Bonusta jokaisesta matkasta!

Tallinna

Kaunis ja monipuolinen, lähimatkailuun oiva Tallinnan kaupunki on mielenkiintoinen ja uniikki yhdistelmä vanhaa ja uutta. Tutustu Tallinnan historialliseen muurien suojaamaan Vanhaankaupunkiin, moderniin uuteen keskustaan sekä kaupungin lukuisiin nähtävyyksiin ja ravintoloihin.

Tallinnan Vanhankaupungin miljöö on yksi Euroopan parhaiten säilyneistä keskiaikaisista kaupungeista. Vanhan Tallinnan kadut ovat täynnä tunnelmallisia pieniä ravintoloita. Makuelämyksiä ja romantiikka löytää holvikellareista. Kesällä terassit levittäytyvät toreille ja lukuisille mukulakivikaduille.

Tallinnan uuden keskustan modernit lasi- ja tornitalot kohoavat Vanhankaupungin porttien edestä. Uudesta keskustasta löydät muoti- ja merkkiliikkeet, isot ostoskeskukset kuten Viru Keskuksen sekä kulttuurielämyksiä esimerkiksi Estonia-teatterin laadukkaasta valikoimasta.

Viron pääkaupunkiin Tallinnaan matkustaa Helsingistä laivalla nopeimmillaan vain kahdessa tunnissa. Kaupungissa järjestetään monia tapahtumia huippuartistien konserteista ja erilaisista festivaaleista urheilutapahtumiin. Mielenkiintoiset museot ja uudistetut trendikkäät lähiöt takaavat elämyksellisen loman. Kauttamme voit varata haluamasi majoituksen laajasta hotellivalikoimasta sekä laiva-aikataulut oman suunnitelmasi mukaan.

Lisää Tallinnasta

  1. Viihtyisät ravintolat kutsuvat
  2. Löydä kirpputorien aarteita
  3. Koe boheemi Telliskivi ja Kalamaja
  4. Tee edullisia ostoksia
  5. Hauskaa tekemistä koko perheelle
  6. Lähde pyöräseikkailulle Tallinnassa
  7. Ihania hetkiä kahdestaan
  8. Yli 30 hotellin valikoima
  9. Elämykset ja vaikuttavat museot
  10. Helppo kohde vaikkapa kaveriporukan kanssa!

Missä Tallinnassa kannattaa yöpyä? Valikoimastamme löydät yli 30 hyvää Tallinnan keskustahotellia aina pienistä Vanhankaupungin hotelleista viiden tähden luksushotelleihin. Mukana valikoimassa ovat tietenkin myös kaikki Tallinnan suosituimmat kylpylähotellit.

Tutustu täältä tarkemmin Tallinnan hotelleihin.

Tallinnan keskustan liikennettä uudistetaan merkittävästi ja tietöiden pitäisi olla valmiina kesällä 2024. Uudistuksissa Tallinnaan luodaan uutta kevyenliikenteen väylää ja rakennetaan lisää joukkoliikennettä. Tänä vuonna näitä uudistuksia koskevat rakennustyömaat kuitenkin sekoittavat Tallinnan keskustan liikennettä voimakkaasti, joten on hyvä varautua että kaikki kadut eivät ole aina käytössä ja muutoksia raitiovaunuliikenteessä on jatkuvasti. Lisätietoa ajankohtaisesta tilanteesta löydät Tallinnan kaupungin verkkosivuilta.

Tallinnan keskustan alue on kompakti ja siellä on helppo liikkua kävellen. Tallinnassa on kuitenkin myös erinomaisen toimiva julkinen liikenne. Bussit ja raitiovaunut liikennöivät päivittäin aamusta iltaan. Matkalippu tulee näyttää leimauslaitteelle aina kun nousee sisään liikennevälineeseen. Kun poistut kyydistä, ei lippua tarvitse näyttää laitteelle uudelleen. Lue lisää Tallinnan julkisesta liikenteestä ja lippujen hinnoista.

Taksilla liikkuessa kannattaa olla tarkkana, sillä taksien hinnat voivat vaihdella suurestikin ja liikkeellä on valitettavan paljon epärehellisiä takseja. Ennen matkan alkua tutustu hinnastoon, joka on taksin oikean takaoven ikkunassa. Takseissa maksetaan käteisellä, mutta useissa takseissa voi maksaa myös pankkikortilla. Lue Visit Tallinn -sivuston vinkit taksilla matkustamiseen.

