Oslon kaupunkiloma junalla

(4)

Matkan hintaa sisältää

  • meno-paluu laivamatkat: Helsinki–Tukholma–Helsinki
  • meno–paluu junaliput: Tukholma–Oslo–Tukholma
  • hotellimajoitus Oslossa aamiaisella (valitsemasi määrä öitä)

Huom! Aikataulussa mainitut junien lähtöajat ovat suuntaa-antavia, ja vaihtelevat lähtöpäivän sekä saatavuuden mukaan. Junapaikkoja ei ole etukäteen varattu. Matkatoimisto tekee paikkavaraukseen varausvahvistukseen jälkeen. Junaliput lähetetään matkan varaajalle sähköpostitse. Matkustusluokka on ekonomiluokka.  Mikäli haluat matkustaa toisella junavuorolla tai toisessa matkustusluokassa ilmoita toiveesi varauksen yhteydessä.

Suuntaa kaupunkilomalle trendikkääseen Pohjoismaiden kaupunkiin, Osloon. Matka alkaa laivalla Tukholmaan ja jatkuu sieltä junalla Osloon ja takaisin. Tällä lomalla pääset nauttimaan kiireettömästä matkanteosta upeiden maisemien keskellä.

Helsinki–Tukholma

Matka alkaa laivamatkalla Helsingistä Tukholmaan. Ensimmäinen yö vietetään laivalla ja nautitaan sen tarjonnasta. Laiva saapuu klo 10:00 Tukholman satamaan, josta matka jatkuu junalla Osloon. Satamasta omatoiminen siirtyminen keskustan juna-asemalle.

  • Lähin metroasema on Gärdet n. 500 metrin kävelymatkan päässä, kävelysilta lähtee suoraan terminaalista.

Tukholma–Oslo

SJ – junalla Tukholmasta Osloon. Arvioitu junan lähtöaika Tukholmasta klo 14:30 Tarkista junan lähtöaika matkalipusta. Junassa aikaa rentoutua, nauttia maisemista ja olla vain. Matka kestää noin 6-7 tuntia riippuen lähtöpäivästä.

Oslo (valitsemasi määrä öitä)

Oslossa vietät valitsemasi määrän öitä valitsemassasi hotellissa. Voit nauttia kaupungista niin monta päivää kuin itse haluat. Voit viettää aikaa katsellen nähtävyyksiä, ostoksilla tai kaupungin tapahtumissa. Oslossa riittää tekemistä ympäri vuoden.

Paluumatkalle  juna lähtee arviolta klo 6 aamulla. Huomaathan, että mainittu lähtöaika on suuntaa-antava ja tarkista junan todellinen lähtöaika matkalipustasi. Matka kestää noin 6-7 tuntia riippuen lähtöpäivästä.

Laivapäivä

Oslo–Tukholma

Laiva lähtee Tukholmasta kohti Helsinkiä klo 16.45. Yö vietetään laivalla. Satamassa tulee olla tunti ennen laivan lähtöä. Paluulaivalla on on aikaa nauttia laivan monista ruoka- ja muista ravintoloista, tehdä tax free ostoksia tai vain nauttia risteilymatkasta. Laiva saapuu Helsinkiin klo 10:30.

Tutustu matkan kohteeseen

Oslo