Bonusta jokaisesta matkasta!

Rakveren kylpyläloma junalla

4.5/5 • 9 ääntä

Matkan hinta sisältää:

  • laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki kansipaikoin
  • junaliput Tallinna-Rakvere-Tallinna
  • majoituksen valitsemaksesi määräksi öitä
  • aamiainen hotelliaamuina
  • allasosaston käytön

Suosittelemme varaamaan edulliset hoitopaketit majoistusvarauksen yhteydessä. Hoidot ja ruokailut (paitsi aamiainen) eivät sisälly matkan perushintaan.

Huom! Aikataulussa mainitut junien lähtöajat ovat suuntaa-antavia, ja vaihtelevat lähtöpäivän sekä saatavuuden mukaan. Junapaikkoja ei ole etukäteen varattu. Matkatoimisto tekee paikkavaraukseen varausvahvistukseen jälkeen. Junaliput lähetetään matkan varaajalle sähköpostitse. Matkustusluokka on 1. luokka.  


Rakvere on houkutteleva, nopeasti kehittyvä ja omaleimainen kaupunki ja sinne kätevästi junalla Tallinnasta. Perillä sinua odottaa Aqva Hotel & Spa - tasokas kylpylähotelli, jossa viihtyvät kaikki. Kylpylä sijaitsee lähellä Rakveren historiallista linnaa, keskellä kaupungin tarjoamia palveluita. 
Menopäivä

Helsinki-Tallinna

Matka alkaa laivamatkalla Helsingistä Tallinnaan. Voit valita haluamasi laivavuoron laajasta lähtövalikoimastamme. Tallinnasta matka jatkuu junalla Rakvereen, Tallinnan satamasta omatoiminen siirtyminen Tallinnan rautatieasemalle. Huomioithan junan lähtöajan, Tallinnassa saattaa olla hetki aikaa kierrellä, riippuen millä laivavuorolla saavut.

  • Raitiovaunut 1 ja 2 kuljettavat satamasta Tallinnan rautatieasemalle
  • Matka satamasta Tallinnan satamasta Rautatieasemalle on 2 km, eli matkan voi myös kävellä.

Tallinna-Rakvere

Junassa aikaa nauttia matkanteosta ja katsella maisemia. Matka-aika noin 1 h 15 min, riippuen junavuorosta. Tarkista junan lähtöaika matkalipusta, matkaohjelmassa junan aika on arvioitu lähtöaika.

Rakvere (valitsemasi määrä päiviä)

Rakveressa omatoiminen siirtyminen hotelliin.

Aikaa nauttia kylpylän palveluista. Laadukas hyvinvointikylpylä tarjoaa elämyksiä niin rauhaa etsiville nautiskelijoille kuin riemullisempaa tekemistä koko perheelle. Monipuolisella allasosastolla löytyy tilaa uida ja riemuita vesileikeissä. Hoitokylpylän erikoisuutena ovat monet itämaiset hoitomuodot, mm. ihmistä kokonaisvaltaisesti hoitava ayurveda. Toinen erikoisuus on Rasulbad-hoito, joka perustuu vuosituhansia vanhaan itämäiseen viisauteen terveyden, ihonhoidon ja kauneuden etsimisessä.

Voit myös vierailla Rakveren linnoituksella, joka varsinkin kesäaikaan sisältää tekemistä ja näkemistä koko päiväksi. Vierailun arvoinen on myös Viron Poliisimuseo, joka sijaitsee Rakveren keskustassa. Siellä tekemistä riittää koko perheelle.

  • Rakveren juna-asemalta keskustaan on noin 15 minuutin kävelymatka, halutessaan matkan voi taittaa taksilla
Tutustu AqvaSpan hoitopaketteihin
Lähtöpäivä

Rakvere-Tallinna

Rakveressa omatoiminen siirtyminen rautatieasemalle. Tarkistathan junan lähtöajan junalipusta, matkaohjemassa mainittu aika on suuntaa antava.

Tallinna-Helsinki

Omatoiminen siirtyminen Tallinnan rautatieasemalta satamaan, olethan ajoissa satamassa. Paluulaivamatka Tallinnasta Helsinkiin taittuu valitsemasi laiva-aikataulun mukaisesti.

Tutustu matkan kohteeseen

Junamatkat