Vaivaton tapa liikkua Tallinnassa on Bolt-sovellus. Sovellukseen syötetään haluttu määränpää ja oma sijainti toimii lähtöpaikkana. Sovellus etsii lähimpänä olevat autot. Sovelluksesta voit valita auton mielesi mukaan ja samalla näet myös matkan hinnan etukäteen. Maksu menee sovellukseen ladatulta maksukortilta, mutta osa sovelluksista tarjoaa myös käteismaksumahdollisuuden.

Varsinkin kesäaikaan Tallinnassa on helppoa ja vaivatonta vuokrata polkupyörä ja tutustua sen avulla kaupunkiin ja sen lähialueiseen, tai lähteä ehkäpä joko hieman pidemmälle kaupungin ulkopuolelle. Polkupyörän vuokraus Tallinnassa onnistuu tästä linkistä.

Tallinna tarjoaa täydelliset puitteet viihtyisään shoppailulomaan. Tallinnasta löytyy niin pieniä paikallisia käsityö- ja designliikkeitä kuin isoja kauppakeskuksiakin. Hinnat eivät välttämättä ole kovinkaan paljon edullisemmat kuin Suomessa, mutta erilaista valikoimaa Tallinnasta kyllä löytyy. Tutustu paikallisten pienyrittäjien tuotteisiin ja virolaiseen designiin. Vaateostoksia tekevälle Tallinna tarjoaa monia kansainvälisiäkin vaateketjuja, joita ei Suomesta löydy. Lue parhaat shoppailuvinkkimme Tallinnaan!

Tallinnan laaja ravintolavalikoima tarjoaa monenlaisia vaihtoehtoja missä syödä. Oletpa sitten lähiruoan ystävä, kokeilunhaluinen tai vegaani, Tallinnasta löytyy sinulle sopiva ravintola. Tutustu ravintolavinkkeihimme!

Tallinnassa tapahtuu ympäri vuoden. Tutustu esim. Tallinnan vanhankaupungin päiviin, joissa järjestetään ilmaisia konsertteja, teatteriesityksiä, näyttelyitä, markkinoita ja paljon muuta mielenkiintoista!

Upeita kohteita löytyy myös Tallinnan ulkopuolelta. Hyppää bussin kyytiin tai vuokraa auto ja lähde seikkailulle lähikohteisiin. Luontoelämyksiä kaipaavalle suosittelemme päiväretkeä Keilan tai Jägalan vesiputouksille. Matkalla Keilaan voit pysähtyä ihailemaan merimaisemia Türisalun jyrkänteeltä. Matkaa Keilalta voit jatkaa myös Keila-Joen linnalle tai Paldinskin suljettuun kaupunkiin. Noin 40 minuutin ajomatkan päässä Tallinnasta löydät Lahemaan kansallispuiston, jonka upeissa suomaastoissa pääset vaellusretkille pitkospuita pitkin. Tallinnasta itään voit ajella Viimsin ulkoilma-alueelle, jossa kohtaat perinteistä virolaista rakennuskulttuuria. Tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta etelään sijaitsee Rummu Karjäärin ainutlaatuinen entinen louhosalue, joka varsinkin kesäaikaan on vesiurheilijoiden ja auringon palvojien suosiossa. Kartanomiljööseen kaipaavan kannattaa tehdä retki itään, jossa saman päiväretken aikana voi kohdata Vihulan, Sagadin ja Palmsen kunnostetut kartanot.

Miksi matkustaa Tallinnaan
Vanhankaupungin keskieurooppalainen tunnelma
Dynaaminen ja uudistuva kaupunki
Trendikkäät lähiöt kuten Kalamaja ja Telliskivi
Lyhyen laivamatkan päässä
Runsaasti erinomaisia ravintoloita

Matkat

Tallinnan hotellimatka

Helsinki-Tallinna
Tallinna (valitsemasi määrä öitä)
Tallinna-Helsinki
Valikoimassa Tallinnan keskustahotellit aina pienistä Vanhankaupungin hotelleista viiden tähden luksukseen – valitse hotelli joka sopii sinun lomaasi! Laivamatkat sisältyvät pakettiin ja voit valita itse omat aikataulusi sekä matkasi pituuden.


