Bonusta jokaisesta matkasta!

Best Western Torvehallerne

Palkittu ja arkkitehtuurisesti kaunis Best Western Torvehallerne hotelli sijaitsee Vejlen sydämessä, vain muutaman askeleen päässä rautatieasemalta ja keskustan palveluilta. Hotellin keskiönä toimii kaunis atrium ja sen kolmesta ravintolasta ja kahdesta baarista löytyy jokaiselle jotain!
Hotelli

Best Western Torvehallerne sijaitsee aivan Vejlen keskustassa, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä rautatieasemalta. Hotellin asiakkaiden käytössä on hotellin parkkialue sekä 50 metrin päässä hotellilta sijaitseva Lido Fitness-kuntosalikeskus.

Hotellissa on 74 huonetta yhden hengen huoneista perhehuoneisiin. Ammattitaitoinen henkilökunta ja mukaansatempaava tunnelma kerää yhteen niin loma- kuin liikematkustajat rennossa ilmapiirissä. Majoitukseen sisältyy aamiainen, jonka voit tilata myös huoneeseen 250DKK/hlö hinnalla.

Best Western Torvehallerne hotelli tarjoaa gastronomisia elämyksiä kolmessa ravintolassa ja kahdessa baarissaan. BAR’SUSHI tarjoilee luksustason sushia ja sashimia, Jacobsen-ravintola perinteisiä tanskalaisia makuja ja Bistecca bistro italialaisia herkkuja. Hotellin sydämenä toimii upea atrium, jossa on reilusti tilaa oleskelulle ja kahvilan tai Gin Barin antimista nauttimiselle.

Tripadvisor-logo
Tripadvisor
338 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Ilmoitettava erikseen, lisämaksu 250DKK

  • Maksullinen

Miksi valita Best Western Torvehallerne?
Keskeinen sijainti
Hotellissa useita ravintoloita
Maistuva aamiainen
Moderni sisustus

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Best Western Torvehallerne

Fiskergade 2-8 Vejle
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Vejlen rautatieasema
Vejlen rautatieasema
160 m
Vejlen keskusta
Vejlen keskusta
650 m
Legoland
Legoland
29,4 km
Billundin lentoasema
Billundin lentoasema
31,4 km

Tutustu hotelliin videolta