Bonusta jokaisesta matkasta!

Zleep Hotel Billund

Viihtyisä budjetti-hotelli Zleep Hotel Billund sijaitsee aivan Billundin lentokentän vieressä, noin 2.4 km päässä Legolandista. Hotellilta kulkee Shuttle-busseja aivan puiston porteille.
Hotelli

Zleep Hotel Billund sijaitsee Billundin lentokentän vieressä, noin puolen tunnin kävelymatkan päässä Legolandista. Hotellilta kulkee Shuttle-busseja, jotka vievät sinut aivan Legolandin porteille ja Billundin keskustaan.

Hotellissa on 163 huonetta, jotka ovat viihtyisiä ja osasta on näkymät viereisen lentokentän kiitoradalle. Hotelli on sijainnistaan huolimatta rauhallinen ja hiljainen, sillä huoneiden ikkunat ovat äänieristettyjä. Vieraiden käytössä on kuntosalin lisäksi viihtyisä oleskelutila, jossa voit nauttia sekä kuumista että kylmistä juomista. Hotellin baarista voit tilata välipalojen ja juomien lisöksi herkullisia ja käteviä lämpimiä aterioita.

Zleep Hotel Billundissa tarjoillaan skandinaavinen, terveellinen buffet-aamiainen, joka koostuu pääasiassa luomutuotteista. Aamiainen koostuu erilaisista sämpylistä, ruisleivästä, jogurtista myslillä, kaurapuuroista ja maissihiutaleista, tarjolla on myös pannukakkuja siirapilla, leivonnaisia, erilaisia ​​marmeladeja, juustoja ja leikkeleitä sekä tomaatteja, kurkkuja ja paprikaa. Jos haluat pehmeäksi keitetyn kananmunan, voit keittää sen juuri niin kuin haluat. Hotelli tarjoaa myös gluteenittomia leipiä, ota yhteyttä vastaanottovirkailijaan saapuessasi, niin saat gluteenitonta leipää seuraavana aamuna.

 

Tripadvisor-logo
Tripadvisor
754 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Varattava erikseen

Miksi valita Zleep Hotel Billund?
Hinta-laatusuhde
Perhehuoneita
Lähellä lentokenttää

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Zleep Hotel Billund

Dalbergstrøget 5, 1st floor Høje Taastrup 2630 Taastrup
Puh: +45 70 235 635
S-posti: info@zleep.com
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
14:00
Ulos­kirjautuminen
11:00

Billundin lentokenttä
Billundin lentokenttä
300 m
Legoland
Legoland
2.4 km
Lalandia
Lalandia
2.9 km
Kööpenhamina
Kööpenhamina
249 km

Lisätiedot majoituksesta

Tiesitkö tämän?

Useimmissa huoneissa on iso seinäkuva Billundin lentokentältä vuodelta 1964. Kuva on lentokentän avajaisista, jossa SAS:n lentokone Convair-Metropolitan, nimeltään Viking Rollo, on juuri laittanut laskeutumispyöränsä Jyllannin maahan. Menneisyys ja tulevaisuus kohtaavat vihkiäisissä, jossa Kööpenhaminasta saapunut lentokone vastaanottaa vanhan ohjatun vaunun. Se oli luultavasti ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun härkä päästi kiitotielle. Hotellilta ei tänäpäivänä löydy härkää, mutta äänieristetyistä ikkunoista voi seurata jokaista laskeutuvaa ja nousevaa konetta.