Bonusta jokaisesta matkasta!

Hestia Hotel Kentmanni

Modernia tasokkuutta tarjoava Hestia Hotel Kentmanni sijaitsee ydinkeskustan läheisyydessä, vain pienen käveymatkan päässä Estonia Teatterista. Vanhaan tuomioistuinrakennukseen kunnostettu tyylikäs hotelli on avattu joulukuussa 2019.
Hotelli

Joulukuussa 2019 avattu Hestia Hotel Kentmanni on yksi Tallinnan tyylikkäimmistä hotelleista. Hotelli sijaitsee 70-luvun merkittävän arkkitehdin, Heili Volberg-Raigin, suunnittelemassa talossa, joka toimi ennen kunnostusta tuomioistuimena. Oikeussalien sekä tuomareiden työhuoneiden tilalla on nyt pieni spa, ravintola ja aulabaari sekä tyylikkäät huoneet ranskalaisilla parvekkeilla. Ylimmän kerroksen huoneista pääsee myös yksityisille kattoterasseille. Hotelli sijaitsee lähellä keskustaa ja Vanhaakaupunkia.

Hotellissa on 92 viihtyisästi sisustettua, avaraa huonetta. Hotellissa on myös kokoustila sekä pieni spa, jossa löylysauna, höyrysauna sekä poreallas. Span käyttö sisältyy huonehintaan.

Hotellin ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva ravintola AUS tarjoaa aamiaista. Muutoin ravintola on avoinna vain erikoistapahtumissa ja ryhmille ennakkotilauksesta.

imt.fi asiakasarviot
26 arvostelua
8.5 / 10
Tripadvisor-logo
Tripadvisor
291 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Lähellä keskustaa ja Vanhaakaupunkia

  • Avoinna vain erikoistapahtumissa/ryhmätilauksista

  • Aulabaari

  • Vartioitu autohalli (lisämaksu). Paikan voi varata etukäteen.

Miksi valita Hestia Hotel Kentmanni
Tyylikäs moderni
Span käyttö sisältyy hintaan
Rauhallinen sijainti
Aikuiseen makuun
Lähellä Estonia Teatteria

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Hestia Hotel Kentmanni

Kentmanni 13, 10116 Tallinn, Viro
Puh: +372 604 0900
S-posti: info.kentmanni@hestiahotels.com
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
14:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Raatihuoneentori
Raatihuoneentori
1,1 km
Viru Keskus
Viru Keskus
1,1 km
D-terminaali
D-terminaali
2,1 km

Lisätiedot majoituksesta

  • Hotellin asiakkaille aamiainen tarjoillaan hotellin AUS ravintolassa mutta muutoin ravintola on avoinna vain erikoistapahtumissa ja ryhmille ennakkotilauksista.
  • Lemmikit ei sallittuja.
  • Hotellilla on vartioitu maksullinen pysäköintialue. Parkkihallissa on myös kaksi sähköauton latauspistettä. Sähköauton lataaminen on hotellivieraille maksutonta (vain pysäköinnistä veloitetaan).