Bonusta jokaisesta matkasta!

Käsityömatka Tallinnaan

4.2/5 • 32 ääntä

Matkan hintaan sisältyy

  • Laivamatkat valitussa matkustusluokassa
  • Majoitus Nordic Hotel Forumissa
  • Aamiainen hotelliaamuina
  • Kuljetus Karnaluksiin
  • Kuljetus ja sisäänpääsy Martin Markkinoille
  • Monipuolinen iltaohjelma vierailevin neulontatähdin ja lahja

Kutimet kassiin ja menoksi! Lähde nyt mukaan käsitöistä hurahtaneiden iloiseen joukkoon imt.fi ja Hand Finnishedin järjestämälle Tallinnan matkalle 7.-8.11.2024, missä luvassa muun muassa shoppailua Karnaluksissa, hauskaa yhteistä iltaohjelmaa sekä Martin Markkinat, eli käsityöihmisen mekka!
Lähtöpäivä

Helsinki-Tallinna

Matkaan lähdetään MyStarilla, jonka lähtöaika Helsingin Länsisatamasta on klo 10:30. Laivalla on kaksi tuntia aikaa nauttia laivan tarjonnasta ja vaikkapa syödä aamupalaa jotta jaksaa tehdä Karnaluksissa ostoksia!

  • Varaa ruokailut laivamatkalle muun matkavarauksen yhteydessä.
1.päivä

Kuljetus Karnaluksiin ja hotellille

Satamasta on heti suoraan kuljetus Karnaluksiin, jossa ostosaikaa on noin 2 tuntia. Laukut pysyvät mukavasti bussin kyydissä säilytyksessä. Ostoksien jälkeen on kuljetus hotellille.

1.päivä

Tallinna (1 yö)

Majoittuminen keskustassa Nordic Hotel Forumissa. Hotelliaamiainen sisältyy hintaan.

Hintaan sisältyvä iltaohjelma on Nordic Hotel Forumin kokoustiloissa torstaina 7.11. klo 18:00-22:00 ja sen järjestää Hand Finnished, suomalaisten neulojien ja suunnittelijoiden asiantunteva ykköspaikka. Pääset nauttimaan lahjoista, ammattitaitoisista puheenvuoroista, yhdessäolosta ja tietenkin käsitöistä!

Mukana ovat Hand Finnished yrityksen perustaja Emma Wilson, sekä kaksi muuta neulesuunnittelijaa.

Iltaohjelman aikana voit alkaa neuloa päivällä ostamiasi lankoja monipuolisesta ohjevalikoimasta, jonka jokainen käsityömatkalainen saa lahjaksi. Saat illan aikana myös ainutlaatuisen mahdollisuuden kysyä neuvoja ammattikäsityöläisiltä ja tutustua muihin samanhenkisiin matkalaisiin.

2.päivä

Aamupäivän ohjelma

Aamupäivä on vaihtoehtoja täynnä!

Nordic Hotel Forumin kokoustiloissa on eilisen illan jatkot! Ota kutimet mukaan ja istahda muiden matkalaisten sekä suunnittelijoiden kanssa jatkamaan päivää siihen mihin illalla jäätiin.

Vaihtoehtoisesti voit jättää kutimet hetkeksi pois ja osallistua lisämaksulliseen Työpajaan, joka järjestetään Vanhassakaupungissa, noin 10 minuutin kävelymatkan päässä hotellilta. Työpajassa jokainen valmistaa itse 1-2 saippuaa, joihin lisätään virolaisia lääkekasveja tai kukkia sekä tuoksuja. Saippua on vapaa kaikista kemikaaleista, se tuntuu ja tuoksuu niin kuin itse haluat! Lopuksi saippuat voi pakata kauniiseen lahjapakettiin. Samalla saat tietoa myös saippuan historiasta sekä saippuan eri valmistusmenetelmistä. Työpajan hinta on 24 €/hlö ja se kestää noin 1 tunnin (paikkoja rajoitetusti).

Aamupäivän voi viettää myös omatoimisesti 😊

Martin markkinat Unibet Arenalla (ent. Saku Suurhalli)

Bussikuljetus lähtee hotellin edestä klo 12:00!
Muistathan luovuttaa huoneesi hyvissä ajoin sitä ennen, jotta et myöhästy kuljetuksesta.
Matkalaukut voi tuoda bussiin säilytykseen messukäynnin ajaksi.

Martin Markkinat eli Mardilaat ovat virolaisen käsityön laulujuhlat! Luvassa on Viron parhaiden käsitöiden esittelyjä ja tietenkin myyntiä, mestarikursseja käsityön harrastajille sekä käsityötuote- ja kirjaesittelyjä.

Tarjolla on myös virolaista ruokaa ja ruokamusiikkina toimii tietenkin kansanmusiikki.

Paluupäivä

Unibet Arena - Satama

Bussi lähtee Unibet Arenalta klo 14:30, jotta satamaan ehditään ajoissa ennen laivan lähtemistä. Nopeimmat ehtivät käydä ostoksilla vielä jossakin satama-alueen myymälässä.

Matkalaukut kulkevat sujuvasti bussin kyydissä Suomenlahden yli.

Paluupäivä

Tallinna-Helsinki

Paluulaiva Tallinnasta lähtee klo 16:30 ja saapuu Helsingin Länsisatamaan klo 18:30.
Bussikuljetuksen varanneille on paluukuljetus takaisin lähtöpaikalle.

  • Varaa ruokailut laivamatkalle muun matkavarauksen yhteydessä.

Tutustu matkan kohteeseen

Tallinna