Lontoon kaupunkiloma lentäen Tampereelta

(4)

Matkan hintaan sisältyy

  • Lennot Tampere – Lontoo – Tampere
  • Majoitus valitussa hotellissa
  • Aamiaiset hotelliaamuina

Omatoiminen siirtyminen lentokentältä hotellille ja takaisin lentokentälle.

Lähde nauttimaan suurkaupungin tunnelmasta lentäen suoraan Tampereelta. Päätä itse montako päivää haluat viettää Lontoossa ja valitse lukuisista keskustahotelleistamme!
1.-14.päivä

Tampere-Lontoo

Lento lähtee Tampereen Pirkkalan lentoasemalta ja saapuu Lontoon Gatwikckin lentokentälle aikataulussa. Siirtyminen hotellille omatoimisesti.

  • Lentokentällä on suositeltavaa olla noin 2h ennen lennon lähtöaikaa
1.-14.päivä

Lontoo (valitsemasi määrä päiviä)

Voit viettää Lontoossa niin monta päivää kuin haluat. Käy kiertämässä kuuluisat nähtävyydet, nauti kaupunkitunnelmasta ja  monipuolisesta kulttuurista. Lontoossa ei tule tylsää!

Mikäli haluat syventää Lontoon tietämystäsi tai tutustua vaikkapa paikallisiin markkinoihin kannattaa matkalle varata teemallinen kävelykierros. Miltä kuulostaisi esimerkiksi kävelykierros James Bondin tai Viiltäjä Jackin Lontooseen? Tai kiinnostaisiko sinua Belgravian pubikierros tai muodin ja kauppojen kehitys kaupungissa ja näiden pohjalta piipahdus 1700 luvun liikkeisiin? Kysy lisää toimistostamme (puh. 03 45 800 tai matkat@imt.fi) ja räätälöidään sinulle ja matkaseureellesi tunnelmallinen Lontoon kävelyretki paikallisen suomenkielisen oppaan vetämänä.

Paluupäivä

Lontoo-Tampere

Omatoiminen paluu lentokentälle ja lento Tampereelle valitussa aikataulussa.

Tutustu matkan kohteeseen

Lontoo