Bonusta jokaisesta matkasta!

Kolimbari, Avra Imperial Hotel

Avra Imperial hotellin arvoihin kuuluu ylellisyys sekä erinomainen palvelun taso, joten voit huoletta heittäytyä lomafiilikselle tässä hotellissa!

Rauhallinen, kauniilla paikalla sijaitseva hotelli kutsuu rentoutumaan raikkaassa ympäristössä, vain 23 kilometin päässä Hanian kaupungista. Rannan tuntumassa sijaitsevassa hotellissa on tekemistä kaikille – lapsille lastenmaailmaa, nautiskelijoille hemmotteluhoitoja, aktiivisille toimintaa rannalla sekä hotellin omissa tiloissa. Tässä monipuolisessa kompleksissa voit majoittua joko yksinkertaisesti tai ottaa kaiken irti mitä saat! Viileän moderni sisustus palauttaa kuumista rantapäivistä, joista saat vetäytyä omaan rauhaasi päivän päätteeksi.

Lähellä hotellia, rannan tuntumassa, on monia kreikkalaisia tavernoita ja tunnelmallisia kahviloita. Läheltä löytyy myös supermarketit, apteekki ja leipomo. Perjantaisin Kolimbarin kylässä on markkinat, joissa myydään laajasti vaatteita, kenkiä, laukkua sekä hedelmiä ja vihanneksia.

Kolimbarin kylästä on hyvät bussiyhteydet ympäri Länsi-Kreetaa, kuten Kastelli Kissamokseen ja Hanian rannikon lomakyliin ja Hanian kaupunkiin. Avra Imperialin lähellä on bussipysäkki, josta menee paikallisbusseja Haniaaan noin vartin välein. Vaikka hotelli sijaitseekin Hanian kaupungista jonkin matkan päässä, on kävelymatkan päässäkin historiallistakin nähtävää, muun muassa museo, luostari sekä kirkko.

Tripadvisor-logo
Tripadvisor
1990 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Sijaitsee rannalla

  • Sisäallas ja ulkoallas

Katso kuvat hotellista

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Kolimbari, Avra Imperial Hotel

Kolymvari 73006 Chania, Crete, Greece
Puh: +30 28240 84500
S-posti: info@avraimperialhotel.gr
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
11:00

Lähin kenttä: Hania
Lähin kenttä: Hania
40km
Sijaitsee rannalla
Sijaitsee rannalla
0km
Gonián luostari
Gonián luostari
1,2km
Hanian keskusta
Hanian keskusta
23km

Tutustu hotelliin videolta