Oslon kaupunkiloma junalla

Lähde kaupunkilomalle Pohjolan trendikaupunkiin Osloon. Ensin laivalla Tukholmaan ja sieltä junalla Osloon ja takaisin. Tällä lomalla nautit kiireettömästä matkanteosta sekä upeista maisemista.

Helsinki–Tukholma

Matka alkaa laivamatkalla Helsingistä Tukholmaan. Ensimmäinen yö vietetään laivalla ja nautitaan sen tarjonnasta. Laiva saapuu klo 10:00 Tukholman satamaan, josta matka jatkuu junalla Osloon. Satamasta omatoiminen siirtyminen keskustan juna-asemalle.

  • Lähin metroasema on Gärdet n. 500 metrin kävelymatkan päässä, kävelysilta lähtee suoraan terminaalista.

Tukholma–Oslo

SJ – junalla Tukholmasta Osloon. Arvioitu junan lähtöaika Tukholmasta klo 15:30 (lauantain lähdöillä 18:09). Tarkista junan lähtöaika matkalipusta. Junassa aikaa rentoutua, nauttia maisemista ja olla vain. Matka-aika noin 6 h.

Oslo (valitsemasi määrä öitä)

Oslossa vietät valitsemasi määrän öitä valitsemassasi hotellissa. Voit nauttia kaupungista niin monta päivää kuin itse haluat. Voit viettää aikaa katsellen nähtävyyksiä, ostoksilla tai kaupungin tapahtumissa. Oslossa riittää tekemistä ympäri vuoden.

Paluumatkalle juna lähtee aamupäivällä noin kello 6 ja saapuu Tukholmaan klo 11:30. Mainitut junien lähtöajat ovat suuntaa-antavia. Tarkista junan lähtöaika matkalipusta.

Laivapäivä

Oslo–Tukholma

Laiva lähtee Tukholmasta kohti Helsinkiä klo 16.45. Yö vietetään laivalla. Satamassa tulee olla tunti ennen laivan lähtöä. Paluulaivalla on on aikaa nauttia laivan monista ruoka- ja muista ravintoloista, tehdä tax free ostoksia tai vain nauttia risteilymatkasta. Laiva saapuu Helsinkiin klo 10:30.

Matkan hintaa sisältää

  • meno-paluu laivamatkat: Helsinki–Tukholma–Helsinki
  • meno–paluu junaliput: Tukholma–Oslo–Tukholma
  • hotellimajoitus Oslossa aamiaisella (valitsemasi määrä öitä)

Huom! Aikataulussa mainitut junien lähtöajat ovat suuntaa-antavia, ja vaihtelevat lähtöpäivän sekä saatavuuden mukaan. Junapaikkoja ei ole etukäteen varattu. Matkatoimisto tekee paikkavaraukseen varausvahvistukseen jälkeen. Junaliput lähetetään matkan varaajalle sähköpostitse. Matkustusluokka on ekonomiluokka.  Mikäli haluat matkustaa toisella junavuorolla tai toisessa matkustusluokassa ilmoita toiveesi varauksen yhteydessä.

Tutustu matkan kohteeseen