Bonusta jokaisesta matkasta!

Propellen

Ilmailuaiheinen ja lapsiystävällinen perhehotelli Propellen tunnetaan myös nimellä The Lodge Billund ja se sijaitsee aivan Legolandin vieressä iloisessa Billundin keskustassa.
Hotelli

Propellen on Billundin keskustassa, aivan Legolandin vieressä sijaitseva ilmailuteemainen perhehotelli. Propellen on oiva paikka vetäytyä ja rauhoittua kuitenkaan tylsistymättä! Hotellissa keskitytään mietiskelyyn ja läsnäoloon nykyhetkessä sekä aitoihin kohtaamisiin. Hotellia ympäröi kaunis luonto, josta pääset nauttimaan jo sen kauniilla sisäpihalla.

Jokaisessa huoneessa on TV sekä Chromecast sekä teen ja kahvin valmistusmahdollisuus. Vieraiden käytössä on kuntosali sekä uima-allasalue, jolle voit lisämaksusta pyytää kylpytakit ja kylpytossut.

Hotellin yhteydessä toimii The Leaf-ravintola, jonka annoksista voit nauttia myös hotellin rauhallisella sisäpihalla. Hotellin aulabaari tarjoilee virkistäviä juomia aamukahteen ja pientä purtavaa voit ostaa myös aulassa olevasta pienestä kioskista. Hotellin viihtyisä lounge on oiva paikka ottaa vaikkapa pienet nokoset.

Tutustu hotelliin virtuaalisesti täältä.

Tripadvisor
534 arvostelua
Hotellin mukavuudet
Miksi valita Propellen?
Legolandin vieressä
Maistuva aamiainen
Uima-allas ja kiva piha
Osaava henkilökunta

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Propellen

Nordmarksvej 3 7190 Billund Denmark
Puh: +45 75 33 81 33
S-posti: wehelp@thelodge.dk
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
11:00

Legoland
Legoland
700 m
Billundin keskusta
Billundin keskusta
2.1 km
WOW park
WOW park
2.8 km
Billundin lentoasema
Billundin lentoasema
3.2 km

Tutustu hotelliin videolta