Tallinnan kylpyläloma

Helsinki-Tallinna
Tallinna (valitsemasi määrä öitä)
Tallinna-Helsinki
Valikoimassa Tallinnan suosituimmat kylpylähotellit! Laivamatkat sisältyvät pakettiin ja voit valita itse omat aikataulusi sekä matkasi pituuden. Hinta sisältää laivamatkat, hotellimajoituksen aamiaisella sekä allasosaston käytön aukioloaikoina.


1 yö laivalla + Tallinnan hotellimatka

Helsinki - Tallinna
Tallinna (valitsemasi määrä öitä)
Tallinna-Helsinki
Ensimmäinen yö laivalla Helsingistä Tallinnaan, loput yöt voit valita vapaasti Tallinnan laajasta hotellivalikoimasta. Paluu valitsemallasi aikataululla.


Tallinnan risteily Victorialla

Helsinki-Tallinna
Tallinna
Tallinna-Helsinki
22 tunnin Helsinki-Tallinna -risteilyllä voit nauttia merimaisemista, viihteestä ja laivan kattavista palveluista. Risteilyllä Tallinnassa käyntiin on aikaa neljä tuntia.


Kalev Span kylpyläloma

Helsinki-Tallinna
Kalev Spa (valitsemasi määrä öitä)
Tallinna-Helsinki
Kalev Span kylpylälomaan sisältyy laivamatkat, majoitus aamiaisella, kuntosalin ja vesipuiston käyttö niiden aukioloaikoina sekä valitsemasi lisämaksulliset kylpylähoidot ja ruokailut.


Viimsin kylpyläloma

Helsinki-Tallinna
Tallinna-Viimsi
Tallinn Viimsi Spa (valitsemasi määrä päiviä)
Viimsi-Tallinna
Tallinna-Helsinki
Viimsin kylpylälomalle voi valita hotellikuljetuksen Tallinnan satamasta viikon kaikkina päivinä.


Päiväristeily Tallinnaan Tallink Shuttle -laivoilla

Helsinki-Tallinna
Tallinna
Tallinna-Helsinki
Lähde päiväristeilylle Tallinnaan Tallink Shuttle -laivoilla, matka aika vain kaksi tuntia. Voit itse määritellä maissaoloajan pituuden!


Victorian risteily + pidempi aika Tallinnassa

Helsinki - Tallinna
Tallinna
Tallinna - Helsinki
Kun haluat enemmän aikaa Tallinnaan, valitse tämä risteily! Ensimmäinen yö vietetään Victorialla, heti aamulla pääset Tallinnaan ja paluulaivan pääset valitsemaan oman aikataulusi mukaan. Aikaa Tallinnaan jää jopa 14 tuntia.


Liisa Ihmemaassa -balettimatka Tallinnaan, 1 yö

Helsinki-Tallinna
Tallinna (1 yö)
Liisa ihmemaassa -baletti
Tallinna-Helsinki
Ota lyhyt irtiotto Tallinnan kulttuurin pariin ja yhdistä matkaasi Lewis Carrollin rakastettuun tarinaan perustuva Liisa ihmemaassa -baletti. Valittavissa keskustahotellit. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun Liisa ihmemaassa -balettiin. Balettiesitys on matkasi ensimmäisenä iltana.


Twilight Houses -balettimatka Tallinnaan, 1 yö

Helsinki-Tallinna
Tallinna (1 yö)
Twilight Houses -baletti
Tallinna-Helsinki
Balettimatka Tallinnaan on mukava ja helppo irtiotto arjesta. Lähde katsomaan syvien tunteiden, intohimon ja rakkauden täyteinen Twilight Houses -baletti. Valittavissa keskustahotellit. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun balettiin matkasi ensimmäisenä iltana.


Tallinnan hotellimatka lentäen Tampereelta

Tampere - Tallinna
Tallinna (valitsemasi määrä öitä)
Tallinna - Tampere
Kaunis ja monipuolinen, lähimatkailuun oiva Tallinnan kaupunki on mielenkiintoinen ja uniikki yhdistelmä vanhaa ja uutta. 29.10.2023 alkaen pääset Tampereelta Tallinnaan suoralla lennolla alle tunnissa!


