Hotellimme Legolandin matkalla

Hotelli
Viihtyisä budjetti-hotelli Zleep Hotel Billund sijaitsee aivan Billundin lentokentän vieressä, noin 2.4 km päässä Legolandista. Hotellilta kulkee Shuttle-busseja aivan puiston porteille.
Hotellin mukavuudet
  • Varattava erikseen

Hotelli
Palkittu ja arkkitehtuurisesti kaunis Best Western Torvehallerne hotelli sijaitsee Vejlen sydämessä, vain muutaman askeleen päässä rautatieasemalta ja keskustan palveluilta. Hotellin keskiönä toimii kaunis atrium ja sen kolmesta ravintolasta ja kahdesta baarista löytyy jokaiselle jotain!
Hotellin mukavuudet
  • Ilmoitettava erikseen, lisämaksu 250DKK

  • Maksullinen

Hotelli
Upeassa 1800-luvun rakennuksessa aivan Koldingin rautatieasemaa vastapäätä sijaitseva Milling Hotel Saxildhus tarjoaa viihtyisää majoitusta ja erinomaisen aamiaisen.
Hotellin mukavuudet
  • Lisämaksu, varataan erikseen.

Hotelli
Ilmailuaiheinen ja lapsiystävällinen perhehotelli Propellen tunnetaan myös nimellä The Lodge Billund ja se sijaitsee aivan Legolandin vieressä iloisessa Billundin keskustassa.
Hotellin mukavuudet
Hotelli
Lämpimää ja henkilökohtaista palvelua tarjoava Hotel Svannen haluaa tehdä parhaansa, jotta lomasi olisi mahdollisimman onnistunut. Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla lähellä Legolandia.
Hotellin mukavuudet
Hotelli
Iloisen keltainen, suosittu perheomisteinen Vejle Center Hotel tarjoaa mukavaa ja kotoisaa majoista erinomaisella sijainnilla. Vejlen keskusta on kävelymatkan päässä hotellilta eikä lentoasemalle tai Legolandiinkaan ole kuin noin 30 kilometrin matka.
Hotellin mukavuudet
  • Varataan erikseen, lisämaksu

  • Maksuton