Oslon kaupunkiloma laivalla ja junalla, 1 yö Tukholmassa, Helsingistä

Lähde maata pitkin Norjaan. Ensin laivalla Tukholmaan ja sieltä kätevästi junalla Osloon ja takaisin. Tällä lomalla nautit kiireettömästä matkanteosta, upeista maisemista ja tutustut kuninkaallisiin Pohjoismaiden pääkaupunkeihin.
Lähtöpäivä

Helsinki-Tukholma (1 yö)

Laiva lähtee Helsingistä klo 17:00. Ensimmäinen yö vietetään laivalla ja nautitaan sen tarjonnasta. Laiva saapuu klo 10:00 Tukholman satamaan, josta matka jatkuu junalla Osloon. Satamasta omatoiminen siirtyminen keskustaan.

  • Lähin metroasema on Gärdet n. 500 metrin kävelymatkan päässä, kävelysilta lähtee suoraan terminaalista.
  • Bussilla numero 76 pääsee terminaalista keskustaan Kungsträdgårdenille noin 15 minuutissa.

Tukholma–Oslo

SJ – junalla Tukholmasta Osloon. Arvioitu junan lähtöaika Tukholmasta klo 15:30 (sunnuntain lähdöillä 18:09). Tarkista junan lähtöaika matkalipusta. Matka-aika noin 5:50 h. Junassa aikaa rentoutua ja nauttia maisemista. Ei ole mitään ihanampaa kuin katsella junan ikkunasta vaihtuvia maisemia.

Oslo (valitsemasi määrä öitä)

Oslossa vietät valitsemasi määrän öitä valitsemassasi hotellissa. Voit nauttia Oslosta niin monta päivää kuin itse haluat. Käy esimerkiksi seuraamassa kuninkaanlinnan vahdinvaihtoa tai vietä päivä tutustuen kaupungin pääkadun, Karl Johans gaten, ostos- ja ravintolatarjontaan. Oslossa riittää tekemistä kaikille.

Oslo–Tukholma

Paluumatkalle juna lähtee  klo 11.46. Tarkista junan lähtöaika matkalipusta. Matka-aika noin 5:23 h. Tukholmassa perillä  17:09

Tukholma (1 yö)

Yö vietetään Tukholmassa, valitussa hotellissa. Seuraavana päivänä ehdit tutustua kaupunkiin koko päivän ajan. Länsinaapurimme pääkaupunki tarjoaa lukuisat shoppailumahdollisuudet ja runsaan kulttuuritarjonnan. Idyllinen Tukholman vanhakaupunki luo tunnelmaa kapeine kujineen ja historiallisine rakennuksineen.

Paluumatkapäivä

Tukholma–Helsinki (1 yö)

Laiva lähtee Tukholmasta kohti Helsinkiä klo 16.45. Yö vietetään laivalla. Satamassa tulee olla tunti ennen laivan lähtöä. Paluulaivalla on on aikaa nauttia laivan monista ruoka- ja muista ravintoloista, tehdä tax free ostoksia tai vain nauttia risteilymatkasta. Laiva saapuu Helsinkiin klo 10:30.

Matkan hinta sisältää

  • meno-paluu laivamatkat: Helsinki–Tukholma–Helsinki
  • meno–paluu junaliput: Tukholma–Oslo–Tukholma
  • hotellimajoitus Oslossa aamiaisella (valitsemasi määrä öitä)
  • hotellimajoitus Tukholmassa aamiaisella (1 yö)

Huom! Aikataulussa mainitut junien lähtöajat ovat suuntaa-antavia, ja vaihtelevat lähtöpäivän sekä saatavuuden mukaan. Junapaikkoja ei ole etukäteen varattu. Matkatoimisto tekee paikkavaraukseen varausvahvistukseen jälkeen. Junaliput lähetetään matkan varaajalle sähköpostitse. Matkustusluokka on ekonomiluokka.  Mikäli haluat matkustaa toisella junavuorolla tai toisessa matkustusluokassa ilmoita toiveesi varauksen yhteydessä.