Bonusta jokaisesta matkasta!

Disneyland 2 yötä & Pariisin kaupunkiloma, lennot Oulusta


MATKAN HINTAAN SISÄLTYY:

  • Lennot Oulu – Pariisi– Oulu
  • Majoitus valituissa hotellissa

Matkan hinta ei sisällä lippuja Disneyland-huvipuistoon tai kuljetuksia kohteessa.


DISNEYLAND® PARIISIIN PÄÄSEE HELPOSTI LENTOKENTÄLTÄ JA PARIISIN KESKUSTASTA

Disneylandissa on oma rautatieasema Marne-la-Vallée Chessy, joka sijaitsee huvipuistojen välissä.  Pysäkiltä on noin 2 min kävelymatka huvipuistoon.

TVG -pikajuna kulkee Charles de Gaullen lentokentältä noin tunnin välein ja matka aika on vain 10 min. TGV-junat lähtevät terminaalista 2. Junaliput voi ostaa ennakkoon Trainlinen  tai SNCF sivuilta. (Aéroport Charles de Gaulle 2 TGV – Marne-la-Vallée Chessy).

Pariisin lentokentältä Disneylandiin pääsee myös Disneyn omalla Magical Shuttle –bussilla. Busseja lähtee jokaisesta Pariisin lentokentän terminaalista. Liput voi ostaa Magical Shuttlen nettisivuilta Magical Shuttle Charles-de-Gaulle  tai Magical shuttle -yhtiön tiskiltä lentokentällä tai suoraan bussista.

Disneylandiin pääsee myös RER–paikallisjunalla, mutta matka lentokentältä kestää 40-90 min. liikenteestä riippuen, sillä juna kulkee Pariisin keskustan kautta.

RER–juna kulkee myös suoraan Pariisin keskustasta Disneylandiin ja matka kestää noin 30-40 min. liikenteestä riippuen.


DISNEYLAND® HUVIPUISTOLIPUT

Liput pystyt ostamaan ennakkoon Disneylandin sivuilta. Lippuja ei myydä Disneylandin portilla, vaan ne tulee ostaa etukäteen tietylle päivälle. Puisto voi olla joissain päivissä täynnä, joten suosittelemme varaamaan liput heti matkavarauksen teon jälkeen. Jos liput eivät haluamallenne päivälle onnistu, voit perua matkavarauksen matkan varauspäivänä kello 23:00 mennessä päivystyspuhelimeemme.


Vietä kaksi ikimuistoista päivää Disneyland® Paris -huvipuistossa ja jatka matkaasi seuraavaksi kohti valloittavaa Pariisia! Voit määritellä itse, kuinka monta yötä Pariisissa vietät. Matkan hinta ei sisällä lippuja Disneyland-huvipuistoon.
Lähtöpäivä

Oulu-Pariisi

Lähtöpäivänä lento lähtee Oulun lentoasemalta valitsemasi aikataulun mukaisesti.

Pariisin lentoasemalta omatoiminen siirtyminen hotelliin ja Disneyland® Paris- huvipuistoon. Lentoasemalta pääsee kätevästi suoraan huvipuistoon joko junalla tai Disneyn omalla Magical Shuttle –bussilla. Marne-la-Vallée/Chessy -juna-asemalta on lyhyt kävelymatka huvipuistoon.

2.-3.päivä

Disneyland Paris®

Kaksi yötä Disneyland® Paris- huvipuiston läheisyydessä sijaitsevassa hotellissa, jolloin voi Disneyn taikuuden parissa voi viettää kaksi päivää.

Ihastele keskeltä puistoa löytyvää kaunista Prinsessa Ruususen linnaa ja sitä ympäröiviä nähtävyyksiä. Koe puiston upeat esitykset ja paraatit. Nälän yllättäessä puistosta löytyy useita eri ravintolavaihtoehtoja.

Omatoiminen siirtyminen Pariisin hotelliin.

4-14.päivä

Pariisi (valitsemasi määrä öitä)

Pariisissa vietät valitsemasi määrän öitä valitsemassasi hotellissa.

Pariisi tarjoilee niin paljon näkemistä ja kokemista, että kaupunkiin palaa mielellään kerta toisensa jälkeen uudelleen, ikoninen Eiffel-torni, Notre Damen katedraali, Riemukaari, Sacré-Cœurin basilika, Louvren taidemuso, Versaillesin palatsi ja Moulin Rouge… Ranskalainen keittiö vie kielen mennessään ja shoppailijalle on tarjolla lähes loputon määrä aarreaittoja.

Paluupäivä

Pariisi-Oulu

Omatoiminen siirtyminen Pariisin lentoasemalle ja paluulento Ouluun valitsemassasi aikataulussa.

Tutustu matkan kohteeseen

Disneyland Paris®