Bonusta jokaisesta matkasta!

Kolimbari, Mrs Chryssana Beach hotel (Adults Only)

Tämä hotelli sopii täydellisesti heille, jotka nauttivat ympäröivän luonnon ja meren kauneudesta ja haluavat rauhoittua loman viettoon. Kauniilla rannalla sijaitseva hotelli on lähellä Kolimbarin kylän palveluita, mutta kuitenkin omassa rauhassaan.
Hotelli

Zeusin saarella, keskellä Välimerta, villin kauneuden ja koskemattoman luonnon paratiisi odottaa edelleen lumoamaan sinut. Mrs Chryssana Beach Hotel sijaitsee ”Spatha” -niemen vasemmassa kärjessä, kuvankauniissa ja rauhallisessa Kolimbarin kylässä.

Mrs Chryssana toivottaa vieraat tervetulleiksi rentoutumaan ja latautumaan. Hotelli sijaitsee vain 25 metrin päähän merestä. Hotellin rannalle myönnetty sininen lippu, sillä se toimii vuosittain kotina suojellulle Caretta-Caretta -kilpikonnalle.

Hotellin huoneet on remontoitu vuosina 2020-21 ja varustettu kaikilla moderneilla mukavuuksilla. Makaa aurinkotuolissa ottaaksesi aurinkoa mrs Chryssanan uima-altaan vieressä ja sulata stressisi pois nauttien virkistävästä cocktailista, jonka valmistelemme allasbaarissa, ympäröivän värikkään kukoistavan puutarhan keskellä. Hotellilla toimii myös välimeren herkkuja tarjoileva à la carte -ravintola.

Tripadvisor-logo
Tripadvisor
380 arvostelua
Hotellin mukavuudet
Miksi valita Mrs Chryssana Beach?
Ihanteellinen ympäröivää luontoa arvostavalle
Rauhassa kaupungin melusta
Päiväretket Haniaan onnistuvat vaivattomasti

Kuvia hotellista

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Kolimbari, Mrs Chryssana Beach hotel (Adults Only)

Kolymvari, Chania PC 73006, Crete, Greece
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
16:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Lähin kenttä: Hania
Lähin kenttä: Hania
34km
Kauppa: Mini Market
Kauppa: Mini Market
1,7km
Hanian kaupunki
Hanian kaupunki
25km
Iraklionin lentokenttä
Iraklionin lentokenttä
162km