Bonusta jokaisesta matkasta!

Agios Nikolaos, Candia Park Village

Hotelli sijaitsee Agios Nikolaoksen kylässä Kreetan saarella, keskustaan hotellilta on matkaa 2,5 km ja rannalle vain 500 metriä. Alue on loistava, mikäli kaipaat lomaltasi rauhoittumista ja rentoa lomailua.
Hotelli

Hotellialue on kuin pieni kreetalainen kylä kelloaukioineen ja Kafenion-kahviloineen. Hotelliin on haluttu luoda aito kreetalainen tunnelma, jossa voi herkutella kreikkalaista ruokaa ja nauttia auringosta hotellin omalla rannalla. Hotellissa on yhteensä 202 huonetta, joista kaikista löytyy ilmastointi ja WiFi. Osasta huoneista on puutarhanäkymä ja osasta huoneista voi ihailla meren kimmellystä.

Hotellissa on monta eri ravintolaa mistä valita. Tarjolla on paikallisia raaka-aineita, mereneläviä, kreikkalaisia viinejä sekä näiden ohella myös kansainvälisiä herkkuja. Agapi-ravintola tarjoilee herkullisen aamiaisen lisäksi illallista buffetpöydästä. Aamiaisella suositellaan kreikkalaista jogurttia paikallisella hunajalla tai ilmavia pannukakkuja. Illallinen on yhdistelmä kreikkalaista ja kansainvälistä keittiötä, jonka ohessa järjestetään viikoittain myös erilaista ohjelmaa ja perinteisiä tanssiesityksiä. Perinteinen kreikkalainen taverna Fili, tarjoilee perinteisiä kreikkalaisia annoksia lounaaksi ja illalliseksi. Kafeinion-kahvilasta saat tilattua kreikkalaista kahvia, rakia ja mezejä. Virkistävät drinkit tarjoilee iltaisin Eros-baari. Kaiken tämän lisäksi hotellissa on vielä internetkahvila, jossa voit kahvittelun ohella lähettää lomaterveisiä kotiin.

Rentoutua voit hotellin uima-altaalla tai hotellin omalla rannalla. Hotellin allasbaari, Plori, tarjoilee virkistäviä juomia ja kevyitä välipaloja. Lapsille löytyy hotellialueelta leikkikenttä, jossa he voivat temmeltää. Hotelli tarjoaa myös erilaisia vesiaktiviteetteja kuten sukellusta, mikäli auringossa löhöily alkaa kyllästyttää.

Tripadvisor-logo
Tripadvisor
916 arvostelua
Hotellin mukavuudet
Miksi valita Candia Park Village?
Kuin pieni kreetalainen kylä
Valinnanvaraa ravintoloissa
Oma uima-ranta
Viihtyisä uima-allas
Huoneita sekä puutarha- että merinäköalalla

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Agios Nikolaos, Candia Park Village

Ag.Nikolaos, 72 100 Crete, Greece
Puh: +30 28410 25735
S-posti: info-candia@bluegr.com
Vastaanotto
24 h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
11:00

Lähin kenttä: Iraklion
Lähin kenttä: Iraklion
65 km
Candian ranta
Candian ranta
500 m
Agios Nikolaos keskusta
Agios Nikolaos keskusta
2,5 km