Frankfurt — Hotellit

Hotelli
Lyhyen matkan päässä kaupungin palveluista ja nähtävyyksistä sijaitseva Townhouse Hotel on ihanteellinen valinta kun haluat kokea Frankfurtin metropolin rennolla tavalla. Päärautatieasema sijaitsee hotellin vieressä.
Hotellin mukavuudet
Hotelli
Aivan Frankfurtin rautatieaseman vieressä sijaitseva Hamburger Hof tarjoaa ystävällisen palvelun lisäksi liikematkaajan kaipaavat perusmukavuudet. Hotelli on erinomainen tukikohta myös kaupunkilomallesi.
Hotellin mukavuudet
  • Pysäköintimahdollisuus lähistöllä

Hotelli
Perustasoinen hotelli sijaitsee lähellä Frankfurtiin johtavia moottoriteitä ja vain muutaman minuutin päässä lentokentältä. Mikäli matkasi jatkuu Frankfurtista eteenpäin, tämä on hyvä vaihtoehto majoitukseen. Lähellä hotellia sijaitsee paljon yritysten tiloja.
Hotellin mukavuudet
Hotelli
Frankurtin sydämessä sijaitseva neljän tähden hotelli. Kaupungin palvelut ovat lähietäisyydellä. Zeil-ostoskatu sekä julkisen liikenteen asemat ovat vain viiden minuutin kävelymatkan päässä. Hotellin palveluista löytyvät muun muassa kuntosali saunoineen sekä spa-alue.
Hotellin mukavuudet
Hotelli
Premiere Classe Frankfurt Airport on moderni ja melko pelkistetty hotelli joka sopii hyvin välietapiksi ja lepopaikaksi matkallesi. Hotellin mukavuuksiin kuuluu terassi, ravintola ja baari. Läheltä löytyy muun muassa Commerzbank-Arena.
Hotellin mukavuudet