Bonusta jokaisesta matkasta!

Disneyland Paris®

Mitä tapahtuu Disneylandissa – ei unohdeta koskaan. Disneyland Paris koostuu kahdesta teemapuistosta Disneyland ja Walt Disney Studios, joissa on yhteensä 60 eri kohdetta sekä Disney Village -ostos- ja huvittelualueesta.

Walt Disney halusi siirtää elokuviensa katsojat tapahtumien keskelle ja Disneyland-puiston tavoite on toteuttaa elämys koko perheelle. Läsnä on satujen ja tarinoiden taikaa, jotka herättävät ihmetystä ja ihastusta vuoden jokaisena päivänä.

Kun seikkailut on seikkailtu, voit käydä ostoksilla ostamassa matkamuistoja itsellesi, lapsillesi ja kotiin viemiseksi kerrassaan taianomaisesta Disney Village -ostosalueelta.

Lisää Disneylandista

Disneyland Parkin keskiössä komeilee Prinsessa Ruususen linna, monet muut maagiset vetonaulat, esitykset, paraatit ja ravintolat. Kohtaat Main Streetin pääkadun ja neljä Disneylandin maata Frontierlandin, Adventurelandin, Fantasylandin tai Discoverylandin.
Eksoottisessa ja jännittävässä Adventurelandissa pääset keskelle hurjapäisten merirosvojen seikkailua, tutkimaan antiikin aikaisen temppelin raunioille ratkaisemaan kutkuttavia mysteerejä, osallistumaan safarille Afrikan sydämessä tai seuraamaan Aladdinia Agrabah hurmaaville kaduille. Fantasyland puolestaan herättää henkiin lapsuutesi tarinat ja legendat! Voit lentää Peter Panin kanssa tai eksyä Liisa Ihmemaa -sadusta tutun Liisan labyrinttiin. Frontierlandissa pääset hyppäämään ratsaille ja etsimään Villin lännen kuuluisia saluunoita ja nähtävyyksiä. Discoverylandissa voit heittäytyä seikkailuun kiertoradalle Star Warsin innoittamana.

Toinen upea puistokokonaisuus on Walt Disney Studios, jossa vierailija pääsee Disney Pixarin hahmojen sekä elokuvien maailmaan. Myös Walt Disney Studiosin vierailulla pääsee seuraamaan fantastisia esityksiä, ihmettelemään puiston vetonauloja ja tuntemaan kuin olisit osa yhtä suurta elokuvaa sen sijaan että katsoisit sitä valkokankaalta. Pistäydy vaikkapa hylätyssä Production Courtyardissa Hollywood tower -hotellissa, jossa joudut Disneyn hahmojen esittämän musikaalin pauloihin tai pääset poseeraamaan supersankarien rinnalla. Production Courtyardissa kaikki on mahdollista! Toisaalla Worlds of Pixarissa sinut saatetaan pyyhkäistä mukaan värikkäisiin maailmoihin, jotka ovat täynnä esityksiä, hahmoja ja ravintoloita Ratatouillesta, Nemoa etsimässä ja Toy Story -elokuvista. Eikä kaikki hauska lopu tähän, vaan seikkailu jatkuu. Haluatko lähteä mukaan?

Kun on shoppailun aika, suuntaa kulkusi kohti Disney Village -ostosaluetta! Disney Villagessa shoppailu on kerrassaan taianomaista, sillä ostosalueelta löydät hienointa Disney-muotia, asuja, koruja, leluja ja keräilytuotteita. Alueelta löydät muun muassa LEGO® Store -myymälän, keräilijän paratiisiksi kutsutun The Disney Galleryn, erityisellä Star Wars -osastolla varustellun Disney Storen ja muodikkaan Disney Fashionin ja monia muita mielenkiintoisia liikkeitä. Lähde siis ostoksille lastesi kanssa ja hanki samalla reissulla myös tuliaiset kotiin vietäviksi!

Disneylandin ja Walt Disney Studioiden alueella toimii yli 30 erilaista ravintolaa ja kahvilaa, joiden joukosta on varaa valita mieleisensä, kun nälkä yllättää kesken huveja ja hauskuutta täynnä olevan päivän. Menut vaihtelevat, mutta valikoimissa on niin pizzaa, Lähi-idän keittiöiden antimia, pihvejä ja muuta lihaa, pikaruokaa ja niin edelleen. Monet ruokapaikoista ovat teemaravintoloita, joiden joukosta löytyy muun muassa eksoottista kalaruokaa tarjoava ja merirosvoihin viittaava ja Captain Jack’s – Restaurant des Pirates. Lännentyyliin sisustettu Cowboy Cookout Barbecuen menusta löytyy sekä tex mex -ruokaa että kasvisvaihtoehtoja. Viihtyisässä ja tervetullutta tunnelmaa henkivässä Victoria’s Home-Style Restaurantissa taasen voi nautiskella makeilla herkuilla ja jäätelöllä, kun vanhemmat voivat tilata lasillisen viiniä tai oluttuopin. Kannattaa ottaa huomioon, että osaan ravintoloista täytyy tehdä online-pöytävaraus hyvissä ajoin ennen vierailua, sillä paikat ovat erittäin suosittuja.

