Bonusta jokaisesta matkasta!

Joulumatka Pärnun kylpylöihin

4.2/5 • 115 ääntä

Matkan hinta sisältää:

  • laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki kansipaikoin
  • bussikuljetus Tallinnan satamasta Pärnuun ja takaisin (paitsi omalla autolla kuljettaessa), suomenkielinen opas mukana menomatkalla
  • majoitus valitussa hotellissa
  • aamiaiset valitsemastasi hotellista riippuen
  • allasosastojen käytön kylpyläkohtaisesti

Perushintaan ei sisälly kylpylähoitoja eikä ruokailuita (aamiainen sisältyy hotellista riippuen). Hoitopaketit, erilliset hoidot ja muut ruokailut voi varata matkavarauksen yhteydessä. 


Kylpylälomailijalle Pärnu on ihanteellinen joulukohde. Monet palvelut löytyvät myös suomeksi ja hintataso on Tallinnaa edullisempi. Pärnun kylpylöissä voit viettää rentouttavan joulun hoidoista ja pikkukaupungin joulutunnelmasta nauttien.
Lähtöpäivä

Helsinki-Tallinna

Matka alkaa laivamatkalla Helsingistä Tallinnaan. Bussikuljetuksen varanneille lähtö on aamulla 10:30 Helsingistä, Tallinnaan saavutaan klo 12:30. Tallinnan satamassa odottavat suomenkielinen opas sekä  virolainen bussi.

Omalla autolla matkaan lähtevät voivat valita haluamansa laivavuoron laajasta lähtövalikoimastamme.

Tallinna-Pärnu

Bussi Pärnuun lähtee Tallinnasta n. klo 13.00.  Pärnuun saavutaan n. klo 15:00.

Omalla autolla matkustavat voivat tehdä matkaa omaan tahtiinsa.

1.-7. päivä

Pärnu

Pärnussa vietetään oman valinnan mukaisen määrän öitä. Paluubussikuljetuksemme jouluna 2024 Pärnusta Tallinnaan ovat 26.12. ja 29.12.

Myynnissä jouluaaton illallisia sekä hoitopaketteja.

Paluupäivä

Pärnu-Tallinna

Paluupäivänä bussi noutaa asiakkaat matkaohjelmassa mainitusta paikasta siinä mainittuna aikana.  Tarkempia tietoja lähtöajoista  voi kysyä oppailta. Matka Pärnusta Tallinnaan kestää noin 2 tuntia.

Omalla autolla matkaavien kannattaa aloittaa matka kohti Tallinnaa ajoissa, varauksessa valitun laivavuoron mukaisesti. Tallinnan satamassa tulee olla viimeistään tunti ennen laivan lähtöä.

Tallinna-Helsinki

Paluulaivamatka Tallinnasta Helsinkiin taittuu valitsemasi laiva-aikataulun mukaisesti.

Tutustu matkan kohteeseen

Pärnu