Hotellimme Kreetalla

Kolimbari, Mrs Chryssana Beach hotel (Adults Only)
Hotelli
Tämä hotelli sopii täydellisesti heille, jotka nauttivat ympäröivän luonnon ja meren kauneudesta ja haluavat rauhoittua loman viettoon. Kauniilla rannalla sijaitseva hotelli on lähellä Kolimbarin kylän palveluita, mutta kuitenkin omassa rauhassaan.
Hotellin mukavuudet
Maleme, Carisa Maleme
Hotelli
Rentoutumisen ja rauhallisuuden tyyssija. Carisa Maleme sijaitsee meren rannalla Malemen rauhallisessa rannikkokylässä 3 km päässä Plataniaksen keskustasta.
Hotellin mukavuudet
 • 150m rannalla

 • Allasbaari

 • Maksuton katuparkki

 • Kolme uima-allasta

 • Pöytätennis

Avra Imperial hotellin arvoihin kuuluu ylellisyys sekä erinomainen palvelun taso, joten voit huoletta heittäytyä lomafiilikselle tässä hotellissa!
Hotellin mukavuudet
 • Sijaitsee rannalla

 • Sisäallas ja ulkoallas

Platanias, Indigo Mare
Hotelli
Ihanaa välimerellistä tunnelmaa tarjoava hotelli Plataniaksen lomakylässä. Hotelli sijaitsee rauhallisella sivukadulla rannan tuntumassa mutta vain pienen kävelymatkan päässä lomakylän palveluista, tavernoista, kaupoista ja ravintoloista.
Hotellin mukavuudet
 • Yksityinen ranta

 • Minimarket

  Minimarket

  Hotellilla oma minimarket

 • Lastenallas

  Lastenallas

  Syvyys n. 60 cm

Kato Stalos, Cretan Dream Resort & Spa
Hotelli
Kato Staloksessa sijaitseva hotelli tarjoaa tasokasta majoitusta rauhallisella alueella aivan rannan tuntumassa. Allasalueelta avautuu upea merinäköala, ja rannalle on vain 50 metrin matka.
Hotellin mukavuudet
 • Lisämaksusta

 • Spa osasto

  Spa osasto

  Lisämaksusta

Agios Nikolaos, Naiades Marina Hotel
Hotelli
Naiades Marina Beach Hotel sijaitsee Agios Nikolaoksen kaupungissa Kreetan saarella Kreikassa. Lähin ranta on vain muutaman askeleen päässä ja kaupungin keskustaankaan ei ole pitkä matka. Hotellissa on viehättävät huoneet, joista osasta on näkymä merelle.
Hotellin mukavuudet
 • Pienet lemmikit sallittu, varaukset erikseen

 • Spa osastolla, lisämaksullinen

Platanias, Porto Platanias Beach Resort & Spa
Hotelli
Porto Platanias Beach Resort & Spa on 5 tähden hotellikompleksi, joka sijaitsee Plataniaksen kaupungissa Kreetalla. Hanian kaupunki on 11 kilometrin päässä ja Hanian lentoasemalta matkaa kertyy hotellille noin 25 kilometriä.
Hotellin mukavuudet
Hania, Elia Bettolo Hotel
Hotelli
Elia Bettolo -hotelli sijaitsee Hanian keskustassa, yhdessä kaupungin vilkkaimmista kortteleista, aivan Hanian katedraalin takana. Kaikki Hanian vanhankaupungin nähtävyydet sijaitsevat kävelyetäisyydellä hotellilta.
Hotellin mukavuudet
Kriti Hotellissa olet vain kivenheiton päässä aalloista ja Hanian venetsialaistyylisestä kauneudesta. Nyt on aika nauttia, hani!
Hotellin mukavuudet
Kalamaki, Porto Kalamaki
Huoneisto
Porto Kalamaki -huoneistohotelli sijaitsee puolessa välissä Plataniaksesta ja Hanian kaupungista Kalamakin rannan tuntumassa. Sijainti on rauhallinen, mutta vain 10 minuutin ajomatkan päässä vilkkaammasta Plataniaksen kylästä.
Hotellin mukavuudet
 • lisämaksullinen

Agios Nikolaos, Candia Park Village
Hotelli
Hotelli sijaitsee Agios Nikolaoksen kylässä Kreetan saarella, keskustaan hotellilta on matkaa 2,5 km ja rannalle vain 500 metriä. Alue on loistava, mikäli kaipaat lomaltasi rauhoittumista ja rentoa lomailua.
Hotellin mukavuudet
Rethymnon, Theartemis Palace
Hotelli
Rethymnossa sijaitseva kattavan palvelun kaupunkihotelli. Sijainti on vain muutaman minuutin päässä suositusta uimarannasta. Myös Rethymnonin keskustaan ja vanhaankaupunkiin on lyhyt matka kävellen. Hotellilla on kaksi uima-allasta ja pieni kuntosali.
Hotellin mukavuudet
Rethymnonin vanhakaupunki, Palazzino Di Corina
Hotelli
Rethymnonin vanhassakaupungissa sijaitseva venetsialaisvivahteinen hotelli on viehättävällä alueella, lähellä keskustaa, rantaa, venetsialaista satamaa ja linnoitusta. Sijainnin ansiosta kaikki Rethymonin palvelut ovat lähellä.
Hotellin mukavuudet
Platanias, Blue Dome Sea View Hotel
Hotelli
Ihanteellinen sijainti Hanian Plataniaksen rannalla, lähellä useita ravintoloita, baareja ja kauppoja. Hotellista löytyy kaikki mitä tarvita saattaa uima-allas alueesta paikallisia herkkuja tarjoilevaan ravintolaan.
Hotellin mukavuudet
 • Jooga, pyöräily

Hania, Civitel Akali Hotel
Hotelli
Civitel Akali hotelli sijaitsee Hanian kaupungissa. Autenttinen kreikkalainen lomakokemus on jo askeleen lähempänä. Mikäli kaipaat etelän lomallesi hieman parampaa palvelua ja rentoa ilmapiiriä, tämä sopii juuri sinulle!
Hotellin mukavuudet
 • keskustaan tai rannelle n. 700m

 • avoinna vain kesäkuukausina