Teatterilaiva


Hyvä tietää:

Risteilyn hinta per henkilö hyttiluokittain:

C4; 74 euroa
C3; 79 euroa
C2; 95 euroa
C1; 119 euroa
C-luokan hytit autokansien alapuolella

B4; 79 euroa
B3; 89 euroa
B2; 104 euroa (vuoteet alatasossa)
B2-kerrosvuodehytti; 99 euroa (vuoteet päällekkäin)
B1; 129 euroa (B2-kerrosvuodehytti)
B-luokan hytit ikkunattomia hyttejä autokansien yläpuolella

A4; 89 euroa
A3; 99 euroa
A2; 119 euroa
A1; 189 euroa
A-luokan hyteissä ikkuna merelle päin

DeLuxe2; 199 euroa
DeLuxe-hytissä parivuode, ikkuna merelle päin, DeLuxe-hytissä hinta sisältää erikoisaamiaiset

Risteilyn hintaan sisältyy:

– Risteily valitussa hyttiluokassa
– Mukaansatempaava Teatterilaivan ohjelma sekä laivan normaali viihdetarjonta

Ateriat laivalla lisämaksusta:

– buffet-illallinen, kattaukset klo 17:45 ja klo 20:30; 38 €/aik.
– meriaamiainen klo 7:00-10:00; 15 €/aik.
– buffet-lounas, kattaus klo 14:15: 26 €/aik.

Nämä ruokailujen hinnat etukäteen varatessa ja maksaessa. Laivalta ostettaessa ruokailujen hinnat hieman korkeammat. Alle 17 -vuotiaiden ruokailujen hinnat edullisempia.


Matkustajien tiedot

Matkan varaaja on velvollinen huolehtimaan jokaisesta matkustajasta seuraavat tiedot: etu- ja sukunimi, sukupuoli, kansalaisuus, syntymäaika muodossa pp.kk.vv ja mahdollinen invaliditeetti, jolla voi olla merkitystä pelastustoimenpiteiden kannalta. Tiedoksi tarvitaan myös hyttijako. Nämä tiedot tulee olla matkatoimistossa viimeistään 12.8.2022.

Pyydämme Teitä tarkistamaan laskustanne, että varauksen tiedot ovat oikein ja maksamaan eräpäivään mennessä.


Maksuehdot

Verkkokaupassa varattaessa maksetaan heti ennakkomaksu, joka on 20 % varauksen kokonaissummasta. Sähköpostilla tai toimistosta soittamalla tehdyssä varauksessa ennakkomaksu 20 % varauksen kokonaissummasta erääntyy maksettavaksi 7 vrk varauspäivästä. Loppumaksun eräpäivä 28 vrk ennen lähtöä.

Mikäli matkaan on vähemmän kuin 45 vrk erääntyy maksu yhdessä erässä 28 vrk ennen lähtöä. Mikäli matkaan on vähemmän kuin 28 vrk, erääntyy lasku varausta seuraavana päivänä.


Ryhmäalennus

Mikäli ryhmässäsi on 15 matkustajaa tai enemmän, saavat ryhmäsi jäsenet 10 % alennuksen risteilyn hinnasta. Ryhmälle yksi yhteinen lasku.

Ryhmien ilmoittautuminen joko sähköpostitise matkat@imt.fi tai puh. 03 45 800 (ma-pe klo 9-17)


Peruutukset ja muutokset

Peruutus- ja muutostilanteissa noudatamme yleisiä matkapakettiehtoja ja Ikaalisten Matkatoimiston lisä- ja erityisehtoja, jotka ovat luettavissa internetsivuiltamme www.imt.fi tai pyydettäessä saatavissa toimistoistamme. Pyydämme ilmoittamaan muutoksista viipymättä Ikaalisten Matkatoimistoon, sekä tarkistamaan että laskun tiedot ovat oikein. Peruutus ilmoitettava matkatoimistoon ennen matkan alkua.


Ikäraja

Risteilyn ikäraja on 18-vuotta. Kaikilla alle 18-vuotiailla täytyy olla mukana oma vanhempi tai yli 25-vuotias valvoja. Jokaisessa hytissä, jossa matkustaa valvottavia, on majoituttava myös yksi valvoja. Lupalomakkeet tulee olla mukana matkalla ja ne on esitettävä lähtöselvityksen- tai laivan henkilökunnalle pyydettäessä. Ikäsäännöt sekä lupalappupohjat löytyvät Tallink Siljan sivuilta.


Tallink Siljan Club One -kortti

Mikäli teillä on Tallink Siljan Club one -kanta-asiakaskortti, pyydämme ilmoittamaan kortin numeron matkatoimistoon viimeistään 14 vrk ennen lähtöä varmistaaksenne, että risteilystä saatavat pisteet kirjautuvat kortin tilille. Myöhemmin ilmoitettuja numeroita ei pystytä lisäämään varaukseen.

TEATTERILAIVA ON VALITETTAVASTI PERUTTU SILJA EUROPAN SIIRRYTTYÄ ASUNTOLAIVAKSI HOLLANTIIN. Syksyisellä teatterilaivalla koetaan näyttämöllistä ilotulitusta ja osallisuutta, kun tarjolla on elämyksiä suuresti ja pienesti, kokemuksia vakavasti ja kevyesti.

