattilaisten vinkit Tallinnan matkaasi

Asiakkaidemme kokemuksia Tallinnasta

Matka kokonaisuutena hyvä: hotellista keskustassa helppo lähteä omille retkille uusiin paikkoihin kaupungissa. Hotelli miellyttävä, hyvä valinta. Matkan ajankohta hyvä: puistot,…
Ella
Ystävän kanssa · lokakuu 2019
Tallinna on hieno kulttuurikaupunki
Antti
Varttuneempi pariskunta · syyskuu 2019
Laiva oli aikataulussa, saimme heti saavuttuamme hotellihuoneen, josta hyvät näkymät kauas. Tallinnan kaupunki on ihana.
Heidi
Ystävän kanssa · heinäkuu 2019
Parasta oli Tallinna kokonaisuudessaan. Sinne oli rakennettu paljon uutta ja rantaa pitkin kävellessä Kalasatamasta eteenpäin oli kiva katsella. Rotermannin alue…
Irma
Eläkeläinen ystävän kanssa · kesäkuu 2019

Tietoa kohteesta

Tietoa
Päivälämpötilat
tammikuu
-2 °C
huhtikuu
9 °C
heinäkuu
22 °C
lokakuu
9 °C

Lue lisää