Bonusta jokaisesta matkasta!

Victorian risteily Tallinnaan

4.3/5 • 111 ääntä

MATKAN HINTAAN SISÄLTYVÄT

  • Risteily Tallinnaan Victoria-risteilijällä, valitussa hyttiluokassa
  • Polttoainelisämaksut
  • Matkatoimiston tilausajokuljetukset valintanne mukaisesti

 

 


Victoria siirtyy väliaikaisesti Tallinna–Tukholma-reitille ajalle 31.5.–31.8.2024 ja palaa Helsinki-Tallinna-reitille taas syksyllä.


Tule mukaan Tallinnan 22 tunnin -risteilylle nauttimaan viihteestä ja merimaisemista Victoria-laivan upeissa puitteissa. Risteilyllä rentoudut shoppaillen, tanssien ja monipuolisesta viihteestä nauttien. Risteilyllä aikaa Tallinnan kiertelyyn jää neljä tuntia.
Lähtöpäivä

Helsinki-Tallinna

On Tallinnan risteilyn aika. Victorian lähtöselvitys alkaa klo 17:00. Risteilijä lähtee merelle klo 18:35. Laivalla on pitkä ilta ja yö aikaa nauttia monipuolisista palveluista ja viihteestä. Laiva saapuu Tallinnaan klo 22:00. Yöpyminen laivassa. Hytti on käytössä koko matkan ajan, myös paluumatkalla.

  • Suosittelemme varaamaan ruokailut jo etukäteen matkavarauksen yhteydessä
Paluupäivä

Tallinna

Maihinnousu Tallinnassa alkaa klo 8:00. Laivasta pääsee ulos Tallinnassa milloin vain klo 8:00–12:10 välisenä aikana, Tallinnaan aikaa jää neljä tuntia. Maihinnousukortti avaa laivaan tullessa portin vain kerran, eli laivasta voi käydä ulkona satamassaoloaikana vain kerran.

Tallinna-Helsinki

Laivassa tulee olla takaisin viimeistään klo 12:10, sillä Victoria lähtee paluumatkalle klo 12:30 ja saapuu Helsinkiin klo 16:00. Helsingistä tilausajobussimme kuljettavat matkustajat takaisin kotipysäkeille.

Tutustu matkan kohteeseen

Tallinna