Pala Via Balticaa, Pärnu ja Riika, Road Trip

Pala Via Balticaa -matkalla pääset ajamaan kuuluisaa reittiä Riikaan asti. Matkalla yövyt myös Pärnussa. Varaa Road Trip-matka helposti Ikaalisten Matkatoimistosta!
Lähtöpäivä

Helsinki-Tallinna

Matka alkaa valitsemallasi laivavuorolla Helsingistä Tallinnaan.

Tallinna-Pärnu

Tallinnasta ajaa Pärnun noin kaksi tuntia, joten matkaa voi tehdä rauhassa omaan tahtiin. Esimerkiksi matkalle osuva Rummun kaivos on vierailemisen arvoinen kohde. Viron kesäpääkaupunki Pärnuun majoitutaan kahdeksi yöksi.

2.päivä

Pärnu (2 yötä)

Päivä vietetään omaan tahtiin, Pärnun leppoisesta tunnelmasta nauttien.

3.päivä

Pärnu-Riika

Aamiaisen jälkeen voi vielä nauttia muutaman tunnin Pärnusta ja lähteä sitten ajelemaan etelään. Ajomatka Pärnusta Riikaan kestää noin 2,5 tuntia. Via Balticalle meri pilkottelee vain harvoin, mutta tie mukailee sen rantaviivaa. Poikkeamalla sivuteille voi löytää mukavia merenrantakyliä. Pienen koukkauksen takaa löytyy esimerkiksi Saulkrastin Valkeat dyynit. Riikaan majoitut haluamaksesi määräksi öitä.

Riika (valitsemasi määrä öitä)

Riikassa riittää paljon tutkittavaa, useammaksikin päiväksi. Voit tehdä myös päiväretken Jurmalan ihastuttavaan kylpyläkaupunkiin tai hämmästyttävään Rundalenin linnaan.

Paluu päivä

Riika-Tallinna

Paluumatkalle kannattaa lähteä heti aamisen jälkeen. Ajoaikaa Riikasta Tallinnaan tulee varata viisi tuntia jos matkalla nauttii lounasta. Tallinnassa tulee olla tuntia ennen laivan lähtöä.

Tallinna-Helsinki

Paluulaivamatka Tallinnasta Helsinkiintaitetaan valitsemallasi laiva-aikataulun mukaisesti.

Matkan hintaan sisältyy

  • laivamatkat kansipaikoin Helsinki-Tallinna-Helsinki valitulla laivavuorolla
  • henkilöauton laivaus
  • 2 yötä Pärnussa
  • valitsemasi määrä öitä Riiassa
  • aamiaiset valitsemastasi hotellista riippuen

Tutustu matkan kohteeseen