MM-Planica 2023, Kisamatka Sloveniaan 22.-27.2.2023

Matkan hinta sisältää

  • lennot Helsinki- München – Helsinki
  • 1 ruumaan lähtöselvitettävä matkalaukku
  • 5 yön hotellimajoitus valitussa hotellissa
  • aamiaiset hotelliaamuina
  • kuljetukset Münchenin lentokentältä majoitushotellille sekä takaisin lentokentälle, mukana suomalainen matkanjohtaja
  • kisabussikuljetukset Planican ja majoituspaikan välillä
  • 4 päivän Standing Tribune -seisomapaikkaliput
  • verot ja viranomaismaksut
  • Kranjska Goran Hotel Alpinassa myös puolihoitopäivällinen
Lähde kannustamaan suomalaiset hiihtäjät ja mäkihyppääjät voittoon Planican MM-kisoihin. Tapahtuma järjestetään Slovenian Planicassa 22.2.-5.3.2023. yhdellä stadionilla, Planica Nordic Centerissä. Pohjoismaisten hiihtolajien tapahtuma sisältää maastohiihdon, mäkihypyn ja yhdistetyn MM-kisat.
22.2. Lähtöpäivä

Helsinki - München

Matkamme alkaa aamulennolla Helsingistä Müncheniin.

Münchenin lentokenttä - Kranjska Gora - Bled

Münchenin kentällä matkanjohtaja ohjaa meidät kentän ulkopuolella odottavan bussin kyytiin ja matka jatkuu kohti Sloveniaa. Bussi kuljettaa ensin Planican lähellä sijaitsevaan Kranjska Goraan ja jatkaa sieltä Blediin. Ajomatka Münchenin lentokentältä Kranjska Goraan noin 405 kilometriä ja Blediin noin 450 kilometriä.

2.-5.päivä

Planica

Matkalle on tarjolla hotellimajoitusta kahdessa eri kohteessa. Majoitusmahdollisuus löytyy Planican lähellä sijaitsevassa Kranjska Gorasta sekä Planicasta noin 48 kilometrin päässä sijaitsevassa Bledissä.

Kranjska Goran pieni ja idyllinen kylä toimii kilpailujen kisakaupunkina, se on näyttämönä muun muassa palkintojenjakojuhlallisuuksissa. Kranjska Gorasta kulkee kisabussi kohti Planican hiihto- ja mäkihyppystadionia pitkin päivää. Kranjska Gorassa majoitushotellinamme on keskustassa sijaitseva Hotel Alpina, joka on kävelymatkan päässä Ratečen liikenneympyrän parkkipaikalta, josta kisabussit liikennöivät.

Bledissä hotellinamme on Hotel Ribno. Myös täältä pääsee kisabussin kyydillä Planicaan sekä takaisin, bussit kulkevat edestakaisin useamman kerran päivässä. Bledissä majoittuvien tulee kuitenkin huomioida hotellin ja Planican välinen matka ja tästä johtuen varata aamulla mukaan muun muassa päivän aikana tarvittavat vaatteet. Kisabussin mukana pääsee päivän aikana käymään hotellilla, mutta matkaan vierähtää noin tunti suuntaansa.

Kisabussit jättävät Planican stadionilta reilun kilometrin päähän. Kävelymatkan varrella pääsee jo mukavasti tunnelmaan muiden maiden fanien sekä kisajärjestäjien tarjoamien matkan varren palveluiden siivittämänä. Planicassa hiihtostadion ja mäkihyppytorni sijaitsevat lähellä toisiaan.

Matkamme hinnat sisältävät Standing Tribune -kisaliput. Kyseessä seisomapaikkaliput, jotka oikeuttavat seisomokatsomopaikat myös hiihtostadionilla, näin pääsemme näkemään sekä hiihtojen lähdöt ja maaliintulot. Lipuilla pääsee kannustamaan lisäksi latujen varsille merkittyihin paikkoihin. Mäkihyppystadionilla on myös erilliset seisomokatsomot Standing Tribune -lipuille.

27.2. Paluupäivä

Bled - Kranjska Gora - Münchenin lentokenttä

Aamiaisen jälkeen lähdemme kotimatkalle. Tilausajobussi noutaa hotelleilta ja kuljettaa iltapäivän lopuksi Münchenin lentokentälle.

München - Helsinki

Suomeen palaamme iltalennolla Münchenistä Helsinkiin.

Tutustu matkan kohteeseen

Planica