Bonusta jokaisesta matkasta!

Disneyland & Pariisin kaupunkiloma, lentäen Tampereelta


MATKAN HINTAAN SISÄLTYY:

  • Lennot Tampere – Pariisi– Tampere
  • Majoitus valituissa hotelleissa

Matkan hinta ei sisällä lippuja Disneyland-huvipuistoon tai kuljetuksia kohteessa.


Pariisin matkaan voit helposti yhdistää Disneyland® Paris- huvipuistoon - jokaisen lapsen ja lapsenmielisen unelma. Omatoimisella lomalla pääset tutustumaan taianomaiseen Disneylandiin sekä romanttiseen Pariisiin. Mikä parasta, matkaan pääset näppärästi Tampereen kentältä.
Menopäivä

Tampere-Pariisi

Tampereelta löytyy hyviä vaihtoyhteyksiä Pariisiin. Aloita matka juuri sinulle sopivan aikataulun valinnalla. Pariisin lentokentältä omatoiminen siirtyminen hotelliin ja  Disneyland® Paris- huvipuistoon. Pariisin lentoasemalta pääsee kätevästi suoraan huvipuistoon joko junalla tai Disneyn omalla Magical Shuttle –bussilla.

  • Marne-la-Vallée/Chessy -juna-asemalta on lyhyt kävelymatka huvipuistoon.

Disneyland Paris®

Pariisin lentokentältä on omatoiminen siirtyminen Disneylandiin. Hotelli on valittavissa lukuisista Disneyland Pariisin lähistöllä sijaitsevista perhehotelleista. Kaikista hotelleista pääsee kätevästi sekä huvipuistoon että Pariisiin, osasta hotelleista on myös ilmainen shuttle -kuljetus Disneylandiin. Tästä löydät tiedon hotellivalinnassa.

Lumoava huvipuisto kutsuu kaikenikäisiä astumaan taikamaailmaan. Satumaiset maisemat, värikkäät hahmot ja lumoavat näyttämöt luovat ainutlaatuisen tunnelman. Disneyland Parisiin kaksi puistoa Disneyland Park ja Walt Disney Studios Park joihin voit ostaa liput näppärästi matkavarauksesi yhteydessä.

2.-8.päivä

Pariisi (valitsemasi määrä öitä)

Disneylandin jälkeen on aika suunnata Pariisiin, jossa vietät valitsemasi määrän öitä valitsemassasi hotellissa. Siirtyminen matkan seuraavaan hotelliin on omatoimista. Voit nauttia kaupungista niin monta päivää kuin itse haluat. Voit viettää aikaa katsellen nähtävyyksiä, ostoksilla tai kaupungin tapahtumissa. Valikoimissamme on lukuisia Pariisin hotelleja, joissa myös koko perhe voi majoittua samaan huoneeseen.

Paluupäivä

Pariisi-Tampere

Omatoiminen siirtyminen lentoasemalle ja paluulento Tampereelle valitsemassasi aikataulussa.

Tutustu matkan kohteeseen

Disneyland Paris®