Bonusta jokaisesta matkasta!

Rethymnon, Theartemis Palace

Rethymnossa sijaitseva kattavan palvelun kaupunkihotelli. Sijainti on vain muutaman minuutin päässä suositusta uimarannasta. Myös Rethymnonin keskustaan ja vanhaankaupunkiin on lyhyt matka kävellen. Hotellilla on kaksi uima-allasta ja pieni kuntosali.
Hotelli

Hotelli koostuu kahdesta rakennuksesta, joiden välillä voi kulkea helposti kävelytunnelia pitkin. Allas-alueilta löytyvät aurinkotuolit ja -varjot, jotka ovat asiakkaiden vapaassa käytössä. Uima-altaassa on lapsille oma erillinen alue. Hotellin uudemman rakennuksen puolelta löytyy myös poreallas sekä pieni uima-allas, joka on yhdistetty sisä- ja ulkotiloihin.

Hotellilla on ravintola ja kolme baaria. Allasbaarissa tarjolla myös välipaloja, ja ravintola Daphne tarjoilee sekä kreetalaisia että kansainvälisiä herkkuja. Lisäksi hotellilta löytyy muun muassa pieni kuntoilutila, biljardipöytä, elintarvikekioski ja korumyymälä.  Hotellissa toimii myös Aegeo Spa, josta on mahdollista varata erilaisia hoitoja.

Valikoimassamme on Standard- ja Superior-huoneita. Kaikkien huoneiden mukavuuksiin sisältyy ilmastointi, parveke tai terassi, TV, wifi ja minibaari/jääkaappi. Poreltaallisessa Superior-huoneessa voit rentoutua rentouttavissa poreissa omalla terassilla. Aamiainen sisältyy majoituksen hintaan kaikissa huoneluokissa.

Hotellilla ei ole omaa parkkialuetta, mutta sem ympäristöstä löytyy parkkipaikkoja autolle. Noin 250 metrin päästä hotellilta löytyy myös suurempi maksullinen parkkialue.

Hotelli on Green Key -merkitty ja pyrkii aktiivisesti minimoimaan ympäristövaikutuksiaan.

Tripadvisor-logo
Tripadvisor
758 arvostelua
Hotellin mukavuudet
Miksi valita Theartemis Palace?
Hyvä sijainti lähellä uimarantaa ja kaupungin palveluita
Hotellin kattavat lisäpalvelut
Green Key –serifikaatti ympäristövastuullisesta toiminnasta
Kauniisti sisustetut huoneet

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Rethymnon, Theartemis Palace

Markou Portaliou 26 74100 Rethymnon Crete Greece
Puh: (+30) 2831053991
S-posti: info@theartemis.gr
Vastaanotto
24 h
Sisään­kirjautuminen
14:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Lähin kenttä: Hania
Lähin kenttä: Hania
68 km
Iraklionin lentokenttä
Iraklionin lentokenttä
80 km
Ranta
Ranta
300 m
Keskusta
Keskusta
1 km