Disneyland ja Walt Disney Studios kerrassaan pursuaa erilaisia viihdyttäviä tapahtumia, musikaaleja ja show-esityksiä! Lisäksi voit tavata monia tuttuja satuhahmoja! Tämänhetkisten esitysten mukana voit muun muassa elää uudelleen ikonisen Leijonakuningas-elokuvan hetket, uppoutua Disneyn tarinoihin osallistumalla taianomaisella paraatilla ja eläytyä Frozen-musikaalin sävelmiin. Satuhahmoista voit tavata esimerkiksi Nalle Puhin kavereineen, Liisa Ihmemaassa -sadun henkilöitä tai Pinokkion ystävineen.

Puistossa on tuhansia kävijöitä vuoden jokaisena päivänä. Kaikista vilkkaimmat kuukaudet ovat huhtikuusta elokuuhun, jolloin jonot huvipuistolaitteisiin ovat pitkiä. Aikaa puistoon kannattaa siis varata paljon. Hyvä vaihtoehto sesongissa vierailijoille on ostaa puolentunnin Fast Pass lippu. Tällä pääset sinulle tärkeimpiin laitteisiin jonon ohi. Fast pass lippu ostetaan puistossa sisäänpääsylipun päälle.

Jos haluaa päästä hieman inhimillisemmillä jonoilla, kannattaa vierailu jättää syksyyn. Syyskuun lopulla ja loka-marraskuussa on toki edelleen paljon kävijöitä, mutta jonot laitteille ovat selkeästi kesän sesonkia pienempiä. Yleensä syksyllä puistosta myös löytää hauskoja Halloween yllätyksiä. Joulu-helmikuussa puistossa on kaikista vähiten asiakkaita. Tällöin matkaan lähtevän kannattaa kuitenkin huomioida että puistoa kierrellessä ollaan ulkona ja monet laitteet ovat vahvasti säähän sidottuja.

Miksi matkustaa Disneylandiin?
Unohtumaton seikkailu lapsille ja lapsenmielisille
Tarjoaa koko perheen laatuaikaa
Kokemus jota lapset eivät unohda koskaan
Taianomainen satumaailma
Saduista ja elokuvista tutut hahmot heräävät henkiin
Hauskoja tapahtumia

Matkat

Disneyland & Pariisin kaupunkiloma

Helsinki–Pariisi
Disneyland Paris®
Pariisi (valitsemasi määrä päiviä)
Pariisi-Helsinki
Yhdistä Disneylandin taikamaailma ja kaupunkiloma Pariisissa. Matkalla 1 yö Disneylandin tuntumassa ja valitsemasi määrä öitä Pariisissa.


Disneyland & Pariisin kaupunkiloma, lentäen Tampereelta

Tampere-Pariisi
Disneyland Paris®
Pariisi (valitsemasi määrä öitä)
Pariisi-Tampere
Yhdistä Disneylandin taikamaailma ja kaupunkiloma Pariisissa ja mikä parasta - helpoilla lentoyhteyksillä Tampereelta! Matkalla 1 yö Disneylandin tuntumassa ja valitsemasi määrä öitä Pariisissa. Myös Disneyparkin liput ovat varattavissa matkavarauksesi yhteydessä.


Disneyland 2 yötä & Pariisin kaupunkiloma, lennot Oulusta

Oulu-Pariisi
Disneyland Paris®
Pariisi (valitsemasi määrä öitä)
Pariisi-Oulu
Vietä kaksi ikimuistoista päivää Disneyland® Paris -huvipuistossa ja jatka matkaasi seuraavaksi kohti valloittavaa Pariisia! Voit määritellä itse, kuinka monta yötä Pariisissa vietät. Matkan hinta ei sisällä lippuja Disneyland-huvipuistoon.


Disneyland 2 yötä & Pariisin kaupunkiloma

Helsinki-Pariisi
Disneyland Paris®
Pariisi (valitsemasi määrä öitä)
Pariisi–Helsinki
Koe taianomainen seikkailu yhdistämällä Disneyland® Paris -huvipuisto ja Pariisin kaupungin lumo – yövy kaksi yötä Disneylandin lähellä sijaitsevassa hotellissa ja nauti Pariisin ikonisista nähtävyyksistä valitsemasi määrän öitä.


Disneylandin loma

Helsinki-Pariisi
Disneyland Paris®
Pariisi-Helsinki
Lähde ikimuistoiselle huvilomalle Disneyland® Paris- huvipuistoon! Omatoimisella lomalla pääset tutustumaan taianomaiseen Disneylandiin. Matkan hinta ei sisällä lippuja Disneyland-huvipuistoon.


Disneylandin loma, lennot Tampereelta

Tampere-Pariisi
Disneyland Paris®
Pariisi-Tampere
Omatoimisella lomalla pääset tutustumaan taianomaiseen Disneylandiin. Matkaan sisältyy välilaskulliset lennot Tampereelta. Matkan hinta ei sisällä lippuja Disneyland-huvipuistoon.


Disneylandin loma, lennot Turusta

Turku-Pariisi
Disneyland Paris®
Pariisi-Turku
Omatoimisella lomalla pääset tutustumaan taianomaiseen Disneylandiin. Matkaan sisältyy välilaskulliset lennot Turusta. Matkan hinta ei sisällä lippuja Disneyland-huvipuistoon.


Disneylandin loma, lennot Oulusta

Oulu-Pariisi
Disneyland Paris®
Pariisi-Oulu
Taianomainen Disneyland odottaa! Lähde tutustumaan satujen maailmaan välilaskullisin lennoin Oulusta. Matkan hinta ei sisällä lippuja Disneyland-huvipuistoon.


Tietoa kohteesta

Tietoa
Päivälämpötilat
huhtikuu
13 °C
kesäkuu
20 °C
heinäkuu
20 °C
syyskuu
19 °C