Pärnun hotellimatka + 1 yö Tallinnassa

(194)

Matkan hintaan sisältyy:

  • laivamatkat kansipaikoin Helsinki–Tallinna–Helsinki valitulla laivavuorolla
  • bussikuljetus Tallinna–Pärnu–Tallinna,  ei koske omalla autolla matkaavia
  • valittu määrä öitä Pärnussa hotellissa
  • yksi yö Tallinnassa hotellissa
  • aamiaiset valitsemastasi hotellista riippuen
Viron kaksi suosituinta kaupunkia tarjoavat parastaan. Pärnu on pienempi sympaattinen rantakaupunki, joka tarjoaa leppoisia vapaapäiviä kylpylöiden ja rantaelämän parissa. Tallinna on yhdistelmä uutta ja vanhaa, ja tarjoaa loistavat ostosmahdollisuudet.
Lähtöpäivä

Helsinki–Tallinna

Matka alkaa laivamatkalla Helsingistä Tallinnaan. Bussikuljetuksen varanneille lähtö on aamulla 10:30 Helsingistä, Tallinnaan saavutaan klo 12:30.

Omalla autolla matkaan lähtevät voivat valita haluamansa laivavuoron laajasta lähtövalikoimastamme.

Tallinna–Pärnu

Ajomatkaa Tallinnasta Pärnuun kertyy noin kaksi tuntia.

Bussilla matka taittuu suomenkielisen oppaan johdolla (keskikesällä 26.6.- 6.8. matkanjohtotehtävät hoitaa suomalainen kuljettaja, eikä matkalla ole erillistä opasta)

Omalla autolla matkustavat voivat tehdä matkaa omaan tahtiinsa. Matkan varrella voi poiketa vaikkapa Rummun kaivokselle.

Pärnuun majoitutaan valitsemaksesi määräksi öitä.

Pärnu (valitsemasi määrä öitä)

Pärnussa tekemistä riittää useammaksikin päiväksi. Hotellin voit valita pienemmistä majoituksista, suurempiin kylpylähotelleihin. Hotelleja löytyy valikoimastamme niin keskustasta kuin rannaltakin.

Pärnu–Tallinna

Mikäli olet varannut bussikuljetuksen Pärnusta Tallinnaan, noutaa bussi hotellilta, matkaohjelmassa mainittuna aikana.  Tietoja lähtöajoista löytyy myös  kansioista hotellien vastaanotoista ja niistä voi kysyä oppailta.

Omalla autolla matkaan voi lähteä oman aikataulun mukaisesti, huoneiden luovutus Pärnussa on klo 12:00.

Matka Pärnusta Tallinnaan kestää noin kaksi tuntia. Bussi vie Tallinnan satamaan, josta omatoiminen siirtyminen hotelliin.

Tallinna (1 yö)

Tallinnan hotellissa vietetään yksi yö. Huoneen saa hotellista viimeistään klo 15:00.

Tallinnassa voit viettää päivän kierrellen vanhaakaupunkia, shoppaillen tai herkutellen Tallinnan upeissa ravintoloissa.

Paluupäivä

Tallinna–Helsinki

Kotimatka jatkuu valitsemallanne laivavuorolla takaisin Helsinkiin. Omatoiminen siirtyminen Tallinnan satamaan, olettehan ajoissa paikalla. Hotellihuoneet on luovutettava klo 12 mennessä. Matkatavarat voi tämän jälkeen jättää hotellille säilytykseen.