Bonusta jokaisesta matkasta!

Pärnun kylpyläloma

4.3/5 • 2 828 ääntä

Matkan hintaan sisältyy:

  • laivamatkat kansipaikoin Helsinki-Tallinna-Helsinki valitulla laivavuorolla
  • bussikuljetus Tallinna-Pärnu-Tallinna,  ei koske omalla autolla matkaavia
  • majoitus valitsemassasi hotellissa
  • allasosastojen käytön kylpylöissä
  • aamiaiset valitsemastasi hotellista riippuen

Matkan perushinnan lisäksi suosittelemme varaamaan kylpylähoitopaketin ja ruokailuja, ne eivät sisälly matkan perushintaan. Hoitopaketit, erilliset hoidot ja ruokailut voi varata matkavarauksen yhteydessä.

🚌 Järjestämme bussikuljetuksia Pärnuun ympäri vuoden torstaisin ja sunnuntaisin, kesä-elokuussa myös tiistaisin ja juhannuksesta elokuun alkuun joka päivä.


Pärnulla on pitkä kylpyläperinteet ja kaupungissa sinua palvelevat laadukkaat kylpylät. Pärnun valikoimastamme löydät niin perinteiset terveyskylpylät, hemmotteluun keskittyvät wellness kylpylät kuin isot allasosastot uimareille.
Lähtöpäivä

Helsinki-Tallinna

Matka alkaa laivamatkalla Helsingistä Tallinnaan. Bussikuljetuksen varanneille lähtö on aamulla 10:30 Helsingistä, Tallinnaan saavutaan klo 12:30.
Omalla autolla matkaan lähtevät voivat valita haluamansa laivavuoron laajasta lähtövalikoimastamme.

Tallinna-Pärnu

Ajomatkaa Tallinnasta Pärnuun kertyy noin kaksi tuntia. Omalla autolla matkustavat voivat tehdä matkaa omaan tahtiinsa. Pärnuun majoitutaan valitsemaksesi määräksi öitä.

2.-14.päivä

Pärnu (valitsemasi määrä päiviä)

Pärnussa tekemistä riittää useammaksikin päiväksi. Voit myös nautiskella kylpylän hoidoissa ja poreissa. Suosittelemme tutustumaan ja varamaan kylpylän monipuoliset ja edulliset hoitopaketit etukäteen, varauksen yhteydessä.

Paluupäivä

Pärnu-Tallinna

Paluumatkalle kohti Tallinnaan lähdetään valitsemasi paluulaiva-aikataulun mukaisesti. Lähtö voi olla aamulla tai päivällä, tarkemman lähtöajan löydät matkavahvistuksestasi. Paluumatka Tallinnaan taittuu bussin ja oppaan siivittämänä. Omalla autolla matkaavien kannattaa aloittaa matka kohti Tallinnaa ajoissa, varauksessa valitun laivavuoron mukaisesti. Ajomatka Pärnusta Tallinnaan on noin kaksi tuntia. Tallinnan satamassa tulee olla tuntia ennen laivan lähtöä.

Tallinna-Helsinki

Paluulaivamatka Tallinnasta Helsinkiin taittuu valitsemasi laiva-aikataulun mukaisesti.

Tutustu matkan kohteeseen

Pärnu