Retket ja lisäpalvelut Tartossa

Viron kansallismuseo ja Tarton kaupunkikierros

Hinta: 39 €/hlö
Opastettu retki

Retki alkaa bussikuljetuksella hotellilta Tarton kansallimuseoon kello 9:20-9:40. Kansallismuseon opas ottaa ryhmän vastaan ja kierrättää läpi Viron kulttuurin ja historia. Jo pelkkä museorakennus on valloittava ja sisältä löytyy jännittävä ja mielenkiintoinen näyttelykokonaisuus. Opastetun kierroksen jälkeen jää vielä omatoimista aikaa kierrellä museossa. Bussi noutaa ryhmän museolta kello 11:45 ja kuljettaa Tarton keskustaan, josta kyytiin nousee paikallisopas. Viron toiseksi suurin ja koko Baltian vanhin kaupunki Tartto on kuuluisa yliopistostaan, museoistaan, kirkoistaan ja rikkaasta kulttuurielämästä. Retken aikana tutustutaan Tarton menneisyyteen, nähtävyyksiin ja nykypäivään.  Kiertoajelue tehdään ensin bussilla, sen jälkeen jatkuu kävelykierros historiallisella linnoitusvuorella Toomemäella ja vanhassa kaupungissa. Opastettu kierros päättyy noin kello 14. Retki on kokonaan suomenkielinen. Minimiosallistujamäärä retkelle on 6 henkilöä.
Retki järjestetään: 8.4., 19.5., 23.6., 14.7., 28.7., 4.8., 18.8., 20.10.
Retki on varattavissa matkavarauksen yhdeydessä tai OmaLoma -appista. Retken ostaminen oppaalta tai bussinkuljettajalta ei ole mahdollista.

Vuokra-auto matkaasi

Omatoimikokemus

Haluatko kokea seikkailuja kaupungin ulkopuolella? IMT:n kautta voit vuokrata auton lomaasi. Voit vuokrata auton suoraan yhteistyökumppanimme Sixtin varausjärjestlmästä. Saat 10% alennusta asiakkaanamme normaaleista vuokra-autohinnoista. Hinta määräytyy vuokrapäivän ja autoluokan mukaisesti.