Tallinnan hotellimatka, meno laivalla ja paluu lentäen Tampereelle

Helsinki - Tallinna
Tallinna (valitsemasi määrä öitä)
Tallinna - Tampere
Kokeile uutta laiva+lento yhdistelmämatkaa Tallinnaan! Valitse menomatkalle laivamatka oman aikataulun mukaan ja palaa Tallinnasta Tampereelle suoralla lennolla alle tunnissa! Lähtöjä 28.10.2023 alkaen!


Joulumatka Kalev Spahan

Helsinki–Tallinna
Tallinna, Kalev Spa (valitsemasi määrä öitä)
Tallinna–Helsinki
Vietä tunnelmallinen joulu Kalev Spa kylpylässä.


Joulumatka Tallinnaan

Helsinki–Tallinna
Tallinna (valitsemasi määrä öitä)
Tallinna–Helsinki
Lähde tunnelmalliseen Tallinnaan joulumatkalle. Voit valita useasta keskustahotellista omasi ja viettää rentouttavan joululoman Tallinnassa!


Joulumatka Viimsin kylpylään

Helsinki–Tallinna
Tallinna-Viimsi
Tallinn Viimsi Spa (valitsemasi määrä päiviä)
Viimsi–Tallinna
Tallinna–Helsinki
Vietä rentouttava joulu Viimsissä.


La Traviata -oopperamatka Tallinnaan, 1 yö

Helsinki-Tallinna
Tallinna (1 yö)
La Traviata -ooppera
Tallinna-Helsinki
Ota lyhyt irtiotto Tallinnan kulttuurin pariin ja yhdistä matkaasi Giuseppe Verdin suosituin ooppera La Traviata. Valittavissa keskustahotellit. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun La Traviata -oopperaan matkasi ensimmäisenä iltana.


Käsityömatka Tallinnaan

Helsinki-Tallinna
Kuljetus Karnaluksiin ja hotellille
Tallinna (1 tai 2 yötä)
Martin markkinat Saku Suurhallissa
Saku Suurhall - Satama
Tallinna-Helsinki
Hand Finnished ja imt.fi yhteistyössä järjestämä iloinen käsityömatka Tallinnaan sisältää mm. shoppailua Karnaluksissa, hauskaa käsityöteemaista iltaohjelmaa sekä Martin Markkinat. Tutustu matkaohjelmaan.


Pähkinänsärkijä -balettimatka Tallinnaan, 1 yö

Helsinki-Tallinna
Tallinna (1 yö)
Pähkinänsärkijä-baletti
Tallinna-Helsinki
Ota lyhyt irtiotto Tallinnan kulttuurin pariin ja yhdistä matkaasi Tšaikovskin tunnetuimpiin ja rakastetuimpiin kappaleisiin lukeutuva Pähkinänsärkijä-baletti. Valittavissa keskustahotellit. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun Pähkinänsärkijä-balettiin matkasi ensimmäisenä iltana.


My Fair Lady -musikaalimatka Tallinnaan, 1 yö

Helsinki-Tallinna
Tallinna (1 yö)
My Fair Lady -musikaali
Tallinna-Helsinki
Ota lyhyt irtiotto Tallinnan kulttuurin pariin ja yhdistä matkaasi yksi maailman suosituimmista musikaaleista My Fair Lady. Valittavissa keskustahotellit. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun My Fair Lady -musikaaliin matkasi ensimmäisenä iltana.


Iloinen leski -operettimatka Tallinnaan, 1 yö

Helsinki-Tallinna
Tallinna (1 yö)
Iloinen leski -operetti
Tallinna-Helsinki
Ota lyhyt irtiotto Tallinnan kulttuurin pariin ja yhdistä matkaasi Franz Lehárin iloisesti kupliva Iloinen leski -operetti. Valittavissa keskustahotellit. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun Iloinen leski -operettiin matkasi ensimmäisenä iltana.


Don Pasquale -oopperamatka Tallinnaan, 1 yö

Helsinki-Tallinna
Tallinna (1 yö)
Don Pasquale -ooppera
Tallinna-Helsinki
Ota lyhyt irtiotto Tallinnan kulttuurin pariin ja yhdistä matkaasi yksi suosituimmista koomisista oopperoista eli Don Pasquale. Valittavissa keskustahotellit. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun Don Pasquale -oopperaan matkasi ensimmäisenä iltana.