Teatterilaiva Silja Europalla

Teatterilaivalla elämyksiä ja asiaa!

Luvassa on tuttuun tapaan esityksiä, työpajoja sekä improkisoja, ja uutuutena esimerkiksi Suomenlahden suurimmat iltamat, kohtaamisen luksusluokkainen keidas sekä keskustelutilaisuus ajankohtaisesta aiheesta. Osallistujilla on mahdollisuus osallistua tapahtuman sisällöntuotantoon myös pienillä esityksillä, joita haetaan kesän aikana.   

Teatterilaiva järjestetään tänä vuonna 9.9.–10.9.2022 Silja Europalla.
Tapahtuman järjestää Suomen Nuorisoseurat yhteistyössä Suomen Harrastajateatteriliiton, Sivistysliitto Kansalaisfoorumin ja Työväen Näyttämöiden Liiton kanssa.
 

Teatterilaivan aikataulu

Perjantai 9.9.2022
klo 17 Laivalippujen jako alkaa Helsingin Länsisataman T2-terminaalissa; liput tulee lunastaa viimeistään klo 17.45.
Laivaannousu klo 17.30 alkaen
18:00 Keidas aukeaa
20:00-22:15 Suomenlahden suurimmat iltamat
22:30-24:00 Livekaraoke Nuorisoseurojen henksubändin siivittämänä

Lauantai 10.9.2022
9:00-10:45 työpajat
11:00 Hyvänen aika! Henry Räsäsen monologi
13:00 Keskustelutilaisuus ”Kesäteatteri 2020 -luvulla”
14:00 Teatterilaivan bingon palkintojenjako
14:30 Improkisojen finaali
15:30 Tapahtuma päättyy
16:00 Laiva saapuu Helsingin Länsisatamaan

Teatterilaivalla tapahtuu!

TEATTERILAIVAN PERJANTAI-ILLAN VALTAA SUOMENLAHDEN SUURIMMAT ILTAMAT

Iltamat – tuo vuosikymmeniä vanha perinne – huljutellaan nyt raikkaaksi merivedessä, kun Teatterilaivalla pistetään pystyyn Suomenlahden suurimmat iltamat!


TEATTERITAITEILIJAT HENRY RÄSÄNEN TUO LAIVALLE KIITELLYN ESITYKSEN HYVÄNEN AIKA!

Riehakas monologi kertoo tragikoomista elämää eläneen kiertue-esiintyjän taiteilijajuhlasta. Paljastuksia täynnä olevan juhlaillan seremoniamestarina toimii taiteilijan autokuski, joka on neljännesvuosisadan kestäneen keikkailun aikana nähnyt ja kokenut kaiken. Tunnin kestävän monologin on ohjannut Juhani Joensuu, ja se on tekijäkaksikon yhdessä käsikirjoittama.


TERVETULOA SUOMEN HARRASTAJATEATTERILIITON KEITAALLE

Hengähdä hetki tai minglaa koko kaksituntinen Suomen Harrastajateatteriliiton keitaalla. Tule rupattelemaan niitä näitä, pohtimaan syvällisiä tai nauttimaan pala rauhaa teatterillisessa tunnelmassa.
Keitaalla tapaat Suomen Harrastajateatteriliiton väen lisäksi myös Työväen Näyttämöiden Liiton, Sivistysliitto Kansalaisfoorumin ja Suomen Nuorisoseurojen henkilökuntaa.
Kohdataan rauhassa ja virittäydytään Teatterilaivan tunnelmaan.


Maailma muuttuu Eskosein, muuttuuko kesäteatteri?

Millaisia esityksiä näemme kesäteattereissa nyt ja tulevaisuudessa?
Millaisia esityksiä esitettiin kesällä 2022? Mitä on suunnitteilla vuodelle 2023, miltä näyttää kesäteatterigenre 2030-luvulla?
Kun yhteiskunta muuttuu, muuttuuko kesäteatteri?
Keskustelemassa alan asiantuntijoita.


Ne tulee taas

TEATTERILAIVAN IMPROKISAT!

Kerää 3-6 hengen joukkue ja osallistu veriseen, vakavaan ja leikkimieliseen improvisaatiokilpailuun. Kilpailussa joukkueet ottavat toisistaan mittaa erilaisissa improvisaation tehtävissä. Suorituksia arvioi arvovaltainen raati sekä tietenkin tehtäviä tarkalla silmällä seuraava yleisö.

Oikeasti improkisat on hauskaa yhdessä tekemistä, johon voi osallistua pienemmällä tai suuremmalla improkokemuksella.


Lähde yksin, yhdessä tai isommallakin porukalla

Teatterilaiva tarjoaa teatterin harrastajille ja teatterista kiinnostuneille mahtavat puitteet viihtymiseen, verkostoitumiseen ja unohtumattomiin elämyksiin. Suosittelemme tapahtumaa etenkin teatteriryhmille, joille tapahtuma toimii mainiona kauden starttaamisreissuna tai kesäteatterin karonkkana.


Tutustu tästä lisää Teatterilaivan ohjelmaan!