Lohengrin-oopperamatka Tallinnaan 1 yö

Helsinki-Tallinna
Tallinna (1 yö)
Lohengrin-ooppera
Tallinna-Helsinki
Lähde kulttuurimatkalle Tallinnaan nauttimaan Wagnerin romanttisesta Lohengrin oopperasta. Valittavissa keskustahotellit. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun oopperaan matkasi ensimmäisenä iltana.


Luxemburgin kreivi -operettimatka Tallinnaan, 1 yö

Helsinki-Tallinna
Tallinna (1 yö)
Luxemburgin kreivi -operetti
Tallinna-Helsinki
Ota lyhyt irtiotto Tallinnan kulttuurin pariin ja yhdistä matkaasi operettilavojen kestosuosikki Luxemburgin kreivi. Valittavissa keskustahotellit. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun Luxemburgin kreivi -operettiin matkasi ensimmäisenä iltana.


Merirosvo-balettimatka Tallinnaan, 1 yö

Helsinki-Tallinna
Tallinna (1 yö)
Merirosvo-baletti
Tallinna-Helsinki
Varaa yhden yön balettimatka Tallinnaan ja lähde katsomaan taiturimaisia tanssiesityksiä sisältävää Merirosvo-balettia. Valittavissa keskustahotellit. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun balettiin matkasi ensimmäisenä iltana.


Taikahuilu-oopperamatka Tallinnaan, 1 yö

Helsinki-Tallinna
Tallinna (1 yö)
Taikahuilu-ooppera
Tallinna-Helsinki
Ota lyhyt irtiotto Tallinnan kulttuurin pariin ja yhdistä matkaasi Mozartin mestariteos Taikahuilu. Valittavissa keskustahotellit. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun Taikahuilu-oopperaan matkasi ensimmäisenä iltana.


Figaron häät -oopperamatka Tallinnaan, 1 yö

Helsinki-Tallinna
Tallinna (1 yö)
Figaron häät -ooppera
Tallinna-Helsinki
Ota lyhyt irtiotto Tallinnan kulttuurin pariin ja yhdistä matkaasi  Mozartin musiikkiin nojautuva Figaron häät -ooppera. Valittavissa keskustahotellit. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun Figaron häät -oopperaan matkasi ensimmäisenä iltana.


Trubaduuri-oopperamatka Tallinnaan, 1 yö

Helsinki-Tallinna
Tallinna (1 yö)
Trubaduuri-ooppera
Tallinna-Helsinki
Ota lyhyt irtiotto Tallinnan kulttuurin pariin ja yhdistä matkaasi  Giuseppe Verdin dramaattinen Trubaduuri-ooppera. Valittavissa keskustahotellit. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun Trubaduuri-oopperaan matkasi ensimmäisenä iltana.


1 yö Helsingissä + Tallinnan hotellimatka

Helsinki
Hotelli-Länsiterminaali
Helsinki-Tallinna
Tallinna (valitsemasi määrä öitä)
Tallinna-Helsinki
Yhdistä matkallasi kaksi pääkaupunkia Helsinki ja Tallinna. Vietä ensimmäinen yösi Helsingissä ja jatka siitä matkaa Viron puolelle.


IMT:n matkailuammattilaisten vinkit Tallinnan matkaasi

Asiakkaidemme kokemuksia Tallinnasta

Matka kokonaisuutena hyvä: hotellista keskustassa helppo lähteä omille retkille uusiin paikkoihin kaupungissa. Hotelli miellyttävä, hyvä valinta. Matkan ajankohta hyvä: puistot,…
Ella
Ystävän kanssa · lokakuu 2019
Tallinna on hieno kulttuurikaupunki
Antti
Varttuneempi pariskunta · syyskuu 2019
Laiva oli aikataulussa, saimme heti saavuttuamme hotellihuoneen, josta hyvät näkymät kauas. Tallinnan kaupunki on ihana.
Heidi
Ystävän kanssa · heinäkuu 2019
Parasta oli Tallinna kokonaisuudessaan. Sinne oli rakennettu paljon uutta ja rantaa pitkin kävellessä Kalasatamasta eteenpäin oli kiva katsella. Rotermannin alue…
Irma
Eläkeläinen ystävän kanssa · kesäkuu 2019

Tietoa kohteesta

Tietoa
Päivälämpötilat
tammikuu
-2 °C
huhtikuu
9 °C
heinäkuu
22 °C
lokakuu
9 °C

Lue lisää